Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Kövér: a jobbikosok nem tudnak késsel-villával enni

2017. október 7. 10:28

Interjút adott a Magyar Hírlapnak Kövér László házelnök.

Kövér László házelnök az interjúban beszélt a katalánokat ért rendőri támadásokról, amit a 2006-os budapesti vérengzésekhez hasonlított. Szóba került a múlt vasárnapi Bundestag-választások eredménye is, ami kapcsán Kövér kifejtette:

ha Berlin nem változtat a bevándorlási politikáján, akkor Németország történelmi értelemben egy pillanat alatt elveszítheti a kulturális, illetve nemzeti karakterét."

Kövér László a közelgő osztrák választások kapcsán azt mondta: Sebastian Kurz lehet az egyik legesélyesebb befutó a voksoláson – főleg a migrációs válságban képviselt józan megnyilvánulásai miatt.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A hazai politikai viszonyok kapcsán a házelnök elmondta, hogy a kormánypártoknak egy vagy akár kettő kormányzati ciklusra lenne szüksége még ahhoz, hogy az ország sorsát hosszú távon meghatározó, a morális és gazdasági rendbetételt meg lehessen szilárdítani.

Kövér szerint a demográfiai folyamatot meg kellene fordítani, a termékenységi mutatót a mostani 1,5-ről 2,1-re vagy még magasabbra kellene emelni.

A házelnök fontosnak tartja, hogy a Trianon miatt elszakított nemzetrészekkel a társadalmi és kulturális kapcsolattartást intézményesítsük – ebben segíthet a gazdasági kapcsolatok, valamint a közép-európai együttműködés megerősítése.

A Soros-tervvel kapcsolatos nemzeti konzultációval kapcsolatban Kövér kifejtette:

minden olyan kérdésben, melyben a kormánynak vitája van itthon vagy a nemzetközi porondon, újra és újra fel kell sorakoztatnia maga mögött az állampolgárokat, és ennek látható jelét kell adni." 

Hozzátette, el lehet viccelni a dolgot, de egy dolgot nem szabad elfeledni: ami az illegális migráció kapcsán ma zajlik Európában, azon a gyermekeink és unokáink jövője múlhat.

MSZP = Muppet Show

Botka László visszalépésével kapcsolatban a házelnök elmondta: semmit nem jelent a szegedi polgármester lépése. Kövér szerint a kormánypártoknak nem kell a baloldali Muppet Show-ra építeni a stratégiáját.

Jobbik = Nyilastempó

Kövér László a csicskapártról azt mondta, hogy szerinte "olyan politikai kultúrát hoztak be, amely jelentős mértékben lerontotta az addig sem feltétlenül rózsás magyar politikai közállapotokat". Mint fogalmazott:

"Ezek a fiúk nem tudnak késsel-villával enni. Semmilyen viselkedési szabályt nem tartanak kötelezőnek magukra nézve. Ez nyilastempó. Gátlástalanok, a pénzért és a hatalomért bármire képesek, közben már abban a sok ostobaságban sem hisznek, amit korábban hirdettek. A felszínen akarnak maradni, ezért minden árat hajlandók megfizetni."

És hogy mit jelent a Jobbik "cukikampányocskája" Kövér szerint?

"Maguk mögött akarták hagyni a szélsőséges, kirekesztő és mosdatlan politizálást, [...] ez a szándék egy pillanatra sem volt őszinte, csupán a baloldali szavazók elcsábítását célozta. Csakhogy végeredményben minden rosszat megtartottak, ami addig a politikájuk sajátja volt, s hozzá társítottak olyan elemeket – például a nemzeti érdekekkel szembeni nyílt fellépést –, amelyek addig csak a liberális baloldalt jellemezték."

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Moszkva a CIA segítségével csapott le terroristákra

Moszkva a CIA segítségével csapott le terroristákra

amerika, london, párizs

Az amerikaiak és az oroszok együttműködése megelőzte a tragédiát.

Hazugsággal próbálja mentegetni magát a holokauszttagadó jobbikos képviselő

Hazugsággal próbálja mentegetni magát a holokauszttagadó jobbikos képviselő

közeleg a tél

Ágoston Tibor rasszista megnyilvánulása kapcsán ismét előbukkant a Jobbik valódi arca. Ezt még sikerült azzal megfejelnie a képviselőnek és a pártnak, hogy a vasárnap délutáni közleményükben arcpirító hazugságot írnak le.

Macron csak úgy lazán egy királyi kastélyban szülinapozott

Macron csak úgy lazán egy királyi kastélyban szülinapozott

amerika, london, párizs

Az elnök úgy döntött, negyvenedik születésnapját egy 440 szobás kastélyban ünnepli. A döntés nem igazán segített az elnök amúgy sem hatalmas magasságokban szálló népszerűségén.

Merkel elismerte, hogy vannak no-go zónák Németországban

Merkel elismerte, hogy vannak no-go zónák Németországban

amerika, london, párizs

Bajorországban nincsenek no-go zónák, Németország más részein azonban vannak - ismerte el a német kancellár a bajor CSU hétvégi kongresszusán. Merkel a no-go zónák jövőjéről is szót ejtett.

Finnyáskodik az iszlamista gyűlöletprédikátor

Finnyáskodik az iszlamista gyűlöletprédikátor

amerika, london, párizs

Embertelen körülmények között kell tengetnie a hétköznapjait - állítja a szélsőséges nézeteiről is ismert prédikátor. Abu Hamza jelenleg egy amerikai szuperbörtönben tartózkodik, de azt állítja: ha tehetné, inkább visszamenne egy brit börtönbe.

A Nyugatnak el kell döntenie, mit kezd a hazatérő dzsihadistákkal

A nyugati politikának el kell döntenie, hogy milyen filozófiát követ, az információkért életben hagyja, felhasználja az iszlamistákat, vagy megszabadul tőlük - mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Rács mögött karácsonyozik a drogkereskedelemmel vádolt MSZP-s

Rács mögött karácsonyozik a drogkereskedelemmel vádolt MSZP-s

közeleg a tél

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője szerint harminc napra rács mögé kerül Simonka Csaba, akit korábban zsarolás, ügyvédi visszaélés és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe.

"Szigorúbb bevándorláspolitikát hoz az új kormány Ausztriában"

Nemzetállami fordulatot, szigorúbb bevándorláspolitikát hoz a megalakuló új koalíciós kormány Ausztriában, ahol a Osztrák Néppárt (ÖVP) a Osztrák Szabadságpárttal (FPÖ) alakít kormányt - mondta Pócza István, a Századvég elemzője az M1 aktuális csatornán vasárnap.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére