Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Kitudódott a Soros-féle kvótapaktum

2018. március 1. 13:30

Míg a híreket az ellenzéki pártok közötti viták uralják, aközben titokban már megszületett a döntés a jelöltek névsoráról. A Soros-féle kvótapaktum célja nem más, mint hogy meglegyen a parlamenti többségük a kötelező betelepítési kvóta megszavazásához.

Az Origo írása szerint már két hete megszületett az a megállapodás, melyet Soros-féle kvótapaktumként emlegetnek. Ennek keretében pedig máris kiválogatták a migránspárti politikát elfogadó ellenzéki képviselőjelölteket.

A legutolsó pillanatokban bejelentett visszaléptetésekkel őket próbálnák mandátumhoz juttatni nem kevesebb mint 66 egyéni körzetben! A végső cél a kötelező betelepítési kvóta megszavazása még a nyáron, ehhez kell a parlamenti többség”

áll a lap beszámolójában.

Soros György

Fotó: AFP

Soros György hálózatának tagjai – egyes ellenzéki politikusokkal karöltve – az elmúlt hetekben felmérték a választási erőviszonyokat, hogy pontosan hány körzetben, illetve hogyan lehetne minden pártból kiválogatni a legesélyesebb jelölteket, akik gond nélkül támogatnák a migránsok Magyarországra való telepítését.

Az Origo a kiszivárgott részletek kapcsán megemlíti, hogy legalább 66 egyéni körzetben terveznek olyan visszalépést, amelynek következtében csak egyetlen Soros-párti jelölt állna szemben a kormánypártok jelöltjével.

Optimista becsléseik szerint a listán megszerezhető 40-43 szavazattal így matematikailag lehetne esélyük a migránspárti politikai fordulatra”

– írja a portál.

A kvótapaktum mindemellett olyan részletekre is kiterjed, hogy a már kinyomtatott szavazólapokon csak fekete filctollal lehet majd áthúzni a visszalépők nevét, hiszen erre a törvény a szavazás megkezdéséig még lehetőséget biztosít.

A szigorúan megszabott feltételek alapján csak olyan ellenzéki jelölt javára történhet visszalépés, aki garanciákat adva elkötelezi magát a határok megnyitása és a Soros-párti migránspolitika mellett. A terv része az is, hogy a Soros György által finanszírozott és befolyásolt médiumok egy országos kampány keretében fogják terjeszteni az „egyedül esélyes jelöltek” listáját. Tehát azokét, akik vállalták a kvótapaktumban való részvételt.

Betelepítenék a migránsokat

Ha az ellenzéknek sikerülne megtörni az Orbán-kormány ellenállását, akkor június 30-ig az Európai Unióban akadály nélkül meg lehetne szavaztatni az új kvótaszabályokat, hogy néhány hónap leforgása alatt migránsok tízezreit telepíthessék át az közép-európai államokba, így Magyarországra is.

Nem véletlen a belga miniszterelnök azon kijelentése sem, aki nemrégiben arról beszélt, hogy a kvótaügyben bármi áron meg kívánják törni a még ellenálló politikai erőket, mindenekelőtt Magyarországot – írja az Origo.

Hogy az emberek valójában mennyire is kérnek ebből a paktumból és az ellenzéki pártokból, azt jól mutatja, hogy míg a Fidesz-KDNP mind a 106 jelöltje már több mint egy hete leadta az országgyűlési választáson való induláshoz szükséges 500 aláírás többszörösét, az ellenzéki pártok többsége egyelőre kínosan lassan halad az aláírásgyűjtéssel.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Behódol-e a Néppárt Sorosnak?

Behódol-e a Néppárt Sorosnak?

amerika, london, párizs

Ma tárgyal az Európai Néppárt a Fidesz kizárásáról, melyet a frakció bevándorláspárti tábora kezdeményezett.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Németország még több migránst toloncolhat ki az uniós tagországokba

Az Európai Bíróság kimondta, hogy Németországnak joga van kitoloncolni azokat a migránsokat, akiket egy szegényebb uniós tagországba szállítanának vissza. Mindez idáig vita tárgyát képezte, ezért számos kitoloncolás meghiúsult. Ennek azonban vége, az illegális bevándorlóknak vissza kell menniük oda, ahol elsőként léptek az Európai Unió területére.

Bolsonaro-Trump találkozó: hosszú idő után először érkezik Amerika-barát brazil elnök Washingtonba

Bolsonaro-Trump találkozó: hosszú idő után először érkezik Amerika-barát brazil elnök Washingtonba

amerika, london, párizs

Washingtonban találkozott egymással Donald Trump amerikai és Jair Bolsonaro, újévkor beiktatott brazil elnök.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez a nap is gyorsan eltelt, nézzük a legfontosabb híreket!

Az oltáselleneseknek is jár a szólásszabadság!

Az oltáselleneseknek is jár a szólásszabadság!

censored

Veszélyeztetik a gyerekeink életét, de attól még megilleti őket a szabad szólás joga.

Merkel belátta, a migránsokat a hazájukban kellett volna támogatni

Merkel belátta, a migránsokat a hazájukban kellett volna támogatni

amerika, london, párizs

A hazájukhoz minél közelebb, helyben kell segíteni a menekülteknek, ez a 2015-ös menekülthullám tanulsága - jelentette ki kedden Berlinben Angela Merkel német kancellár.

Bemutatjuk a bevándorláspárti politikusokat

Bemutatjuk a bevándorláspárti politikusokat

kétharmad

Közeleg a május, ideje közelebbről megismerni a bevándorláspártiakat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére