Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Kövér: az ellenzéki káoszkoalíció bevándorlóországgá alakítaná Magyarországot

2018. március 17. 22:08

Kövér László szerint a magyar nemzet és Európa érdeke is az, hogy Magyarország jelenlegi kormánya folytatni tudja munkáját az áprilisi parlamenti választások után.

Az Országgyűlés fideszes elnöke szombaton Marcaliban, a Fidesz-KDNP fórumát megelőző sajtótájékoztatón azt mondta: a magyar történelemben nem ritka jelenség, hogy ami Magyarországon történik, annak egyenes és erős hatása van az európai politikára.

Kövér László

Fotó: MTI Fotóbank

Magyarország pozíciója erősödik, tekintélye lélekszámához, gazdasági teljesítőképességéhez képest jóval nagyobb az európai politikában, de ha az ország április 8-án a bevándorláspárti erők kezére kerül, ez a folyamat a visszájára fordítható, Magyarország és egész Európa is elveszik — fogalmazott a politikus.

Kövér László hangsúlyozta, a 2018-as minden korábbi választásnál nagyobb jelentőségű.

A tétje, hogy olyan kormány marad-e az ország élén, amely hajlandó és képes ellenállni annak a nemzetközi nyomásnak, amely Brüsszelből és a Soros György-féle hálózat felől érkezik azzal a céllal, hogy kiforgassanak bennünket nemzeti hagyományainkból, kultúránkból, a saját hazánkból, vagy sem”

– közölte, majd emlékeztetett rá,

2015-ben a tömeges migrációval vagy inkább beáramoltatással 400 ezer ember csörtetett át hívatlanul az országon, amíg a déli határt meg nem erősítettük.”

Kövér László úgy vélte, ha ezt a választást az immár egyre nyilvánvalóbban a Gyurcsány Ferenc által vezetett ellenzéki „káoszkoalíció” nyerné, akkor egyfajta bábként, minden brüsszeli követelésnek eleget téve bevándorlóországgá alakítanák Magyarországot. E folyamat végső célja egy Európai Egyesült Államok kialakítása, amelyben a nemzetállamok elveszítenék a jelentőségüket, hatásköreiket.

Ha ezt sikerül megvalósítani, választástól függetlenül csak bábkormányok kerülhetnek a tagállamok, így Magyarország élére is”

– jelentette ki.

A házelnök azt mondta, Magyarország és az európai politikában megkerülhetetlen tényezővé vált visegrádi négyek együttműködése ellenáll ennek a törekvésnek, ráadásul „fordul a szél”: Ausztriában a migrációs politikában változást hozó jobbközép koalíció alakult, és Olaszországban „sem véletlenül történt politikai fordulat” a közelmúltban zajlott választásokon. Németországban pedig jóval kisebb támogatottsággal tudja folytatni munkáját a „migránskáoszt előidéző” nagykoalíció.

A politikus a Fidesz-KDNP-kormányok elmúlt nyolc évben elért eredményeiről azt mondta, hogy Magyarországot sikerült „elrángatni a csőd széléről” és növekedési pályára állítani, a 2014-2018 közötti négy év pedig az ország legsikeresebb időszaka volt a rendszerváltás óta.

Példaként említette, hogy a rendszerváltás óta ma dolgoznak a legtöbben: mintegy 4,4 millió embernek van munkája, ezen belül jók a nők foglalkoztatottsági mutatói is, és 2010-hez képest 30-ról 10 százalékra csökkent az ifjúsági munkanélküliség.

Hozzátette, emelkedtek a jövedelmek. A minimálbér duplája a 8 évvel ezelőttinek, a fizetések vásárlóértéken számolva 28 százalékkal érnek többet, mint 2010-ben, a nyugdíjasokat a nyugdíjemeléseken kívül nyugdíjprémium fizetésével és nyugdíjon kívüli intézkedésekkel, rezsicsökkentéssel, Erzsébet-utalványokkal segítették. A gazdákat földhöz juttatták és kiépítették Európa legnagyobb ráfordítással működő, legszínesebb, legötletesebb családtámogatási rendszerét.

A családok támogatására a nemzeti össztermék több mint 5 százalékát fordítjuk, mert nincs ma fontosabb cél, mint annak az 1980 óta tartó demográfiai folyamatnak a visszafordítása, amelynek következtében minden évben egy kisvárosnyi lakossággal csökken a népesség Magyarországon.

Móring József Attila, a térség kereszténydemokrata országgyűlési képviselője a fórum előtt az MTI-nek azt mondta: az Európa nyugati felében élők súlyos válságban vannak, elvesztették identitásukat, istenüket, sőt, „magukat képzelik istennek”.

Megváltozott a családról alkotott kép, sok emberben megszűnt a nemzeti érzés, egyfajta világpolgár-érzés lett úrrá rajtuk, és veszélybe került a nemi identitás, hiszen vannak olyan törekvések, hogy a fiatalok eldönthessék, fiúk vagy lányok akarnak lenni – jegyezte meg. A képviselő szerint erre „a lelkileg romokban heverő” Európára zúdul rá vallás, család és közösség tekintetében szilárd identitású több milliónyi idegen, hozzátéve:

ennek ellen kell állni, ebben óriási felelősségünk van.”

Nem a bajt kell idehozni, hanem a megoldást odavinni – mondta, utalva arra, hogy az illegális migrációt kiváltó gondokat a bevándorlók hazájában kellene orvosolni.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Dzsudzsák, az antipéldakép

Dzsudzsák, az antipéldakép

hajrá, magyarok!

Dzsudzsák Balázs az Egyesült Arab Emírségekben folytatja pályafutását, és az Al-Ittihad Kalba labdarúgója lesz. Ezzel a lépésével megkoronázta "nagyszerű" pályafutását. Vélemény.

A bevándorlásellenes svéd párt kormányzó erővé válhat

A választásokon második legerősebb parlamenti erővé váló Mérsékelt Párt politikusai egyáltalán nem zárkóznak el attól, hogy együttműködjenek a kormányzás érdekében a bevándorlásellenes Svéd Demokratákkal.

Megbüntetnének a románok egy iskolát, amiért annak diákjai egészben ábrázolták Magyarországot

Megbüntetnének a románok egy iskolát, amiért annak diákjai egészben ábrázolták Magyarországot

amerika, london, párizs

A románoknak nem tetszik, hogy a székelyudvarhelyi iskola tanulói június 4-én felrajzolták Nagy-Magyarországot az udvarra.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Ezúttal egy Serena Williams-jelmez miatt hisztiznek a haladás bajnokai

Ezúttal egy Serena Williams-jelmez miatt hisztiznek a haladás bajnokai

amerika, london, párizs

A libsik ezúttal egy viccnek szánt kép miatt kiáltanak rasszizmust és sírják tele a közösségi médiát. A bűnt megint Ausztrália földjén követték el.

Orbán: Magyarország határait a magyaroknak kell megvédeni

Magyarország határait a magyaroknak kell megvédeni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Salzburgban.

Orbán: ragaszkodunk a határvédelem jogához

Orbán: ragaszkodunk a határvédelem jogához

kétharmad

Magyarország ragaszkodik azon jogához, hogy az ő feladata megvédeni határait - jelentette ki újságíróknak Orbán Viktor szerdán Salzburgban, az európai uniós állam-, illetve kormányfők informális találkozója előtt, a néppárti miniszterelnökök tanácskozására érkezve.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére