Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Koránkelős hazai sajtószemle

888.hu

2016. március 22. 08:38

A Blikk

címlapon közli, hogy megtalálta Psota Irén eltitkolt fiát. A nagy leleplezést egy levélre alapozzák, melyet Psota Irén a fiúnak címzett és anyuként írta alá. A cikkből az is kiderül, hogy Istvánt olyan közel engedte magához a színésznő, mint senki mást. Szerintük tizenegynéhány éven át nem volt senki aki ily közel állt volna a nemzet színészéhez. 

A Magyar Hírlap

egy Szíriában terroristaként azonosított migránsról értekezik. Megjegyzik, hogy az Európa felé irányuló menekülthullámmal érkezett Belgiumba, hazánkon keresztül. A terroristát, aki részt vett a novemberi párizsi merényletek előkészítésében, Salah Abdeslammal együtt elfogták. 

A Magyar Nemzet

az osztrákok kerítésével foglakozik. A Magyarország felől érkező embercsempészet korlátozására a magyar-osztrák határon is kerítést építene az osztrák belügy. A burgenlandi tartományi vezető pedig ugyanezen szakaszon állandó határellenőrzést szorgalmaz. 

A Magyar Idők

Orbán és Vona tegnapi parlamenti felszólalásával foglalkozik. Vona személyeskedő stílusban támadta Orbánt, a kormányfő megjegyezte, az ellenzéki párt alpári stílusú vitái mindennaposak, de ettől a csatától sem fog meghátrálni. Vona Gábor pártelnök immár harmadszor vetette fel, hogy hozzanak létre bizottságot Orbán Viktor környezetének meggazdagodását vizsgálandó. Orbán Viktor válaszában provokációnak nevezte az állításokat, és kiemelte, hogy 1990 óta parlamenti képviselő, az ezzel járó összes kötelezettségének mindig eleget tett, élete nyitott könyv.

A Népszabadság

Raúl Castro és Obama tegnapi találkozójáról ír összegzést. Megjegyzik, hogy a mosoly kissé elhamarkodott, hiszen a két vezető oda-oda mondott egymásnak. A kemény újságírói kérdéseknek köszönhetően igen feszült lett a hangulat Havannában. A kommunista diktatúra vezetőjét elsősorban az emberi jogokról és a politikai foglyokról zaklatták. 

A Népszava

keserű szájízzel jegyzi meg, hogy a jobboldal még mindig szidja szegény Gyurcsány Ferenc miniszterelnök urat, pedig ő már hét éve nem tölt be semmilyen állami tisztséget. Az úgynevezett "gyurcsányozás" a kormánypárti retorika legnagyobb fegyvereinek egyike - tájékoztatja olvasóit a szociáldemokrata napilap.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek!

Csak a független és büszke nemzetek menthetik meg a nyugati civilizációt

Csak a független és büszke nemzetek menthetik meg a nyugati civilizációt

amerika, london, párizs

A nyugati civilizációt fenyegető legfőbb veszély az önfeladás: a kultúra, a hit, a hagyományok, a mítoszok és a szimbólumok eltűnése.

Totális káosz a Momentum kampányelszámolása

Totális káosz a Momentum kampányelszámolása

kétharmad

Mint kiderült, a Momentum Mozgalom állami támogatása felfüggesztésre került, mivel nem tudtak elszámolni a kampánycélra felhasznált közpénzekkel. Az eset kapcsán nagyító alá vettük a párt honlapján található, az Állami Számvevőszéknek (ÁSZ) megküldött részletes kimutatásokat. Még laikus szemmel is elég nagy káoszt találtunk.

Francia sajtó: öngyilkossági hullám söpör végig az országon

A sárgamellényes tüntetők főként a városban élő franciák problémáival hozakodtak elő. A vidéki Franciaország azonban szintén nincs jó helyzetben. A France24 hírportál riportjából kiderül, hogy átlagosan kétnaponta öngyilkos lesz egy francia gazdálkodó. A híroldal "öngyilkossági járványról" ír.

Őrizetbe vették Macron botrányba keveredett extestőrét

Őrizetbe vették Macron botrányba keveredett extestőrét

amerika, london, párizs

Alexandre Benallát letartóztatták, mert luxuskörülmények között, diplomata-útlevéllel repült a közép-afrikai Csád Köztársaságba karácsony környékén.

A magyar ballibek számára továbbra is hős a terrorizmusért elítélt Ahmed H.

A magyar ballibek számára továbbra is hős a terrorizmusért elítélt Ahmed H.

piszkostizenkettő

A terrorizmus miatt jogerősen elítélt Ahmed H. hamarosan szabadul, de neki és az őt Magyarországon támogató migránssimogató erőknek ez nem elég. Ahmed H. jó hírnevének megsértésére hivatkozva még pénzt követelnek a magyar államtól, miközben mindenáron hőst akarnak csinálni a terrorcselekményért elítélt zavargóból.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére