Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Kritizálta Botkát, feltörték a lakását

2017. október 7. 18:58

Szabó Bálint jogász, a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetőjének lakását ismeretlenek dúlták fel.

Szabó Bálint az Origónak elmondta, hogy politikai okai lehetnek annak, hogy ismeretlenek feldúlták a lakását. A jogász szerint az egész egy megfélemlítő akció volt, ugyanis sem készpénz, sem egyéb érték nem tűnt el.

Szabó úgy véli, hogy az ügy mögött Botka László áll, hiszen a szegedi városvezető bukása után elérkezettnek látta az időt, hogy bosszút álljon azokon, akik korábban kritizálni merték. A jogász korábban többször is élesen bírálta a volt MSZP-s miniszterelnök-jelölt tetteit. 

Szabó Bálint.

Fotó: MTI Fotóbank

Tegnap reggel Budapestre utaztam, és amikor délután három órára hazaértem, nyitva volt az ajtó. A lakásban található iratok szét voltak szórva a lakásban"

– mesélte az Origónak Szabó, majd hozzátette, miután észlelte a helyzetet, felmérte a károkat, azonban ő maga is megdöbbent azon, hogy semmilyen érték nem tűnt el a lakásból.

A jogász szerint nem klasszikus betörés történt, hanem politikai indíttatásból kerestek ismeretlen személyek a céljaikra felhasználható dokumentumokat.

Azok az iratok, amik után kutakodhattak a lakásban, nem voltak ott"

– fogalmazott. 

Fotó: MTI Fotóbank
Szabó Bálint szerint Botkának a lemondása után sok szabadideje és energiája lett, amit arra fordít, hogy ellenfelein egyesével bosszút álljon.

Szabó azt mondta, hogy ugyan nem tesz feljelentést az ügyben, mert nem tűnt el semmi a lakásából, azonban biztonsági cégével utánajár a dolgoknak, a lakásban található ujjlenyomatokat rögzíti.

A jogász korábban felszólította Botka Lászlót, hogy kezdjen tárgyalásokat azokkal, akiket az elmúlt években figyelmen kívül hagyott, így például a Szeviép-károsultakkal, a Cserepes sori piacosokkal vagy épp a Mars téri piac kereskedőivel. A férfi még egy petíciót is át akart adni a szegedi polgármesternek, aki azonban azt nem vette át. 

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Az Iszlám Állam is beszállt a Jeruzsálemről szóló vitába

Az Iszlám Állam terrortámadásokkal fenyegette meg az Egyesült Államokat csütörtökön amiatt, hogy Donald Trump amerikai elnök kormánya elismerte Jeruzsálemet Izrael fővárosaként.

Juncker is fejet hajtott a V4-ek előtt

Juncker is fejet hajtott a V4-ek előtt

amerika, london, párizs

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke csütörtökön, a visegrádi országok vezetőivel közösen tartott brüsszeli megbeszélést követően kijelentette: az uniós határvédelem erősítését szolgáló, jelentős összegű felajánlás bizonyíték arra, hogy a visegrádi négyek szolidaritást mutatnak, és kiállnak Olaszország és más országok mellett.

EP-képviselő: a migránsokat még a kérelmük elbírálása előtt szétosztanák

EP-képviselő: a migránsokat még a kérelmük elbírálása előtt szétosztanák

amerika, london, párizs

A dublini rendszer reformjáról szóló európai parlamenti (EP) javaslat szerint az Európai Unióba (EU) érkező illegális bevándorlókat még azelőtt szétosztanák a tagállamok között, hogy a menekültkérelmüket elbírálnák - mondta el Jean Lambert brit zöldpárti EP-képviselő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

Végre: alapítványt hoztak létre a szegedi papucs megmentésére

Alapítványt hoztak létre a szegedi papucs hagyományainak folytatására, a szervezet kezdeményezte, hogy a páratlan lábbeli felkerüljön az UNESCO Szellemi Kulturális Örökség listára.

A csehek 80 százaléka nem kér a brüsszeli kvótákból

A csehek 80 százaléka nem kér a brüsszeli kvótákból

amerika, london, párizs

A cseh állampolgárok négyötöde, 80 százaléka ellenzi, hogy Csehország elfogadja a Brüsszel által megállapított migrációs kvótákat - derült ki abból az országos felmérésből, amelynek eredményét csütörtökön hozták nyilvánosságra Prágában.

A svéd kormányfő csak most jött rá, az antiszemitizmus is a migráció velejárója

A svéd kormányfő csak most jött rá, az antiszemitizmus is a migráció velejárója

amerika, london, párizs

Stefan Löfven svéd miniszterelnöknek néhány év Svédországot megcélzó, masszív migrációs hullámokra volt szüksége ahhoz, hogy rájöjjön, a Közel-Keletről nemcsak bevándorlók érkeznek, hanem velük együtt az antiszemitizmus is.

Brüsszel nem tolhat ki a magyar gazdákkal

Brüsszel nem tolhat ki a magyar gazdákkal

közeleg a tél

Az Európai Unió Bírósága csütörtöki döntésében részben megsemmisítette azt az EB-határozatot, amely a magyar gazdák támogatását több millió euróval kurtította volna meg.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére