Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Kövér László: Soros Györgyöt reflektorfénybe csalogattuk

2018. április 7. 12:05

Magyarországot nyolc éve folyamatosan ellenállásra kényszerítik, egyebek között az illegális bevándorlás elleni fellépés területén – jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Magyar Hírlapnak adott interjúban. A politikus kifejtette véleményét a választás tétjéről, a durvuló kampányról, valamint arról, sosem gondolta volna, hogy a 30 éve írt irodalmi művek negatív utópiái elevenednek meg Nyugat-Európában.

Úgy látszik, ez a sorsunk, ez a küldetésünk"

– tette hozzá.

Fotó: Kozma Zsuzsi

A történelem azért van, hogy ráismerjünk benne azokra a dilemmáinkra, amelyekkel korábban már szembesültünk, s tanuljunk az ezekre adott korábbi, jó vagy rossz döntéseink következményeiből. Nándorfehérvárnál pontosan ugyanaz történt, mint 1848-49-ben meg 1956-ban. Magyarország az európai változások frontvonalába került, nem önszántából"

– fejtette ki.

A vasárnapi országgyűlési választással kapcsolatban Kövér László úgy vélte, hogy a kormánypártokkal "szemben álló erőknek, itthon és nemzetközi szinten, lételemük, hogy polarizálni kell a társadalmakat". A megosztottság fenntartásának célja szerinte

akkor is megmarad a részükről, ha nyer a Fidesz-KDNP. Nézzünk körbe a régió országaiban, mi következett a közelmúlt választásai után"

– tette hozzá.

Kövér László: "A jobboldal a normalitás világa, a baloldal meg az aberrációé"

Rendhagyó beszélgetés Kövér Lászlóval a fenegyerekről és a lázadásról, a normalitásról és az aberrációkról, a világkormányzásról és a nemzeti szuverenitásról, a diabolikus erőkről és a rendezettségről, na meg persze arról, hogy "aki bolsi, az az is marad". Ha úgy tetszik, ez egy mentális kényszerzubbony" GFG: A Big Pikcsör-beszélgetések ablakot akarnak nyitni a világra.

Bírálta az Országgyűlés elnöke az ellenzéki pártok kampánytevékenységét is. Kijelentette, hogy

olyan kampány talán még nem volt, hogy a négy-, illetve nyolcévnyi teljesítményről szinte egyáltalán nem eshetett szó, csak a rágalmazás és gyalázkodás jellemezte az ellenzék propagandáját".

"Mi azt gondoltuk, hogy az elért eredmények önmagukért beszélnek, ám kiderült, azokat értelmezni is kell. A baloldal akkor azt magyarázta, a megtermelt közösből többet is lehetne osztogatni, így végül a saját eredményeinket fordította ellenünk. Ám akkor legalább volt szó arról, mit akarnak csinálni" – mondta a házelnök.

Azt is kifejtette, hogy akkor számukra "Európa egy eszményt jelentett, ezeréves történelmünk beteljesedésének ígéretét. Ha igaz, hogy a rajtunk lévő nyomás megerősít, akkor – ennek ellentéteként – a kommunista világrendszer és a Szovjetunió felől jövő fenyegetés megszűnte morálisan összezavarta a Nyugatot, amelyen egyre inkább kiütköznek egy megfáradt birodalom kórtünetei".

Nem gondoltuk volna, hogy harminc év múlva az irodalom legjobban megírt negatív utópiái elevenednek majd meg."

Németországban az ember ma nem nyithatja ki a száját, nem mondhatja el valós véleményét, ha az nem egyezik a fősodorral, retorzióként akár el is vesztheti az állását – említette példaként, és megjegyezte, arra, hogy a demokrácia kulisszái között ilyen kifinomult zsarnokság épüljön ki Nyugat-Európában, "lássuk be bizonyosan nem számíthattunk a kilencvenes évek elején".

Fotó: Kozma Zsuzsi

A háttérben komoly tervek vannak, óriási erők mozognak, még ha rejtve is akarnak maradni – fogalmazott. Mindezek fényében nem kis eredmény, hogy

Soros Györgyöt reflektorfénybe csalogattuk. Végre van egy név, egy hang, egy arc, aki ezt a folyamatot megjeleníti"

– tette hozzá.

Szavai szerint az ellenzék pozitív folyamatnak tartja azt, ami ellen a kormány küzd, és ez "nem csoda, hiszen ebből élnek". Némelyek ráadásul igen jól, a gyarmattartók helytartóiként. Ugyanazt a megbízást hajtják végre, mint a világhálózat többi tagja Macedóniában, Szerbiában, Lengyelországban vagy Romániában. Megpróbálják felszámolni az adott terület keresztény nemzeti karakterét.

Úgy dobták le őket nálunk is, mint annak idején a szovjetek Gerő Ernőéket. Ezek a mai ficsúrok és üresfejű libák vagy éppen nemzetközi kiképzést kapott ügynökök, akik fillérekért adják el lelki üdvüket, ők sem többek ennél"

– jegyezte meg.

A parlamenti elnök úgy vélte,

ma leginkább az ad okot aggodalomra, hogy világtendenciáról beszélünk: az emberek kezdenek elszakadni a demokratikus intézményrendszerektől. A tömegkommunikáció urai pedig szándékosan erősítik a negatív folyamatokat, szembefordítva a választókat a politikai elittel."

Arra a kérdésre, hogy minek tulajdonítja az elmúlt három évtized eredményeit, Kövér László úgy válaszolt: "Mindenekelőtt annak az erős érzelmi, erkölcsi kohéziónak, amely a párt vezetőinek köréből kisugározva, lassan áthatotta az egész szervezetet, amelynek gyökerei még a nyolcvanas évek közepének szakkollégiumi időszakában keresendők. Eltekintve az SZDSZ-be távozottaktól, együtt maradtunk a legválságosabb pillanatokban, a legnehezebb időkben, mert bíztunk egymásban, és hittünk abban, hogy amit akarunk, az ennek az országnak a javát szolgálja. Döntő momentum volt az is, hogy a 2002-ben elveszített választások után levontuk a megfelelő következtetéseket, és fel tudtunk állni."

(MTI)

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Kutatás bizonyítja, hogy a liberális média az USA-ban sem "független és objektív"

Kutatás bizonyítja, hogy a liberális média az USA-ban sem "független és objektív"

amerika, london, párizs

Kutatás bizonyítja, hogy 2018-ban a liberális médiumok hiába hivatkoznak magukra "objektív" hírforrásként, hiszen amikor Donald Trump elnökről van szó, voltaképpen végletesen előítéletesek.

Üvegzseb: az egyik liberális irodalmi egyesület nem nagyon tud elszámolni a közpénzzel

Üvegzseb: az egyik liberális irodalmi egyesület nem nagyon tud elszámolni a közpénzzel

szabad vasárnap

A József Attila Kör Irodalmi Egyesület nem tud elszámolni a számlájukra érkezett közpénzzel. Egymásnak estek, majd még a Magvető Kiadó is kihátrált mögülük.

Lehidalnak a liberálisok, akkora kerítés van Soros György háza körül

Lehidalnak a liberálisok, akkora kerítés van Soros György háza körül

amerika, london, párizs

Egy amerikai műsorban beszéltek a milliárdos rezidenciájáról.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez lesz ma.

Tovább folytatódik a demokraták castingja

Tovább folytatódik a demokraták castingja

amerika, london, párizs

Van már egy jelöltjük, aki zsidó, mór, spanyol, fekete, indián származású, van egy teljesen latinó, van egy hindu és most jelentkezett egy europid is.

Az ausztrálok hetven százaléka elutasítja a bevándorlást

A szigetországba érkező migránsok legnagyobb része indiai származású.

A német balosok szerint az emberek az AfD miatt vesznek egyre több fegyvert

Nem azért, mert félnek, nem azért, mert romlik a közbiztonság a bevándorlás miatt, hanem a jobboldal miatt veszik a fegyvereket a németek.

Elutasította a brit parlament a Brexit-megállapodást, így továbbra sem tudni, mi lesz

Elutasította a brit parlament a Brexit-megállapodást, így továbbra sem tudni, mi lesz

amerika, london, párizs

A kedd esti szavazás eredménye további káosz lehet a brit politikában, miközben a kilépés dátuma vészesen közeledik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére