Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
spring is coming
 
 
 
 

Kövér: a jobbikosok nem tudnak késsel-villával enni

2017. október 7. 10:28

Interjút adott a Magyar Hírlapnak Kövér László házelnök.

Kövér László házelnök az interjúban beszélt a katalánokat ért rendőri támadásokról, amit a 2006-os budapesti vérengzésekhez hasonlított. Szóba került a múlt vasárnapi Bundestag-választások eredménye is, ami kapcsán Kövér kifejtette:

ha Berlin nem változtat a bevándorlási politikáján, akkor Németország történelmi értelemben egy pillanat alatt elveszítheti a kulturális, illetve nemzeti karakterét."

Kövér László a közelgő osztrák választások kapcsán azt mondta: Sebastian Kurz lehet az egyik legesélyesebb befutó a voksoláson – főleg a migrációs válságban képviselt józan megnyilvánulásai miatt.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A hazai politikai viszonyok kapcsán a házelnök elmondta, hogy a kormánypártoknak egy vagy akár kettő kormányzati ciklusra lenne szüksége még ahhoz, hogy az ország sorsát hosszú távon meghatározó, a morális és gazdasági rendbetételt meg lehessen szilárdítani.

Kövér szerint a demográfiai folyamatot meg kellene fordítani, a termékenységi mutatót a mostani 1,5-ről 2,1-re vagy még magasabbra kellene emelni.

A házelnök fontosnak tartja, hogy a Trianon miatt elszakított nemzetrészekkel a társadalmi és kulturális kapcsolattartást intézményesítsük – ebben segíthet a gazdasági kapcsolatok, valamint a közép-európai együttműködés megerősítése.

A Soros-tervvel kapcsolatos nemzeti konzultációval kapcsolatban Kövér kifejtette:

minden olyan kérdésben, melyben a kormánynak vitája van itthon vagy a nemzetközi porondon, újra és újra fel kell sorakoztatnia maga mögött az állampolgárokat, és ennek látható jelét kell adni." 

Hozzátette, el lehet viccelni a dolgot, de egy dolgot nem szabad elfeledni: ami az illegális migráció kapcsán ma zajlik Európában, azon a gyermekeink és unokáink jövője múlhat.

MSZP = Muppet Show

Botka László visszalépésével kapcsolatban a házelnök elmondta: semmit nem jelent a szegedi polgármester lépése. Kövér szerint a kormánypártoknak nem kell a baloldali Muppet Show-ra építeni a stratégiáját.

Jobbik = Nyilastempó

Kövér László a csicskapártról azt mondta, hogy szerinte "olyan politikai kultúrát hoztak be, amely jelentős mértékben lerontotta az addig sem feltétlenül rózsás magyar politikai közállapotokat". Mint fogalmazott:

"Ezek a fiúk nem tudnak késsel-villával enni. Semmilyen viselkedési szabályt nem tartanak kötelezőnek magukra nézve. Ez nyilastempó. Gátlástalanok, a pénzért és a hatalomért bármire képesek, közben már abban a sok ostobaságban sem hisznek, amit korábban hirdettek. A felszínen akarnak maradni, ezért minden árat hajlandók megfizetni."

És hogy mit jelent a Jobbik "cukikampányocskája" Kövér szerint?

"Maguk mögött akarták hagyni a szélsőséges, kirekesztő és mosdatlan politizálást, [...] ez a szándék egy pillanatra sem volt őszinte, csupán a baloldali szavazók elcsábítását célozta. Csakhogy végeredményben minden rosszat megtartottak, ami addig a politikájuk sajátja volt, s hozzá társítottak olyan elemeket – például a nemzeti érdekekkel szembeni nyílt fellépést –, amelyek addig csak a liberális baloldalt jellemezték."

OLVASTAD MÁR?

spring is coming
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Kim Dzsongun megígérte, hogy leszereli atomfegyvereit, amelyek Európát is elérhetik

Kim Dzsongun megígérte, hogy leszereli atomfegyvereit, amelyek Európát is elérhetik

amerika, london, párizs

Az észak-koreai diktátor a szavát adta, hogy kész leszerelni atomfegyvereit - állítja a dél-koreai külügyminiszter, Kang Kjungva.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

A hétvége legfontosabb hírei.

Az olaszok lefoglalták az egyik Soros-hajót

Az olaszok lefoglalták az egyik Soros-hajót

amerika, london, párizs

Az olasz hatóságok ügyészi utasítás alapján lefoglalták az egyik spanyol civil szervezet migránsokat szállító hajóját, miután az nem volt hajlandó utasait átadni a líbiai hatóságoknak.

Trump nem hátrál: leszámol a drogokkal

Trump nem hátrál: leszámol a drogokkal

amerika, london, párizs

Az elnök hétfőn terjeszti elő kormányzata tervét az opiáttartalmú kábítószerek és gyógyszerek okozta válság leküzdésére, ha hinni lehet a sajtóértesüléseknek, akkor Trump a kábítószer-kereskedőkre halálbüntetés kiszabását szorgalmazza.

Szájer: sorsdöntő választásra készülünk

Szájer: sorsdöntő választásra készülünk

spring is coming

Összeköt bennünket, hogy magyarok vagyunk, hogy ehhez a földhöz kötődünk, ezt a hazát szeretjük, és azt szeretnénk, ha ez a haza ilyen is maradna, ezért április 8-án sorsdöntő választásra készülünk - jelentette ki Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő vasárnap a Bács-Kiskun megyei Solton.

"Olaszországban a migránsok elhelyezését szolgáló pénz egy része a maffiához kerül"

Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő szerint folyamatosan változik a migráció megítélése az európai országokban.

Nyugi, nem lesz atomháború

Nyugi, nem lesz atomháború

amerika, london, párizs

Kim Dzsongun megígérte, nincs tehát miért aggódni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére