Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Kísérlet a mucsaiság elkerülésére

Pozsonyi Ádám

2018. augusztus 1. 16:30

Elhatároztam, hogy szeretni fogom az Esterházyt, így elkezdtem olvasni.

Olvasom a haladó sajtóban, hogy bántják Esterházyt, és aki őt bántja, az rossz és nem ember, mert őtet nem lehet bántani, mert az Esterházy a kultúra és antimucsaiság fokmérője.

Mer’ a rendes ember szereti Esterházyt, és onnan lehet lemérni, hogy ki mennyire rendes, hogy mennyi Esterházy-könyv címét tudja felsorolni. Aki csak keveset tud, az gyanús, aki meg egyet sem, az műveletlen, tahó, balkáni, mucsai, lábszagú bugris, és nyilvánvaló, hogy éjjel, álmában könyveket éget.

A felvilágosult apa, ha udvarló jön a házhoz, előbb leülteti az ifjút a konyhába, szúrósan a szemébe néz, s így szól: Szereted Esterházyt?

Nemleges válasz esetén a házasságból nem lesz semmi, ami érthető is, hisz Esterházy nem szeretésével lehetetlen bekerülni az elit körökbe. És ki adná a lányát egy lúzerhez? Ez így van, ehhez kétség nem férhet, mert a 444-en ezt mondták, meg valami Gréczy Zsolt nevezetű is mondott valami ehhez hasonlót. És ha ők azt mondták, akkor az úgy van, és akkor a „nagybetűs ember” – aki ráadásul még „önálló, saját gondolatokkal" is rendelkezik – haptákba vágja magát és kész.

Épp ezért elhatároztam, hogy szeretni fogom az Esterházyt, így elkezdtem olvasni. Nehezen megy. Erőlködök. Küzdök minden sorért, és kétoldalanként elő kell vennem valami mást, variálom a Philip K. Dicket, Kosztolányit, Rejtőtől a Néma revolverek városát, meg legutóbb még Öveges professzor fizikakönyvét, de összeszorítom a fogam, becsszó, holnapra eljutok egész a 10. oldalig.

Mert ha az emberre azt mondják, hogy antihaladó és mucsai, az borzalmas. Azt el kell kerülni!

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Milliókat gombolt le az államról a migráns, aki a grenfelli tűz áldozatának hazudta magát

Milliókat gombolt le az államról a migráns, aki a grenfelli tűz áldozatának hazudta magát

amerika, london, párizs

A 28 éves illegális migráns azt hazudta, a Grenfell toronyban lakott, amikor feltámadt az épületben a tűz. Több milliós segélyt nyúlt le így az államtól, és most ezért börtönbe fog kerülni.

Baloldali tüntetéskultúra

Baloldali tüntetéskultúra

kétharmad

Azért van annak egy diszkrét bája, amikor Gyurcsány Ferenc hívja tüntetésre az embereket és ő ordibál a tömegnek, hogy "addig nem lehet megnyugodni, amíg lemondásra nem kényszerítik Orbán Viktort."

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

A DK kormányváltásra készül

Kövér: Nyugat-Európának szüksége van a magyar és a közép-európai példára és elszántságra

Kövér: Nyugat-Európának szüksége van a magyar és a közép-európai példára és elszántságra

kétharmad

Az Országgyűlés elnöke szombaton Zalaegerszegen, a megyei önkormányzat díszközgyűlésén mondott beszédet, melyben elmondta, hogy nem szabad hagyni azt, hogy a magyar társadalom erkölcsi többségét felmorzsolják és politikai kisebbségbe szorítsák.

Dánia kitoloncolhatja a ruandai népirtás egyik elkövetőjét

Dánia kitoloncolhatja a ruandai népirtás egyik elkövetőjét

amerika, london, párizs

A dán legfelsőbb bíróság szerint Wenceslas Twagirayezut nyugodtan ki lehet utasítani és vissza lehet szállítani Ruandába, ahol 1994-ben részt vett a népirtásban.

Ukrajna mondvacsinált problémákkal uszít Magyarország ellen

Grezsa István kormánybiztos szerint Kijev mondvacsinált problémákat fedez fel hirtelen, szerinte a kettős állampolgárság is ilyen, ennek büntethetősége kapcsán fenyegetőzik most Klimkin ukrán külügyminiszter.

Tovább aprózódik a bukott Jobbik

Nem mondott nemet a Soros-Sargentini-jelentésre a kamunéppárt, ezt pedig nem vette be a Jobbik zuglói szervezetének gyomra: feloszlottak, és utoljára még egy kőkemény kritikát is megfogalmaztak a párt irányába.

Gyurcsány nagy kormánybuktatása vidéken is kifulladt

Szegeden is épp olyan sikeres volt a nagy kormánybuktató akciója Gyurcsány Ferencnek, mint Budapesten. Azaz még idő előtt kifulladt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére