Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Közzétette a Momentum a kampányszámláit, nincs benne köszönet

2019. január 23. 13:45

A Magyar Idők átnézte az iratokat, a lap szerint a számlák közzétételével a párt önmagát leplezte le.

Korábban mi is írtunk a Momentum elszámolásával kapcsolatos szabálytalanságokról. Akkor nyilvánvaló volt, hogy a dátumok egyes helyeken vagy rossz formátumban szerepeltek az elszámolásban, vagy olyan időszakra vonatkoztak, amikor már nem lehetett volna elszámolni a kampányköltéseket. Az általunk megkérdezett szakértő az előlegekkel kapcsolatban is talált furcsaságokat.

Totális káosz a Momentum kampányelszámolása

Mint kiderült, a Momentum Mozgalom állami támogatása felfüggesztésre került, mivel nem tudtak elszámolni a kampánycélra felhasznált közpénzekkel. Az eset kapcsán nagyító alá vettük a párt honlapján található, az Állami Számvevőszéknek (ÁSZ) megküldött részletes kimutatásokat. Még laikus szemmel is elég nagy káoszt találtunk.

A Momentum nemrég közzétette az elszámolással kapcsolatos számlákat is. Ezekből további furcsaságokra is fény derült.

Az egyik számlán például 2019. májusi fizetési határidő szerepel, vagyis valószínűleg még ki sincs fizetve – írja a Magyar Idők. A számlák között többet is az április 8-i választás után állítottak ki, más számláknak pedig a pénzügyi teljesítése, a fizetési határideje esett a választás utáni időpontra – írta a lap.

A számlák közül több hiányzik. A Momentum elszámolásában több mint 550 tétel szerepel, de csak 460 darab számlát szkenneltek be. A hiányzó számlák az üzemanyag-elszámolással kapcsolatosak.

A Magyar Idők szerint olyan hibák is vannak az elszámolásban, hogy a számlákon szereplő adatok és a Momentum által közzétett elszámolásban szereplő adatok eltérést mutatnak. Továbbá számos irreális tételt számoltak el: több mint 1,4 millió darab kampányújságot, több millió szórólapot és több mint százezer darab plakátot számoltak el, ami feltehetően több, mint ahány plakáthely van az egész országban. A lap a fentiekkel kapcsolatban megkereste a pártot is, ám a kérdéseikre a lapzártáig nem kaptak választ.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A franciáknak a Notre-Dame leégése kapcsán is a migránsok sorsa jut az eszükbe

A franciáknak a Notre-Dame leégése kapcsán is a migránsok sorsa jut az eszükbe

amerika, london, párizs

Beindultak az érzékenyítő órák Franciaországban, melyeken azt vetették össze, melyik a nagyobb tragédia, hogy a keresztény vallás ikonikus épülete majdnem megsemmisül, vagy hogy illegális bevándorlók a tengerbe fulladnak.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a húsvéthétfő legfontosabb hírei!

Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

amerika, london, párizs

Az amerikai baloldal meghatározó arcai, a volt elnök és a volt külügyminiszter inkább csak azt írták, hogy "Húsvét-hívők" az áldozatok.

Székelyföld felszámolásával kampányol egy román az EP-választásokon

Bízzunk benne, hogy a románok már túljutottak azon, hogy ezzel sok szavazatot lehessen gyűjteni...

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

A nyúl, aki megint mellényúl

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

amerika, london, párizs

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerint az európai parlamenti választások és annak kampányidőszakának legforróbb kérdése nem a bevándorlás, a terrorizmus és az iszlamizáció megfékezése, hanem az álhírek terjedésének megakadályozása lesz.

A 24.hu húsvétkor kezdett bele a kereszténygyalázásba

A szélsőségesen bevándorláspárti 24.hu a kereszténység legnagyobb ünnepén, húsvétkor érezte szükségét annak, hogy elkezdje gyalázni a világ legüldözöttebb vallásának követőit.

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

amerika, london, párizs

Habár a liberális mainstream média folyamatosan arról cikkezett, hogy mélyen húzódó társadalmi konfliktus osztják meg Srí Lankát, és ez állhat a húsvétvasárnap elkövetett terrortámadások hátterében, bebizonyosodott, hogy egy szélsőséges iszlamista csoport felelős a robbantásokért. A merényletben több mint 290 ember vesztette életét és legalább 500-an megsebesültek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére