Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
pszicho
 
 
 
 

Kommunisták és antiszemiták képviselik ma Európát Brüsszelben

2019. március 21. 19:00

Itt tart ma Brüsszel.

Ha Brüsszelben jár az ember és belép az Európai Parlamentbe, olyan érzése lehet, mintha egy űrkocsmába keveredett volna. Sok fura szerzet, akik mind Európa nevében beszélnek, szövetségek szerveződnek, néha hátba szúrják egymást, ha nem jöttek be a számításaik. Az elővigyázatosság tehát nem árt, mert nem minden az, aminek látszik. Aki tisztán játszik, veszíthet, a sok fura alakot viszont nem kell félteni, ha körmönfontságról van szó. Nem árt ezzel tisztában lenni, amikor minket oktatnak ki például a kommunisták.

Míg a takarítónőnek kinéző, a Zöldek/Európai Szabad Szövetség francia színeiben politizáló Eva Joly vagy a hajléktalan ábrázattal, Orbán iránti gyűlöletéről megrögzötten prédikáló, balos északír képviselő, Luke Ming Flanagan csak felháborodást kelthetnek megjelenésükkel (és szélsőséges kijelentéseivel), vannak náluk sokkal rosszabbak.

A kommunistákat és az antiszemitákat ugyanis valamiért megtűrik Brüsszelben.

Marie-Christine Vergiat az Egységes Európai Baloldal képviselője. Ő az a francia kommunista, aki utálja a franciákat, mert a nemzetköziségben hisz. Ő a kommunizmus felé elkötelezett, ez felülír benne minden kötődést nemzete iránt. Keményvonalas kommunistához híven a nemzeteket szolidaritásra akarja kényszeríteni a bevándorlók iránt is. A probléma az, hogy valódi szolidaritásra senkit nem lehet kényszeríteni, az elfogadás és segítés belülről fakadó motivációk, az pedig rossz irányba vezet, ha mindez felülírja a nemzettudatot. Persze a kommunistáktól az ilyen szankcionáló működést jól ismerjük, ne is várjunk mást.

Vergiat mellett Barbara Spinelli erősíti a kommunisták táborát. Spinelli ereiben egészen vörös vér folyik, apja Altiero Spinelli militáns kommunista volt. Spinelli egyébként – Vergiat-hoz hasonlóan – Soros György jóbarátja. 2014-ben azért akarta megakadályozni Navracsics Tibor oktatási, művelődési, ifjúsági és állampolgársági biztosi tisztségre jelölését, mert az akadályozta volna az együttműködést Brüsszel és Soros között. A vérbeli kommunista tagja volt egy három olasz képviselőből álló csoportnak, akiket a „Más Európát Ciprasszal” listán választottak meg, és akik a görög Alekszisz Ciprasz, a radikális baloldali Sziriza vezetőjét akarták az Európai Bizottság elnökének.

Míg Vergiat francia létére a franciákat, Spinelli zsidó létére a zsidókat utálja.

Antiszemita megszólalásaiban felszólította a zsidókat, hogy kérjenek bocsánatot mindazoktól, akik „vérükkel” fizettek Izrael létezéséért. Botrányosnak nevezte, ahogy „Mózes vallása belakja bolygónkat”. Soros szövetségeseként természetesen támogatja a bevándorlást, sőt: a migrációt Európa végső megoldásának tartja.

Ők az EP mint űrkocsma fura szerzetei. A legveszélyesebbek, akikkel nem érdemes egy asztalhoz ülni.

Ők akarnak leckét adni jogállamiságból.

Takarítónők, hajléktalanok, kommunisták és antiszemiták. Vajon kinek van több joga képviselni az európai gondolatot? Nekik vagy nekünk?

OLVASTAD MÁR?

pszicho
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Közel 16 millió focipályányi erdőterület pusztult el 2018-ban

Közel 16 millió focipályányi erdőterület pusztult el 2018-ban

ökojobb

Az ökoszisztémára leselkedő legnagyobb veszélyt a trópusi esőerdők eltűnése jelenti.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ezek lesznek ma!

A spanyol bevándorlásellenesek is falat építenének a migránsok ellen

A spanyol bevándorlásellenesek is falat építenének a migránsok ellen

amerika, london, párizs

A spanyol belpolitikában egyre népszerűbbé váló VOX párt kijelentette, mit kezdene a bevándorlási válsággal: megmászhatatlan falat húznának a migránsok megállítására.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek!

Csodák márpedig nincsenek - legalábbis a Magyar Kupában biztosan nem

Csodák márpedig nincsenek - legalábbis a Magyar Kupában biztosan nem

hajrá, magyarok!

A Magyar Kupa elődöntőjében lejátszott szerdai mérkőzéssel folytatódik a Pörge szurkol!

Szijjártó: elfogadhatatlan az ukrán nyelvtörvény, Porosenko szellemiségét idézi

Szijjártó: elfogadhatatlan az ukrán nyelvtörvény, Porosenko szellemiségét idézi

kétharmad

Elfogadhatatlannak nevezte a csütörtökön megszavazott ukrán nyelvtörvényt Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter a közmédiának úgy nyilatkozott: a magyar nemzeti közösség jogait sértő törvény Petro Porosenko távozófélben lévő elnök szellemiségét idézi, aki magyarellenes politikát folytatott.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére