Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Kitudódott a Soros-féle kvótapaktum

2018. március 1. 13:30

Míg a híreket az ellenzéki pártok közötti viták uralják, aközben titokban már megszületett a döntés a jelöltek névsoráról. A Soros-féle kvótapaktum célja nem más, mint hogy meglegyen a parlamenti többségük a kötelező betelepítési kvóta megszavazásához.

Az Origo írása szerint már két hete megszületett az a megállapodás, melyet Soros-féle kvótapaktumként emlegetnek. Ennek keretében pedig máris kiválogatták a migránspárti politikát elfogadó ellenzéki képviselőjelölteket.

A legutolsó pillanatokban bejelentett visszaléptetésekkel őket próbálnák mandátumhoz juttatni nem kevesebb mint 66 egyéni körzetben! A végső cél a kötelező betelepítési kvóta megszavazása még a nyáron, ehhez kell a parlamenti többség”

áll a lap beszámolójában.

Soros György

Fotó: AFP

Soros György hálózatának tagjai – egyes ellenzéki politikusokkal karöltve – az elmúlt hetekben felmérték a választási erőviszonyokat, hogy pontosan hány körzetben, illetve hogyan lehetne minden pártból kiválogatni a legesélyesebb jelölteket, akik gond nélkül támogatnák a migránsok Magyarországra való telepítését.

Az Origo a kiszivárgott részletek kapcsán megemlíti, hogy legalább 66 egyéni körzetben terveznek olyan visszalépést, amelynek következtében csak egyetlen Soros-párti jelölt állna szemben a kormánypártok jelöltjével.

Optimista becsléseik szerint a listán megszerezhető 40-43 szavazattal így matematikailag lehetne esélyük a migránspárti politikai fordulatra”

– írja a portál.

A kvótapaktum mindemellett olyan részletekre is kiterjed, hogy a már kinyomtatott szavazólapokon csak fekete filctollal lehet majd áthúzni a visszalépők nevét, hiszen erre a törvény a szavazás megkezdéséig még lehetőséget biztosít.

A szigorúan megszabott feltételek alapján csak olyan ellenzéki jelölt javára történhet visszalépés, aki garanciákat adva elkötelezi magát a határok megnyitása és a Soros-párti migránspolitika mellett. A terv része az is, hogy a Soros György által finanszírozott és befolyásolt médiumok egy országos kampány keretében fogják terjeszteni az „egyedül esélyes jelöltek” listáját. Tehát azokét, akik vállalták a kvótapaktumban való részvételt.

Betelepítenék a migránsokat

Ha az ellenzéknek sikerülne megtörni az Orbán-kormány ellenállását, akkor június 30-ig az Európai Unióban akadály nélkül meg lehetne szavaztatni az új kvótaszabályokat, hogy néhány hónap leforgása alatt migránsok tízezreit telepíthessék át az közép-európai államokba, így Magyarországra is.

Nem véletlen a belga miniszterelnök azon kijelentése sem, aki nemrégiben arról beszélt, hogy a kvótaügyben bármi áron meg kívánják törni a még ellenálló politikai erőket, mindenekelőtt Magyarországot – írja az Origo.

Hogy az emberek valójában mennyire is kérnek ebből a paktumból és az ellenzéki pártokból, azt jól mutatja, hogy míg a Fidesz-KDNP mind a 106 jelöltje már több mint egy hete leadta az országgyűlési választáson való induláshoz szükséges 500 aláírás többszörösét, az ellenzéki pártok többsége egyelőre kínosan lassan halad az aláírásgyűjtéssel.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Ők azok

Ők azok

kétharmad

Az elmúlt napokban előkerültek a Soros-hálózathoz tartozó figurák, provokátorok, politikusok, propagandisták.

Halálos fenyegetés az ellenzéki "tüntetőktől"

Halálos fenyegetés az ellenzéki "tüntetőktől"

pszicho

A sorosista csürhének semmi sem szent, az otthonom kapualjában fenyegettek akasztással.

Milo: csak a kereszténység mentheti meg a nyugati civilizációt

Milo: csak a kereszténység mentheti meg a nyugati civilizációt

piszkostizenkettő

Furcsa idők furcsa hírnököket hoznak. A világ olyannyira a feje tetejére állt, hogy a hagyományos, keményvonalas kereszténységet épp egy magamutogató homoszexuálisnak kell védelmébe vennie - ha már más erre nem képes, vagy kevésbé hatékonyan.

Orbán adventi koszorújáról osztott meg egy képet

Advent harmadik vasárnapja van ma. A kormányfő erről posztolt a Facebookon.

Juncker, a kvótakirály ismét beégette magát

Juncker, a kvótakirály ismét beégette magát

amerika, london, párizs

Mondhatni: most is hozta "szokásos formáját" az Európai Bizottság (EB) vezetője.

Kikiáltották rasszistának, mert elmondta, hogy szereti a fehér embereket

A hallgató felfokozott hangulatban méltatta a fehér embereket, akiknek - állítása szerint - sokat köszönhet a világ. Mindezért az internet "elfogadó" népe rögtön rasszistának kiáltotta ki az egyetemistát.

Egyre több gyermek születik Magyarországon

Egyre több gyermek születik Magyarországon

Az egész Európai Unióban jellemző demográfiai válság leküzdésére az egyes tagországok más-más módszert alkalmaznak: hazánk a családok biztonságának megteremtését, illetve a gyermekvállalás ösztönzését tűzte ki célul. Az elmúlt években kedvező változások kezdődtek Magyarországon a házasságkötések és gyerekvállalási kedv terén is. Mindeközben arról sem szabad megfeledkezni, hogy a gyerekekre milyen veszélyek leselkednek az online térben, éppen ezért az Emberi Erőforrások Minisztériuma digitális immunerősítő programot dolgozott ki.

Elképesztő állapotok uralkodnak a boszniai migránstáborokban

Elképesztő állapotok uralkodnak a boszniai migránstáborokban

amerika, london, párizs

Egyre tarthatatlanabb a helyzet a Boszniában lévő migránstáborokban: drog, alkohol, tömegverekedés, nemi erőszak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére