Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
bulvár
 
 
 
 

Kislányokat simogató szoknyás férfiak: ezzel reklámozza tavaszi kollekcióját a Benetton

2018. február 17. 16:18

Újabb szintre lépett a gendernácizmus. Az eddigi legaljasabb genderpropagandával rukkolt elő a United Colors of Benetton ruhamárka.

Sajnos nemcsak a józan ész lázadása zajlik jelenleg a világban, hanem egy másik forradalom is. Pont az, ami miatt a józan ész képviselői fellázadtak. A világ liberális oldala bár vesztésre áll, azért még mindig előrukkol valami eszement ötlettel, jelen esetben a genderforradalommal. Tematikáját tekintve ilyen lesz ez a tavasz a Benetton ruhamárka számára, amely forradalmat hirdetett a következő címszavakkal, melyek ruháikon is megjelennek majd a tavaszi kollekcióban: "A színeknek nincs neme"; és "Gendersemleges zóna". Egy különleges jellel is kiegészítették a kollekciót, a következő promóvideó magáért beszél:

Igen, a Benetton azt üzeni: nem kell se nőnek, se férfinak lenni, mert minek. Végül is mi szükség van különbséget tenni a nemek között. Tényleg... Hát nem felesleges? Mindenki legyen az, ami akar. De ha én például kecske szeretnék lenni, akkor szeretném, ha a Benetton nekem is kitalálna egy jelet, ami kérdőjelet tesz a közé, hogy férfi legyek vagy bakkecske.

De ahelyett, hogy elviccelnénk ezt az amúgy komoly és aggasztó dolgot, lássuk a következő videót.

Igen, jól látja a kedves olvasó. Egy szoknyás, virágkoszorús FÉRFI simogat egy kislányt. Hogy miért, azt senki se tudja, de a Benetton szerint ez az új divat. Férfiaknak szoknya és virágkoszorú. Végül is szegény kislány ne tudja már eldönteni, hogy az anyját vagy az apját ölelgeti, ha mindkettőt tudja egyszerre.

Félhivatalosan szeretném bejelenteni, hogy ez a divatkampány jelzi részben, hogy igen, vége van a világnak és a józan emberi civilizációnak. Hiszen a Benetton már azt sem tartja fontosnak, hogy minimális különbséget tegyen a nemek között. Minek vannak férfiak? Minek vannak nők? Áhh, töröljük el őket egy divatkampánnyal! Különbség férfi és nő között? Á, sose volt.

De itt még nincs vége. A Benetton a nemek látványos eltörlésével a nemi szerepeket is felcserélte.

Igen, a nő hordjon nyakkendőt, és vegyen virágot a fiúnak, mert úgy illik!
A "férfi" karolja át a nőt, mert ugyebár így szokás!
Virágot a virágnak!
A tökös, zsebre tett kezű matrózlányt pironkodva karolja át ifjú pasija, akinek szép csokor virágot vett.

Ezt meg már csak beteszem a végére. Íme a tökéletes, divatos családmodell a Benetton szerint. Hogy ki a nő és ki a férfi, azt nem tudni. Jól láthatóan a csodálkozó  kis srác sem tudja eldönteni, hogy hol van.

RIP nyugati civilizáció.

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Rendkívüli kétségbeesésről tett tanúbizonyságot a Jobbik

Rendkívüli kétségbeesésről tett tanúbizonyságot a Jobbik

spring is coming

A Jobbik politikusai egy vidéki általános iskolában akartak kampányolni szerda délelőtt. Az igazgatónő vonakodott ettől, aminek következtében a jobbikosok megfenyegették őt.

"Hálásak vagyunk a szolidaritásért, amit Magyarország tanúsított"

"Hálásak vagyunk a szolidaritásért, amit Magyarország tanúsított"

amerika, london, párizs

Jacek Czaputowicz külügyminiszter a lengyel alsóházban elmondott idei programbeszédében tért ki erre.

Merkel: az iszlám Németország része

Merkel: az iszlám Németország része

amerika, london, párizs

A német kancellár szerdán a szövetségi parlamentben úgy fogalmazott: a Németországban élő, nagyjából 4,5 millió muzulmán ember révén az iszlám az ország részévé vált.

A helyzet fokozódik: Kijev katonákat küld Kárpátaljára

A helyzet fokozódik: Kijev katonákat küld Kárpátaljára

amerika, london, párizs

Petro Porosenko közel ezer hegyivadászt telepít Beregszászra. Az indoklás szerint erre "az Ukrajna területi integritásával szembeni fenyegetések miatt van szükség".

Ilyen a gyurcsányista tempó: fideszesek felakasztását, kivégzését vizionálják

Ilyen a gyurcsányista tempó: fideszesek felakasztását, kivégzését vizionálják

kinyílott a pitypang

Gyurcsány és a szocik egyik képviselője akasztással fenyegeti a kormánypárti választókat. Kroutil Gyulának a Facebookon gurult el a gyógyszere, ahol igazi bolsevik munkásőrré vedlett vissza.

"Kétezer ember dolgozik Magyarországon Soros György céljaiért"

A Magyar Idők birtokába jutott hangfelvétel szerint Soros György egyik pénzügyi alapjának korábbi pénzügyi vezetője azt mondta: legalább kétezer ember dolgozik Magyarországon, hogy érvényre juttassák Soros György akaratát.

Ezért nem győzhetnek a globalisták

Ezért nem győzhetnek a globalisták

amerika, london, párizs

Megvalósíthatatlan a transznacionális, globalista elit programja, mert a népek szíve nem a pluralizmusért, a sokszínűségért vagy az Európai Unióért dobban, hanem a családért, a hazáért és a hitért - állítja Pat Buchanan politikai tanácsadó.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére