Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Leghőbb vágya miatt verné szét Soros a V4-et

2018. március 22. 16:52

Rég nem látott egység uralkodik a visegrádi országok között, főleg a bevándorlásellenesség terén. Épp ez az akadálya annak, hogy a keresztény Európa népességét még nem tudták kellőképp felhígítani a migránssimogatók. A bevándorláspárti globalistáknak - élükön Brüsszellel és az ENSZ-szel - tehát nincs más dolguk, mint kihúzni a kényszerkvóta méregfogát, vagyis: destabilizálni Közép-Európát.

A 2015-ös migránsválság kirobbanása óta a visegrádi együttműködés egységét szinte minden évben el akarják temetni a bevándorláspárti globalisták, de valamiért csak nem akar összejönni a „hőn áhított” vágyálmuk! Itthon főleg a hazai ellenzéki média felületein találkozhatunk kárörvendő, temetési szertartásra hajazó írásokkal. Ám semmi kétség afelől, hogy a népes mezőnyből messze kiemelkedik egy Soros György által pénzelt „blogocska”, az Átlátszó. Az itt dolgozó vágyvezérelt bértollnokok minden szakértelmüket latba vetve azon munkálkodnak, hogy bebizonyítsák: a V4 csak egy érdekszövetség, és szó sincs közös értékekről. Ha pedig szóba kerül, hogy egy-két visegrádi ország kifelé kacsintgat, máris jön a már megszokott mantrázás, vagyis veszélyben Orbán szövetségi rendszere: „Visegrád halott”.

Semmi kétség, a bevándorláspárti térfélen tényleg azért izgulnak itthon és a nagyvilágban, hogy Közép-Európában a káosz legyen úrrá. És most talán még úgyis tűnhet, hogy nekik áll a zászló.

Csehországban bár nyert a bevándorlásellenes Andrej Babis-féle ANO mozgalom, a kormányalakításig még nem sikerült eljutniuk. Szlovákiában sem túl rózsás a helyzet, hiszen hatalmas erők munkálkodtak azon, hogy megbuktassák Robert Fico bevándorlásellenes kormányát, ami végül sikerrel járt. Lengyelország is ott van azonban a bevándorláspárti globalisták célkeresztjében, a brüsszeli kényszerkvótákat konzisztensen elutasító Jog és Igazságosság kormányát az uniós alapszerződés hetes cikke szerinti eljárással készítenék ki. És itthon is közeleg a parlamenti választás, melynek hatalmas lesz a tétje: bevándorlóország lesz-e Magyarország vagy sem.

Látván a folyamatokat, az áprilisi választásokat, jogosan merül fel a kérdés:

Hova ez a nagy sietség? Miért keverik a lapokat ilyen gyorsan a Soros György kottájából játszó migránssimogató gittegyletek?

Orbán Viktor kormányfő úgy fogalmazott ezzel kapcsolatban:

Nyilvánvaló, különösen Merkel asszony legutóbbi lengyelországi látogatását követően, hogy július elsejéig, tehát a mostani bolgár elnökség időszakában át akarják préselni, nyomni, gyötörni rajtunk az új, bevándorlást bátorító és támogató európai szabályokat. […] A döntő ütközet majd júniusban következik be.”

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pedig az elmúlt napokban az ENSZ globalizációs csomagja ellen kardoskodik:

A harc lényege, hogy a migrációt elismerjük-e alapvető emberi jognak. Mi ezt elutasítjuk, a migráció nem alapvető emberi jog, senkinek sincs joga hozzá, hogy reggel felkel, rábök a térképre, hogy hova akar áttelepülni, aztán megindul és árkon-bokron át odamegy. Ez ellentétes mindenfajta nemzetközi szabályozással, nem alapjog. A biztonságos élethez való jog viszont valóban alapjog. Minden embernek a saját országában kell ezt biztosítani, ha pedig ez nem megy, akkor az első országban kell, ahol már biztonság van.”

Látjuk, Brüsszelnek és az ENSZ-nek is nagyon sietős. Előbbinek különösképpen, hiszen egy év múlva EP-választásokat tartanak, a bevándorláspártiak pedig attól rettegnek, hogy a strasbourgi parlamentben többségbe kerülnek a bevándorlást elutasító erők. Mert bár az európaiak látják a bevándorlás és a multikulturalizmus okozta veszélyeket, sőt, az elmúlt időszak terrorcselekményei miatt a saját bőrükön is megtapasztalták migránssimogatás okozta káoszt, az európai globalista elit mégsem tesz ellenintézkedéseket, csakis Soros György leghőbb vágyán, a bevándorlás bátorításán ügyködnek.

A kontinens felhígításáig, migránsokkal való megtöltéséig a káoszon keresztül vezet az út. Ez Brüsszel, az ENSZ és Soros György érdeke.

Épp ezért indítottak a globalisták egészpályás letámadást a visegrádi négyek ellen!

Ezért nem győzhetnek a globalisták

Megvalósíthatatlan a transznacionális, globalista elit programja, mert a népek szíve nem a pluralizmusért, a sokszínűségért vagy az Európai Unióért dobban, hanem a családért, a hazáért és a hitért - állítja Pat Buchanan politikai tanácsadó.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

amerika, london, párizs

Brüsszel addig keverte a lapokat, míg a sajtóhírek szerint Theresa May azt tervezi, hogy újabb választásokat ír ki Nagy-Britanniában.

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

amerika, london, párizs

Mától Sankt Gallen kanton területén sem lehet közterületen burkát, nikábot és egyéb, az egész arcot eltakaró öltözéket viselni.

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

amerika, london, párizs

Andres Anvelt, észt belügyminiszter bejelentette, hogy nem hajlandó bevándorlókat betelepíteni és teljesen egyetért a magyar miniszterelnökkel abban, hogy le kell zárni a határokat, hogy megakadályozzák a harmadik világbeli bevándorlók áradatát.

Javarészt bevándorlók lakta dél-francia település lett Európa legveszélyesebb városa

A legveszélyesebb városok listájának első tíz helyén csak nyugat-európai városokat találni.

Elfogtak egy brit ISIS-terroristát Szíriában

A bevándorlókkal teli Birminghamből négy éve költözött Szíriába az a férfi, akinek az elfogásáról készült felvételt vasárnap hozták nyilvánosságra.

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

amerika, london, párizs

Svájcban van egy kis olasz exklávé. Úgy hívják: Campione d'Italia. A kaszinóváros eddig Olaszországhoz tartozott, ám nemrég csődöt jelentett a kaszinó, emiatt pedig felmerült, hogy csatlakoznának Svájchoz.

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

kinyílott a pitypang

A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességből védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

amerika, london, párizs

Már megbánhatták a kormánykoalíció vezetői, hogy kipaterolták Hans-Georg Maassent, a német belügyi hírszerzés (BfV) vezetőjét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére