Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Kitudódott a Soros-féle kvótapaktum

2018. március 1. 13:30

Míg a híreket az ellenzéki pártok közötti viták uralják, aközben titokban már megszületett a döntés a jelöltek névsoráról. A Soros-féle kvótapaktum célja nem más, mint hogy meglegyen a parlamenti többségük a kötelező betelepítési kvóta megszavazásához.

Az Origo írása szerint már két hete megszületett az a megállapodás, melyet Soros-féle kvótapaktumként emlegetnek. Ennek keretében pedig máris kiválogatták a migránspárti politikát elfogadó ellenzéki képviselőjelölteket.

A legutolsó pillanatokban bejelentett visszaléptetésekkel őket próbálnák mandátumhoz juttatni nem kevesebb mint 66 egyéni körzetben! A végső cél a kötelező betelepítési kvóta megszavazása még a nyáron, ehhez kell a parlamenti többség”

áll a lap beszámolójában.

Soros György

Fotó: AFP

Soros György hálózatának tagjai – egyes ellenzéki politikusokkal karöltve – az elmúlt hetekben felmérték a választási erőviszonyokat, hogy pontosan hány körzetben, illetve hogyan lehetne minden pártból kiválogatni a legesélyesebb jelölteket, akik gond nélkül támogatnák a migránsok Magyarországra való telepítését.

Az Origo a kiszivárgott részletek kapcsán megemlíti, hogy legalább 66 egyéni körzetben terveznek olyan visszalépést, amelynek következtében csak egyetlen Soros-párti jelölt állna szemben a kormánypártok jelöltjével.

Optimista becsléseik szerint a listán megszerezhető 40-43 szavazattal így matematikailag lehetne esélyük a migránspárti politikai fordulatra”

– írja a portál.

A kvótapaktum mindemellett olyan részletekre is kiterjed, hogy a már kinyomtatott szavazólapokon csak fekete filctollal lehet majd áthúzni a visszalépők nevét, hiszen erre a törvény a szavazás megkezdéséig még lehetőséget biztosít.

A szigorúan megszabott feltételek alapján csak olyan ellenzéki jelölt javára történhet visszalépés, aki garanciákat adva elkötelezi magát a határok megnyitása és a Soros-párti migránspolitika mellett. A terv része az is, hogy a Soros György által finanszírozott és befolyásolt médiumok egy országos kampány keretében fogják terjeszteni az „egyedül esélyes jelöltek” listáját. Tehát azokét, akik vállalták a kvótapaktumban való részvételt.

Betelepítenék a migránsokat

Ha az ellenzéknek sikerülne megtörni az Orbán-kormány ellenállását, akkor június 30-ig az Európai Unióban akadály nélkül meg lehetne szavaztatni az új kvótaszabályokat, hogy néhány hónap leforgása alatt migránsok tízezreit telepíthessék át az közép-európai államokba, így Magyarországra is.

Nem véletlen a belga miniszterelnök azon kijelentése sem, aki nemrégiben arról beszélt, hogy a kvótaügyben bármi áron meg kívánják törni a még ellenálló politikai erőket, mindenekelőtt Magyarországot – írja az Origo.

Hogy az emberek valójában mennyire is kérnek ebből a paktumból és az ellenzéki pártokból, azt jól mutatja, hogy míg a Fidesz-KDNP mind a 106 jelöltje már több mint egy hete leadta az országgyűlési választáson való induláshoz szükséges 500 aláírás többszörösét, az ellenzéki pártok többsége egyelőre kínosan lassan halad az aláírásgyűjtéssel.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

amerika, london, párizs

Brüsszel addig keverte a lapokat, míg a sajtóhírek szerint Theresa May azt tervezi, hogy újabb választásokat ír ki Nagy-Britanniában.

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

amerika, london, párizs

Mától Sankt Gallen kanton területén sem lehet közterületen burkát, nikábot és egyéb, az egész arcot eltakaró öltözéket viselni.

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

amerika, london, párizs

Andres Anvelt, észt belügyminiszter bejelentette, hogy nem hajlandó bevándorlókat betelepíteni és teljesen egyetért a magyar miniszterelnökkel abban, hogy le kell zárni a határokat, hogy megakadályozzák a harmadik világbeli bevándorlók áradatát.

Javarészt bevándorlók lakta dél-francia település lett Európa legveszélyesebb városa

A legveszélyesebb városok listájának első tíz helyén csak nyugat-európai városokat találni.

Elfogtak egy brit ISIS-terroristát Szíriában

A bevándorlókkal teli Birminghamből négy éve költözött Szíriába az a férfi, akinek az elfogásáról készült felvételt vasárnap hozták nyilvánosságra.

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

amerika, london, párizs

Svájcban van egy kis olasz exklávé. Úgy hívják: Campione d'Italia. A kaszinóváros eddig Olaszországhoz tartozott, ám nemrég csődöt jelentett a kaszinó, emiatt pedig felmerült, hogy csatlakoznának Svájchoz.

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

kinyílott a pitypang

A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességből védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

amerika, london, párizs

Már megbánhatták a kormánykoalíció vezetői, hogy kipaterolták Hans-Georg Maassent, a német belügyi hírszerzés (BfV) vezetőjét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére