Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Konyakmatyi és az idegengyűlölet

Megadja Gábor

2019. április 3. 17:45

Mielőtt a haladó éttermiségiek így a tavasz beköszöntével a napfény növekvő erejének köszönhetően kihúznák a fejüket a seggükből, ahol azt amúgy szeretik tartani, válaszoljunk előre, megelőzendő kínos magyarázkodásukat.

Orbán Viktor visszaszólt Junckernek. Az Európai Bizottság leköszönő Borisz Jelcinje szerint ugyanis a miniszterelnök háborút okoz a nacionalista felfogásával. Erre válaszolta Orbán azt, hogy aki Marx előtt tiszteleg (és Fidel Castrót még nem is említette), az ne papoljon idegengyűlöletről.

Nos, az időnként friss levegőre ráfanyalodó éttermiségiek már valószínűleg karcolják is jegyzetüket az Új Múlt 2000 Kft. hathatós segítségével, hogy bebizonyítsák: 1.) Juncker csak vizet iszik, szegény isiászos; 2.) Karl Marx nem volt sem antiszemita, sem gyűlölködő.

Lássuk akkor!

Ferdinand Lassalle-ról: „Itzig báró“ (…) „zsidó nigger“ (…) „zsíros zsidó, aki brillantinnal és olcsó ékszerekkel igyekszik leplezni mivoltát“. (…)

„Most már teljesen világos előttem, hogy Lassalle, miként fejformája és hajzata is bizonyítja, azoktól a négerektől származik, akik csatlakoztak Mózeshez az Egyiptomból való kivonuláskor (hacsak az anyja vagy az apai nagyanyja nem szűrte össze a levet egy niggerrel). Nos, a zsidóságnak és a germánságnak efféle egyesülése a négerszerű alap szubsztanciával szükségképpen fura produktumot hoz létre“.

De nézzük tovább.

„Vizsgáljuk meg a valódi világi zsidót, nem a szombatzsidót, ahogy Bauer teszi, hanem a köznapi zsidót. (…) Mi a zsidóság világi alapja? A gyakorlati szükséglet, a haszonlesés. Mi a zsidóság világi kultusza? A kufárkodás. Mi a világi istene? A pénz. (…) A pénz Izrael féltőn szerető istene, aki előtt nem lehetett más isten. A pénz az ember valamennyi istenét lealacsonyítja és áruvá változtatja. A pénz minden dolgok általános, önmagáért konstituált értéke. Ezért megfosztotta az egész világot, az ember világát éppen úgy, mint a természetet, sajátos értékétől. A pénz az ember létezésének tőle elidegenült lényege, és ez az idegen lényeg uralkodik rajta, és ő imádja azt. A zsidók istene elvilágiasodott, világistenné vált“.

A zsidónak „nincs egyéb hivatása idelenn, mint gazdagabbá lenni szomszédainál, (…) a föld nem egyéb, mint tőzsde“.

„A pénz-zsidó korunk egyetemes antiszociális eleme lett“.

„A zsidók jó üzletet csináltak a hódítással (…) Mivel a pénzügyi krízis be fog következni, és nem lehetetlen, hogy abban a zsidók nagy szerepet játszanak, így tőkéjüket meg fogják tízszerezni”.

„A szerző, vagyis a Daily Telegraph disznó berlini tudósítója egy Meier nevű zsidó, rokona a citybeli üzlettulajdonosnak, egy Levy nevű angol zsidónak…”

„Bamberger zsidócska eddig egyetlen centime-t sem adott nekem, de ígérte, hogy ad, és a váltóra (addig is, amíg megérkezik) apránként legalább 15 fontot kipréselek majd belőle”.

„Amikor elutaztam Manchesterbe, 2 fontot kölcsönkértem Bamberger zsidócskától. A fickó most goromba felszólítóleveleket küldözget nekem, sőt fenyegetőzik is”.

Disraeli „zsidó szédelgő“, akik pedig nem álltak a 48-as német forradalom oldalára „esztelen, gyáva (…) demokratikus zsidó söpredék”.

„Elhagyott minket a francia zsidóság (…) demokráciánk csúcspozícióiban csak gyáva, hűtlen zsidó kufárok és frázishősök ülnek, el sem tudom képzelni, miképpen tudnánk győzni. Ha mégis győznénk, megint csak közönséges zsidók vinnék el a hasznot, a demokrácia spekulációjuk miatt amúgy is elveszítette a népben minden tekintélyét. Ha uralomra kerülnek, bevisznek minket a burzsoá társaság minden alávalóságába. Minden demokratikus egylet, az egész sajtó élén csak zsidók állnak. A biztonsági bizottságban is ők voltak a hangadók, demokratát játszottak, és zsidók csapatait vonzották Bécsbe… Ausztriában egy teljes millió zsidó él, aki csak kufárkodásból él, ami azt jelenti, harminc emberre jut egy vérszívó”

Biztos létezik az a Jakab Péter, aki ezt béna módon kimagyarázza az összefogás érdekében, de szinte biztosak vagyunk abban, hogy ezek az idézetek harminc napot érnek a Facebookon.

Ebben a fénytörésben nézzük a készülődő magyarázatokat, Junckernek pedig egészségére váljék az, amit épp most dob be gallér mögé.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A spanyol bevándorlásellenesek is falat építenének a migránsok ellen

A spanyol bevándorlásellenesek is falat építenének a migránsok ellen

amerika, london, párizs

A spanyol belpolitikában egyre népszerűbbé váló VOX párt kijelentette, mit kezdene a bevándorlási válsággal: megmászhatatlan falat húznának a migránsok megállítására.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek!

Csodák márpedig nincsenek - legalábbis a Magyar Kupában biztosan nem

Csodák márpedig nincsenek - legalábbis a Magyar Kupában biztosan nem

hajrá, magyarok!

A Magyar Kupa elődöntőjében lejátszott szerdai mérkőzéssel folytatódik a Pörge szurkol!

Szijjártó: elfogadhatatlan az ukrán nyelvtörvény, Porosenko szellemiségét idézi

Szijjártó: elfogadhatatlan az ukrán nyelvtörvény, Porosenko szellemiségét idézi

kétharmad

Elfogadhatatlannak nevezte a csütörtökön megszavazott ukrán nyelvtörvényt Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter a közmédiának úgy nyilatkozott: a magyar nemzeti közösség jogait sértő törvény Petro Porosenko távozófélben lévő elnök szellemiségét idézi, aki magyarellenes politikát folytatott.

A muszlimok miatt nem ünnepelhetnek mostantól pezsgővel az angol FA-kupa nyertesei

A muszlimok miatt nem ünnepelhetnek mostantól pezsgővel az angol FA-kupa nyertesei

amerika, london, párizs

A világ legrégebbi labdarúgó-versenysorozatának, az angol FA-kupának győztesei mostantól nem ünnepelhetnek többet pezsgővel, miután a muszlim focistákra való tekintettel az angol labdarúgó-szövetség (FA) az inkluzivitás jegyében betiltotta az évtizedek óta élő hagyományt.

Eldurvult a vita Rómában: hajléktalan kereszténynek vágta el a torkát a muszlim migráns

Eldurvult a vita Rómában: hajléktalan kereszténynek vágta el a torkát a muszlim migráns

amerika, london, párizs

Újabb "integrációs kísérlet" történt Nyugat-Európában - legalábbis ezeket az "eseteket" szokták annak titulálni a bevándorláspárti megmondóemberek.

Kaczynski: az egyház elleni támadás a lengyel állam fennmaradását fenyegeti

Jaroslaw Kaczynski szerda este egy, a lengyel függetlenség visszaszerzésének századik évfordulója alkalmából rendezett előadáson beszélt erről.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére