Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Komolyan helyretette Köves Slomó a zsidózó és Jobbik-mosdató HVG-t

2019. március 8. 15:00

Nemcsak az antiszemita nézetek erősödését okozhatja a Jobbik és a balliberális pártok között alakuló választási szövetség, de hatására a magyar vidéken sorra jelennek majd meg a romákat "etnikai szemétnek" hirdető jobbikos ispánok, az érpataki modellek, a cigányokat megleckéztető újnácik is - írta a HVG "Ha egy zsidó hülye" című cikkére reagálva Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija.

A HVG február 28-ai lapszámában az újság hírhedten ateista szerzője, Tóta W. Árpád egy olyan publicisztikát közölt, amely a vallásos zsidókat és Köves Slomó rabbit durván cinikus hangnemben támadta meg pusztán azért, mert szót mernek emelni a bevándorláspárti ellenzék és az antiszemita Jobbik közti tervezett politikai összefogás ellen. 

Nem jellemző ugyan, de elképzelhető olyan tompa agyú zsidó, aki nem látja át ezeket az összefüggéseket, és elégedetten bólint: hihető a sztori, nincs benne semmi bökkenő, négy láb rossz. Van hülye zsidó, és a közmondás szerint az nagyon hülye” 

– ezekkel a sértő szavakkal fejezte be a „Ha egy zsidó hülye” című publicisztikáját a HVG publicistája.

A vallásos zsidóságra és az EMIH (Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség) vezető rabbijának személyére nézve is számos elfogadhatatlan megjegyzést tartalmazó cikkre reagálva aztán Köves Slomó egy minden tekintetben visszafogott, ám ugyanakkor frappáns választ adott. 

Tóta W. hülye zsidózó, Jobbikot mentegető és migránstámogató cikkére válaszolva a vezető rabbi többek között a szerző hiteltelenségére hívta fel a figyelmet, amikor felidézte, hogy a cikkíró a migránsok jelentette veszély vonatkozásában milyen sokszor fogalmazott már meg egymásnak teljesen ellentmondó véleményeket néhány éven belül. 

Ugyanakkor Köves Slomó felhívta a figyelmet arra is, hogy a Tóta W.-féle érvelés a Jobbik elfogadásáról egy az egyben hitelteleníti a baloldalnak az elmúlt harminc évben megtett minden antiszemitizmus elleni fellépését.  

Fotó: Kozma Zsuzsi

Ráadásul Köves Slomó szerint a ballibek és a Jobbik közötti politikai nász következtében a magyar vidéken sorra jelenhetnek meg majd a romákat „etnikai szemétnek” hirdető jobbikos ispánok, az érpataki modellek, a cigányokat megleckéztető újnácik.

Lehetsz fiam mesüge, de egy kevés ész azért soha nem árt – tartja a jiddis mondás. Az én »szubkultúrám« a józan ész értékét hirdeti, és bár lehet, hogy Tóta szerint (akár csak a »roma szubkultúra«) ez is »leszoktatható egy kis fejbe veréssel«, ha megengedi, addig is azért maradok következetes saját kulturális hagyományaimhoz"

– írta válaszában az EMIH vezetője.  

A rabbi szerint a baloldal és a Jobbik szövetségkötése nem más, mint hogy az ötlettelen baloldal most ráborul a "kasztrált nácikra", ami viszont a Tóta W. által lekicsinylően  "szubkultúrának" titulált zsidók számára "pillanatok alatt" létkérdés lehet.

Köves Slomó egyúttal a Jobbikról is elmondta a véleményét, úgy látva, hogy a párt valójában nem változott semmit:

A legvéresebb szájú nyilas keretlegények ugyanis – ellentétben azzal, mint amit Tóta állít – NEM hagyták el a pártot. A most már néppártos klubot jelenleg is olyanok vezetik, akik a zsidókat a Dunába lőnék, a cigányokat megvernék és a zsidókat listáznák…"

Köves Slomó rabbinak a Tóta W. zsidózó írására írt válasz cikke itt olvasható el teljes terjedelmében.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

amerika, london, párizs

A Nyugaton - Nyugat-Európában és Észak-Amerikában - született muszlimok nagyobb fogékonyságot mutatnak a szélsőséges iszlám iránt, mint azok, akik például a Közel-Keleten vagy Afrikában születtek - állítja egy tanulmány, amelyet a svédországi Uppsalai Egyetemen készítettek.

Teljes fejetlenség uralkodik a német integrációs törekvések terén

Egyre több kritika éri a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hatóságot (BAMF).

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

hajrá, magyarok!

Egészen elképesztő az, ahogy Magyarországon elherdáljuk a tehetséges labdarúgóinkat.

Összeomlás

Összeomlás

piszkostizenkettő

A szélsőbaloldali anarchista rabol és gyújtogat, a rendőr kínoz és fosztogat, a néppárti polgármester meg nem tehet semmiről, hiszen szexmániás.

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

amerika, london, párizs

On Wednesday, the European People's Party (EPP) held a meeting regarding the membership of its fourth strongest member party, Fidesz. The importance of this conference was paramount, considering the date of the elections to the European Parliament is closing in.

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

kétharmad

Hiába kavarta fel az álló vizet Európa egyik legnagyobb gazdasági és katonai ereje, Nagy-Britannia szerdán azzal, hogy Theresa May brit miniszterelnök halasztást kért az unióból való kilépésre, a Google Trends keresési adatokat elemző programja szerint Európa számos meghatározó országában sokkal többen érdeklődtek a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor küzdelme iránt, melyet az Európai Néppárt bevándorláspárti szárnya ellen vívott.

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

kétharmad

A Fidesz a Néppártban azért dolgozik, hogy az EU jövőjéről szóló vitában a pártcsalád a bevándorlásellenes, erős nemzetállamokra építő uniót akaró javaslatot fogadja majd el, szemben a globalista birodalmi elképzelést megvalósító Európai Egyesült Államok emberkísérlete helyett - erről az Echo TV-n vasárnap adásba kerülő A nyolcas című műsorban beszél Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője szerint az EU nyugati politikusai azért nem gondolkodnak a nemzetállamok uniójában, mert jelentős részük a balliberális ideológiák fogságában vergődik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére