Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Kövér: a jobbikosok nem tudnak késsel-villával enni

2017. október 7. 10:28

Interjút adott a Magyar Hírlapnak Kövér László házelnök.

Kövér László házelnök az interjúban beszélt a katalánokat ért rendőri támadásokról, amit a 2006-os budapesti vérengzésekhez hasonlított. Szóba került a múlt vasárnapi Bundestag-választások eredménye is, ami kapcsán Kövér kifejtette:

ha Berlin nem változtat a bevándorlási politikáján, akkor Németország történelmi értelemben egy pillanat alatt elveszítheti a kulturális, illetve nemzeti karakterét."

Kövér László a közelgő osztrák választások kapcsán azt mondta: Sebastian Kurz lehet az egyik legesélyesebb befutó a voksoláson – főleg a migrációs válságban képviselt józan megnyilvánulásai miatt.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A hazai politikai viszonyok kapcsán a házelnök elmondta, hogy a kormánypártoknak egy vagy akár kettő kormányzati ciklusra lenne szüksége még ahhoz, hogy az ország sorsát hosszú távon meghatározó, a morális és gazdasági rendbetételt meg lehessen szilárdítani.

Kövér szerint a demográfiai folyamatot meg kellene fordítani, a termékenységi mutatót a mostani 1,5-ről 2,1-re vagy még magasabbra kellene emelni.

A házelnök fontosnak tartja, hogy a Trianon miatt elszakított nemzetrészekkel a társadalmi és kulturális kapcsolattartást intézményesítsük – ebben segíthet a gazdasági kapcsolatok, valamint a közép-európai együttműködés megerősítése.

A Soros-tervvel kapcsolatos nemzeti konzultációval kapcsolatban Kövér kifejtette:

minden olyan kérdésben, melyben a kormánynak vitája van itthon vagy a nemzetközi porondon, újra és újra fel kell sorakoztatnia maga mögött az állampolgárokat, és ennek látható jelét kell adni." 

Hozzátette, el lehet viccelni a dolgot, de egy dolgot nem szabad elfeledni: ami az illegális migráció kapcsán ma zajlik Európában, azon a gyermekeink és unokáink jövője múlhat.

MSZP = Muppet Show

Botka László visszalépésével kapcsolatban a házelnök elmondta: semmit nem jelent a szegedi polgármester lépése. Kövér szerint a kormánypártoknak nem kell a baloldali Muppet Show-ra építeni a stratégiáját.

Jobbik = Nyilastempó

Kövér László a csicskapártról azt mondta, hogy szerinte "olyan politikai kultúrát hoztak be, amely jelentős mértékben lerontotta az addig sem feltétlenül rózsás magyar politikai közállapotokat". Mint fogalmazott:

"Ezek a fiúk nem tudnak késsel-villával enni. Semmilyen viselkedési szabályt nem tartanak kötelezőnek magukra nézve. Ez nyilastempó. Gátlástalanok, a pénzért és a hatalomért bármire képesek, közben már abban a sok ostobaságban sem hisznek, amit korábban hirdettek. A felszínen akarnak maradni, ezért minden árat hajlandók megfizetni."

És hogy mit jelent a Jobbik "cukikampányocskája" Kövér szerint?

"Maguk mögött akarták hagyni a szélsőséges, kirekesztő és mosdatlan politizálást, [...] ez a szándék egy pillanatra sem volt őszinte, csupán a baloldali szavazók elcsábítását célozta. Csakhogy végeredményben minden rosszat megtartottak, ami addig a politikájuk sajátja volt, s hozzá társítottak olyan elemeket – például a nemzeti érdekekkel szembeni nyílt fellépést –, amelyek addig csak a liberális baloldalt jellemezték."

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Putyin: Oroszország hibázott, amikor megbízott a Nyugatban

Putyin: Oroszország hibázott, amikor megbízott a Nyugatban

amerika, london, párizs

Oroszország haladéktalanul és szimmetrikus módon reagál, ha az Egyesült Államok felmondja a szárazföldi állomásoztatású rövid és közepes hatótávolságú rakéták felszámolásáról megkötött (INF) szerződést - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön Szocsiban, a Valdaj vitaklub tanácskozásán. Putyin szerint az USA ki akarja szorítani Oroszországot a világ energiapiacairól, és nagyrészt ezt a célt szolgálják az oroszellenes amerikai lépések.

A CIA szerint egy USA elleni támadásra készülhet az Iszlám Állam

A CIA szerint egy USA elleni támadásra készülhet az Iszlám Állam

amerika, london, párizs

A Központi Hírszerző Ügynökség vezetője arra figyelmeztetett csütörtökön, hogy az Iszlám Állam támadást intézhet az Egyesült Államok ellen.

Hét éve nincsenek nokiás dobozok Budapesten

Hét éve nincsenek nokiás dobozok Budapesten

közeleg a tél

Hét éve nincsenek korrupciós ügyek és ebből származó botrányok a fővárosban - mondta Tarlós István főpolgármester a Magyar Időknek nyilatkozva.

Megdöbbentő, hogy mivel támadják Donald Trumpot

Ritkán szólal meg a nyilvánosság előtt a Fehér Ház kabinetfőnöke, de most megtette, mert tűrhetetlennek tartja az amerikai elnök ellen indított legújabb hadjáratot.

A cseh Trump nem támogatja az EU föderális átalakítását

Ma kezdődik a két napon át tartó cseh parlamenti választás. Andrej Babis, a hétvégi cseh képviselőházi választások megnyerésére esélyesének tartott ANO mozgalom elnöke az utolsó, csütörtöki televíziós vitában elutasította az európai integráció elmélyítését, és az euró bevezetését Csehországban.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Dübörög a Soros-terv, miközben börtönbüntetésre ítélték Gyurcsány titkosszolgálati emberét. Továbbá jó hír, hogy Budapest 2019-ben nagy presztízsű csúcskonferenciát rendezhet. Indul a nap a 888-on, tartsatok velünk!

Szorul a hurok Weinstein nyaka körül

Szorul a hurok Weinstein nyaka körül

amerika, london, párizs

Nyomozást indított a Los Angeles-i rendőrség Harvey Weinstein ellen. Valaki szexuális zaklatás vádjával tett feljelentést "ellene".

Módosult az osztrák választások végeredménye

A levélszavazatok beérkezése után a szocdemek szerezték meg a második helyet, alig 1 százalékkal az FPÖ előtt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére