Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Kitiltják az agresszív árusokat Róma utcáiról

2018. június 28. 09:38

RÓMA, 9:38

Nem lesz több hamis Gucci az olasz főváros utcáin.

Aki volt olyan szerencsés, hogy járt már Olaszország bármely nagyvárosában, az biztos észrevette, hogy gyakorlatilag ellepték az utcákat – a nagyrészt fekete-afrikai – árusok, akik fehér lepedőkön árulják a hamis luxustermékeket.

Az árusok a Guess, a Louis Vuitton, a Gucci és más egyéb luxusmárkák hamisítványaival a turisták által leginkább látogatott kerületekben telepedtek le, hogy ott verjék át a vásárlókat. 

Érdemes megnézni az alábbi felvételt: ahogy megérkeznek a rendőrök, az árusok össze is "pakolnak" és a kamu árucikkekkel a batyujukban elrohannak a helyszínről.

Ennek hamarosan vége, ugyanis az új, bevándorlást elutasító jobboldali kormány megelégelte az áldatlan állapotokat. A tervezet szerint betiltják az illegális termékek eladását, valamint az utcákon és sokkal keményebben lépnek majd fel a döntően afrikai és ázsiai bevándorlókkal szemben. 

Az új törvények szerint azok a turisták is kemény büntetésre számíthatnak, akik a hamis termékekből vásárolnak. A feketepiac nagyjából 11 milliárd eurós kiesést jelent az olasz államkasszának. 

Az olasz közvéleményt felháborította egy nemrég történt eset, mikor egy szenegáli bevándorló – aki szintén az utcán árulta a portékáját – megtámadott két rendőrt, amiért azok intézkedni mertek vele szemben. A bevándorlónál 160 darab nem eredeti táska volt. Az olasz utcákat az árusokon kívül az utóbbi időben ellepték a prostituáltak és a dílerek is ellepték, akiknek a nagy része Nigériából származik. 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

amerika, london, párizs

A brüsszeli elit már évek óta arra készül, hogy ők mondják meg a nemzetállamoknak, ki léphet be Európába, így Magyarország területére is, és ki nem.

Elmarad az apokalipszis: közel a Brexit-megállapodás

Az EU bejelentette, hogy tud megoldást az észak-írországi határ kérdésére, vagyis arra a problémakörre, amely a leginkább foglalkoztatja a briteket a Brexit kapcsán. Eközben Theresa May brit miniszterelnök levelet írt az egyik legnagyobb német lapba, a Die Weltbe. A Brexit kérdése az uniós állam- és kormányfők ma kezdődő, informális találkozóján is szóba kerül.

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

amerika, london, párizs

Nyugat-Európa mind több állama döbben rá talán túl későn, hogy a bevándorlással nemcsak az olcsó és képzetlen munkaerő áramlott be az országukba, hanem a migránsok magukkal hoztak olyan szokásokat is, amelyek az európai értékekkel összeegyeztethetetlenek. Ilyen például a nők hidzsábba és burkába kényszerítése, amely mind több EU-tagállamban lesz illegális. A Pew Research közvélemény-kutató cég arra volt kíváncsi, hogy ezek a lépések tükrözik-e a átlagemberek véleményét.

Katasztrofális a svéd határvédelem

Katasztrofális a svéd határvédelem

amerika, london, párizs

Egy, a választásokig visszatartott jelentés szerint katasztrofális az, ami jelenleg Svédország határain zajlik.

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

amerika, london, párizs

Visszavonul az osztrák belpolitikától Christian Kern, mivel a szociáldemokraták színeiben kíván elindulni a jövő évi EP-választásokon.

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

kétharmad

Nem sokkal azután, hogy az Európai Parlamentben elfogadták a Soros-Sargentini-jelentést, Nadine Morano francia jobboldali politikus kitett egy posztot az Instagram-oldalára, melyben hosszasan méltatta a magyar miniszterelnököt, amiért megvédi a nemzeti szuverenitást.

Nem hagyja szó nélkül a Soros-Sargentini-jelentés hazugságait a kormány

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt világossá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére