Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
kétharmad
 
 
 
 

Kövér: a jobbikosok nem tudnak késsel-villával enni

2017. október 7. 10:28

Interjút adott a Magyar Hírlapnak Kövér László házelnök.

Kövér László házelnök az interjúban beszélt a katalánokat ért rendőri támadásokról, amit a 2006-os budapesti vérengzésekhez hasonlított. Szóba került a múlt vasárnapi Bundestag-választások eredménye is, ami kapcsán Kövér kifejtette:

ha Berlin nem változtat a bevándorlási politikáján, akkor Németország történelmi értelemben egy pillanat alatt elveszítheti a kulturális, illetve nemzeti karakterét."

Kövér László a közelgő osztrák választások kapcsán azt mondta: Sebastian Kurz lehet az egyik legesélyesebb befutó a voksoláson – főleg a migrációs válságban képviselt józan megnyilvánulásai miatt.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A hazai politikai viszonyok kapcsán a házelnök elmondta, hogy a kormánypártoknak egy vagy akár kettő kormányzati ciklusra lenne szüksége még ahhoz, hogy az ország sorsát hosszú távon meghatározó, a morális és gazdasági rendbetételt meg lehessen szilárdítani.

Kövér szerint a demográfiai folyamatot meg kellene fordítani, a termékenységi mutatót a mostani 1,5-ről 2,1-re vagy még magasabbra kellene emelni.

A házelnök fontosnak tartja, hogy a Trianon miatt elszakított nemzetrészekkel a társadalmi és kulturális kapcsolattartást intézményesítsük – ebben segíthet a gazdasági kapcsolatok, valamint a közép-európai együttműködés megerősítése.

A Soros-tervvel kapcsolatos nemzeti konzultációval kapcsolatban Kövér kifejtette:

minden olyan kérdésben, melyben a kormánynak vitája van itthon vagy a nemzetközi porondon, újra és újra fel kell sorakoztatnia maga mögött az állampolgárokat, és ennek látható jelét kell adni." 

Hozzátette, el lehet viccelni a dolgot, de egy dolgot nem szabad elfeledni: ami az illegális migráció kapcsán ma zajlik Európában, azon a gyermekeink és unokáink jövője múlhat.

MSZP = Muppet Show

Botka László visszalépésével kapcsolatban a házelnök elmondta: semmit nem jelent a szegedi polgármester lépése. Kövér szerint a kormánypártoknak nem kell a baloldali Muppet Show-ra építeni a stratégiáját.

Jobbik = Nyilastempó

Kövér László a csicskapártról azt mondta, hogy szerinte "olyan politikai kultúrát hoztak be, amely jelentős mértékben lerontotta az addig sem feltétlenül rózsás magyar politikai közállapotokat". Mint fogalmazott:

"Ezek a fiúk nem tudnak késsel-villával enni. Semmilyen viselkedési szabályt nem tartanak kötelezőnek magukra nézve. Ez nyilastempó. Gátlástalanok, a pénzért és a hatalomért bármire képesek, közben már abban a sok ostobaságban sem hisznek, amit korábban hirdettek. A felszínen akarnak maradni, ezért minden árat hajlandók megfizetni."

És hogy mit jelent a Jobbik "cukikampányocskája" Kövér szerint?

"Maguk mögött akarták hagyni a szélsőséges, kirekesztő és mosdatlan politizálást, [...] ez a szándék egy pillanatra sem volt őszinte, csupán a baloldali szavazók elcsábítását célozta. Csakhogy végeredményben minden rosszat megtartottak, ami addig a politikájuk sajátja volt, s hozzá társítottak olyan elemeket – például a nemzeti érdekekkel szembeni nyílt fellépést –, amelyek addig csak a liberális baloldalt jellemezték."

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Keszthelyi Vivien: "Nem vagyok egy agresszív sofőr"

Keszthelyi Vivien: "Nem vagyok egy agresszív sofőr"

csak neked, csak most

Interjú az Audi tehetséggondozó akadémiájának még mindig csak 17 éves növendékével, Keszthelyi Viviennel, Magyarország egyik legtehetségesebb autóversenyzőjével, aki jelenleg az Audi Sport R8 LMS Cup sorozatban versenyez és rendre maga mögé utasítja a férfiakat.

Ezeket a csapatokat kaphatják a magyarok a nemzetközi kupákban

Ha az Újpest csodát tesz, egy régi ismerős várhat rá, míg a Mol Vidi félig magyar együttest kaphat.

Soros-ellenes nemzetközi szövetség alakul

Soros-ellenes nemzetközi szövetség alakul

kinyílott a pitypang

Az amikor a hóhért akasztják tipikus esete kezd körvonalazódni azáltal, hogy amerikai kezdeményezésre olyan nemzetközi civil hálózat szerveződése kezdődött meg, amelynek a legfőbb célja a Soros György nézetei és érdekei elleni küzdelem, a tömeges és illegális migráció elleni harc, valamint a nemzetállamok védelme.

Egy szál ciciben küzd a feminista egyetemi tanár a nők komolyan vételéért

Egy szál ciciben küzd a feminista egyetemi tanár a nők komolyan vételéért

bulvár

A Cambridge-i Egyetem egyik professzora, Dr. Victoria Bateman valami oknál fogva úgy gondolja, szélsőséges feminista nézeteit és úgy általában a nőket akkor fogja a világ komolyabban venni, ha különböző mondvacsinált apropóból nőiességét bankjegyekkel eltakarva, meztelenül pózol nagy nyilvánosság előtt.

Az elnök verőemberei

Az elnök verőemberei

piszkostizenkettő

Egy szadista pszichopata Macron körül. Mi lehet a magyarázata, miért véd a francia elnök egy bűnözőt?

Nincs akadálya a lefejezős brit terroristák kivégzésének

Nincs akadálya a lefejezős brit terroristák kivégzésének

amerika, london, párizs

A brit kormány bejelentette, hogy nem gördít akadályt az elé, hogy halálbüntetést szabjanak ki az év elején elfogott két brit állampolgárságú terroristára.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez lesz ma.

Lövöldöztek Torontóban: többen megsérültek

Vasárnap este a kanadai Torontóban egy fegyveres vaktában lövöldözni kezdett. A helyi sajtó szerint többen súlyosan megsérültek, a rendőrség pedig arról számolt be, hogy a támadó meghalt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére