Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Kövér László: Soros Györgyöt reflektorfénybe csalogattuk

2018. április 7. 12:05

Magyarországot nyolc éve folyamatosan ellenállásra kényszerítik, egyebek között az illegális bevándorlás elleni fellépés területén – jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Magyar Hírlapnak adott interjúban. A politikus kifejtette véleményét a választás tétjéről, a durvuló kampányról, valamint arról, sosem gondolta volna, hogy a 30 éve írt irodalmi művek negatív utópiái elevenednek meg Nyugat-Európában.

Úgy látszik, ez a sorsunk, ez a küldetésünk"

– tette hozzá.

Fotó: Kozma Zsuzsi

A történelem azért van, hogy ráismerjünk benne azokra a dilemmáinkra, amelyekkel korábban már szembesültünk, s tanuljunk az ezekre adott korábbi, jó vagy rossz döntéseink következményeiből. Nándorfehérvárnál pontosan ugyanaz történt, mint 1848-49-ben meg 1956-ban. Magyarország az európai változások frontvonalába került, nem önszántából"

– fejtette ki.

A vasárnapi országgyűlési választással kapcsolatban Kövér László úgy vélte, hogy a kormánypártokkal "szemben álló erőknek, itthon és nemzetközi szinten, lételemük, hogy polarizálni kell a társadalmakat". A megosztottság fenntartásának célja szerinte

akkor is megmarad a részükről, ha nyer a Fidesz-KDNP. Nézzünk körbe a régió országaiban, mi következett a közelmúlt választásai után"

– tette hozzá.

Kövér László: "A jobboldal a normalitás világa, a baloldal meg az aberrációé"

Rendhagyó beszélgetés Kövér Lászlóval a fenegyerekről és a lázadásról, a normalitásról és az aberrációkról, a világkormányzásról és a nemzeti szuverenitásról, a diabolikus erőkről és a rendezettségről, na meg persze arról, hogy "aki bolsi, az az is marad". Ha úgy tetszik, ez egy mentális kényszerzubbony" GFG: A Big Pikcsör-beszélgetések ablakot akarnak nyitni a világra.

Bírálta az Országgyűlés elnöke az ellenzéki pártok kampánytevékenységét is. Kijelentette, hogy

olyan kampány talán még nem volt, hogy a négy-, illetve nyolcévnyi teljesítményről szinte egyáltalán nem eshetett szó, csak a rágalmazás és gyalázkodás jellemezte az ellenzék propagandáját".

"Mi azt gondoltuk, hogy az elért eredmények önmagukért beszélnek, ám kiderült, azokat értelmezni is kell. A baloldal akkor azt magyarázta, a megtermelt közösből többet is lehetne osztogatni, így végül a saját eredményeinket fordította ellenünk. Ám akkor legalább volt szó arról, mit akarnak csinálni" – mondta a házelnök.

Azt is kifejtette, hogy akkor számukra "Európa egy eszményt jelentett, ezeréves történelmünk beteljesedésének ígéretét. Ha igaz, hogy a rajtunk lévő nyomás megerősít, akkor – ennek ellentéteként – a kommunista világrendszer és a Szovjetunió felől jövő fenyegetés megszűnte morálisan összezavarta a Nyugatot, amelyen egyre inkább kiütköznek egy megfáradt birodalom kórtünetei".

Nem gondoltuk volna, hogy harminc év múlva az irodalom legjobban megírt negatív utópiái elevenednek majd meg."

Németországban az ember ma nem nyithatja ki a száját, nem mondhatja el valós véleményét, ha az nem egyezik a fősodorral, retorzióként akár el is vesztheti az állását – említette példaként, és megjegyezte, arra, hogy a demokrácia kulisszái között ilyen kifinomult zsarnokság épüljön ki Nyugat-Európában, "lássuk be bizonyosan nem számíthattunk a kilencvenes évek elején".

Fotó: Kozma Zsuzsi

A háttérben komoly tervek vannak, óriási erők mozognak, még ha rejtve is akarnak maradni – fogalmazott. Mindezek fényében nem kis eredmény, hogy

Soros Györgyöt reflektorfénybe csalogattuk. Végre van egy név, egy hang, egy arc, aki ezt a folyamatot megjeleníti"

– tette hozzá.

Szavai szerint az ellenzék pozitív folyamatnak tartja azt, ami ellen a kormány küzd, és ez "nem csoda, hiszen ebből élnek". Némelyek ráadásul igen jól, a gyarmattartók helytartóiként. Ugyanazt a megbízást hajtják végre, mint a világhálózat többi tagja Macedóniában, Szerbiában, Lengyelországban vagy Romániában. Megpróbálják felszámolni az adott terület keresztény nemzeti karakterét.

Úgy dobták le őket nálunk is, mint annak idején a szovjetek Gerő Ernőéket. Ezek a mai ficsúrok és üresfejű libák vagy éppen nemzetközi kiképzést kapott ügynökök, akik fillérekért adják el lelki üdvüket, ők sem többek ennél"

– jegyezte meg.

A parlamenti elnök úgy vélte,

ma leginkább az ad okot aggodalomra, hogy világtendenciáról beszélünk: az emberek kezdenek elszakadni a demokratikus intézményrendszerektől. A tömegkommunikáció urai pedig szándékosan erősítik a negatív folyamatokat, szembefordítva a választókat a politikai elittel."

Arra a kérdésre, hogy minek tulajdonítja az elmúlt három évtized eredményeit, Kövér László úgy válaszolt: "Mindenekelőtt annak az erős érzelmi, erkölcsi kohéziónak, amely a párt vezetőinek köréből kisugározva, lassan áthatotta az egész szervezetet, amelynek gyökerei még a nyolcvanas évek közepének szakkollégiumi időszakában keresendők. Eltekintve az SZDSZ-be távozottaktól, együtt maradtunk a legválságosabb pillanatokban, a legnehezebb időkben, mert bíztunk egymásban, és hittünk abban, hogy amit akarunk, az ennek az országnak a javát szolgálja. Döntő momentum volt az is, hogy a 2002-ben elveszített választások után levontuk a megfelelő következtetéseket, és fel tudtunk állni."

(MTI)

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Hangfelvétel: a Jobbik "prostitúciós jelleggel" alkalmazott gyakornokokat

Hangfelvétel: a Jobbik "prostitúciós jelleggel" alkalmazott gyakornokokat

kinyílott a pitypang

2018 legpikánsabb hangfelvétele került elő a Jobbik háza tájáról, amely korántsem vicces. Úgy látszik, hogy jobbikos politikusok szexuálisan használták ki azokat a fiatal nőket, akik gyakornoknak jelentkeztek hozzájuk.

Merkelt Macron feleségének nézték

Merkelt Macron feleségének nézték

amerika, london, párizs

Macron feleségének nézte a német kancellárt egy néni az első világháború lezárásának a századik évfordulóján tartott megemlékezésen.

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

hajrá, magyarok!

Ismét magyar meccsel, újra a harmadosztállyal folytatódik a Pörge szurkol!

Tusk: mindenki barnainges náci, aki a nemzetek Európáját támogatja

Tusk: mindenki barnainges náci, aki a nemzetek Európáját támogatja

amerika, london, párizs

Az Európai Tanács elnöke saját nemzetének legnagyobb ünnepét használta fel arra, hogy belerúgjon azokba, akik hisznek a nemzetállamokban.

Bocsánatkérést várnak a muszlimok az iszlamista terrortámadás után

Bocsánatkérést várnak a muszlimok az iszlamista terrortámadás után

amerika, london, párizs

Nem vicc, az ausztrál kormányfőtől - aki ki merte mondani, hogy Ausztrália egyik legnagyobb gondja a radikális iszlám, miután megkéseltek három embert Allah nevében pénteken - bocsánatkérést vár az iszlám közösség.

Azért lett fekete a fehér bőrű színészből, hogy megkapja a segélyt

Azért lett fekete a fehér bőrű színészből, hogy megkapja a segélyt

fehér férfi

Ezúttal Nagy-Britanniában sikerült "túltolni a kisebbségi kártyát". Fehér férfi a 888-on.

Macron megpróbálja beadni nekünk, hogy ha Magyarországot támadás érné, ők meg tudnának védeni minket

Árulásban és történelemhamisításban a románok után közvetlenül a franciák következnek. A gallok mind a mai napig azt képzelik magukról, hogy megnyertek két világháborút, előtte pedig világbirodalmat építettek. Most Macron egy USA-EU közt eszkalálódó fegyveres konfliktus rémével is ijesztget, miközben szövetségre akar lépni az unió tagállamaival.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére