Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
spring is coming
 
 
 
 

Kritizálta Botkát, feltörték a lakását

2017. október 7. 18:58

Szabó Bálint jogász, a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetőjének lakását ismeretlenek dúlták fel.

Szabó Bálint az Origónak elmondta, hogy politikai okai lehetnek annak, hogy ismeretlenek feldúlták a lakását. A jogász szerint az egész egy megfélemlítő akció volt, ugyanis sem készpénz, sem egyéb érték nem tűnt el.

Szabó úgy véli, hogy az ügy mögött Botka László áll, hiszen a szegedi városvezető bukása után elérkezettnek látta az időt, hogy bosszút álljon azokon, akik korábban kritizálni merték. A jogász korábban többször is élesen bírálta a volt MSZP-s miniszterelnök-jelölt tetteit. 

Szabó Bálint.

Fotó: MTI Fotóbank

Tegnap reggel Budapestre utaztam, és amikor délután három órára hazaértem, nyitva volt az ajtó. A lakásban található iratok szét voltak szórva a lakásban"

– mesélte az Origónak Szabó, majd hozzátette, miután észlelte a helyzetet, felmérte a károkat, azonban ő maga is megdöbbent azon, hogy semmilyen érték nem tűnt el a lakásból.

A jogász szerint nem klasszikus betörés történt, hanem politikai indíttatásból kerestek ismeretlen személyek a céljaikra felhasználható dokumentumokat.

Azok az iratok, amik után kutakodhattak a lakásban, nem voltak ott"

– fogalmazott. 

Fotó: MTI Fotóbank
Szabó Bálint szerint Botkának a lemondása után sok szabadideje és energiája lett, amit arra fordít, hogy ellenfelein egyesével bosszút álljon.

Szabó azt mondta, hogy ugyan nem tesz feljelentést az ügyben, mert nem tűnt el semmi a lakásából, azonban biztonsági cégével utánajár a dolgoknak, a lakásban található ujjlenyomatokat rögzíti.

A jogász korábban felszólította Botka Lászlót, hogy kezdjen tárgyalásokat azokkal, akiket az elmúlt években figyelmen kívül hagyott, így például a Szeviép-károsultakkal, a Cserepes sori piacosokkal vagy épp a Mars téri piac kereskedőivel. A férfi még egy petíciót is át akart adni a szegedi polgármesternek, aki azonban azt nem vette át. 

OLVASTAD MÁR?

spring is coming
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Behozták a problémáikat: a közel-keleti polgárháború miatt balhéznak Németországban

Behozták a problémáikat: a közel-keleti polgárháború miatt balhéznak Németországban

amerika, london, párizs

Amióta Ankara betette a lábát szíriai Kurdisztán területére, rendszeresek a balhék Németországban.

Idén is folytatódhat a bérek emelkedése

A minimálbérek emelése és a szakemberhiány következtében a várakozásokat meghaladó januári béremelkedésről számolt be a KSH.

A spanyol civilek kiakadtak, mert az olaszok lefoglalták a migránsmentő hajójukat

A líbiai hatóságok felszólításának nem tettek eleget, nem adták vissza a migránsokat, inkább Olaszországba szállították őket. A Proactiva Open Arms (POA) ezek után kiakadt, mert az olasz hatóságok lefoglalták a hajójukat.

Migránsok rohamozták meg a francia királyok nyugvóhelyét

Baloldali aktivisták és afrikai bevándorlók lepték el a Saint-Denis-i székesegyházat és környékét, hogy ott tüntessenek.

Több mint félmillió migráns maradna Európában

Több mint félmillió migráns maradna Európában

amerika, london, párizs

Tavaly mintegy 650 ezer új menedékkérelmet nyújtottak be az Európai Unióban - derült ki az uniós statisztikai hivatal (Eurostat) kedden közzétett jelentéséből.

"Kenyában nagyobb a közbiztonság, mint Svédországban"

"Kenyában nagyobb a közbiztonság, mint Svédországban"

amerika, london, párizs

Svédország egyik rappere, Ken Ring már azon gondolkodik, inkább Afrikába költözik, mert annyira elviselhetetlenek a migráció okozta svédországi viszonyok.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek a nap legfontosabb hírei!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére