Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Kínjában támadja az ellenzék a nemzeti konzultációt

2017. november 27. 17:58

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint összehangolt támadást intézett az ellenzék a nemzeti konzultáció ellen, megkérdőjelezik a hatóságok munkáját, a visszaküldött ívek számát, az emberek véleményét, hogy előre hiteltelenítsék a nemzeti konzultáció eredményét.

A politikus elmondása szerint Soros György támadást indított Magyarország ellen, a külföldi elvárásokra mindig ugrásra kész ellenzék pedig szolgálatkészen beállt a sorba és

egy szánalmas, hazug támadást indított a nemzeti konzultáció ellen."

Az elmúlt napokban az LMP, az MSZP, a DK, az Együtt és a Jobbik összehangolt akció keretében támadta meg a konzultációt.

Ők is látják, hogy az eredeti határidő lejárta előtt rekordszámú válasz érkezett, ezért kínjukban megpróbálják előre hitelteleníteni a nemzeti konzultáció eredményét" 

– jelentette ki.

Hidvéghi Balázs szerint Soros György és brüsszeli szövetségesei nem akarják, hogy bárki véleményt mondjon a migrációról, márpedig a nemzeti konzultációban pontosan ezt teszi a kormány. Mivel ezt megakadályozni nem tudják, megpróbálják az eredményét hitelteleníteni és támadni az egész folyamatot – jegyezte meg. Amikor az ellenzéki pártok megpróbálják hitelteleníteni a konzultáció eredményét, és ennek érdekében hazudnak adatokról, folyamatról, tényekről, ezzel belerúgnak a közel kétmillió emberbe, aki kitöltötte az ívet és véleményt mondott – fogalmazott. 

Az ellenzék újra és újra bebizonyítja, nem lehet rájuk számítani az ország védelmében" 

– jelentette ki. 

Az az ellenzék támadja a nemzeti konzultációt, amely korábban megkérdőjelezte a kvótát, miközben az Európai Parlamentben megszavazta az erről szóló javaslatokat. Úgy vélte, az ellenzék felháborító, kicsinyes és hazug akciói még egy okot adnak arra, hogy minél többen mondják el véleményüket a Soros-tervről, a bevándorlásáról és ezzel együtt az ellenzékről, amely egyértelműen Soros pártján áll.

A kommunikációs igazgató felhívta azokat, akik még nem töltötték ki a nemzeti konzultációt, hogy a hátralévő öt napban tegyék ezt meg, mert minél többen vagyunk, annál erősebb lesz Magyarország pozíciója. 
Itt vannak a számok is, de csak lassan, hogy Hadházy is értse!

Hidvéghi Balázs kérdésre válaszolva elmondta: pénteki adatok szerint 1 millió 909 ezer 458 válasz érkezett vissza, ebből 1 754 128 kérdőív a postán érkezett vissza, 155 330 esetben az interneten töltötték ki a konzultációt. Az eddig beérkezett kérdőívek közül a NISZ Zrt. 599 ezer 500 darab küldeményt vizsgált át és bontott ki, míg a Kopint-Datorg Kft. 489 ezer 265 darab küldemény szkennelését és kiértékelését végezte el. 

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

bulvár

A miniszterelnök gya­lo­go­san ér­ke­zett Szol­no­kon a Szig­li­geti Szín­ház­hoz, test­ő­rök­ és dísz­kí­sé­ret­ nélkül.

Ilyen, amikor egy demokratává vedlett kommunista aggódik a demokratikus alapelvekért

António Guterres ENSZ-főtitkár arról beszélt a világszervezet Közgyűlésének 73. ülésszakának általános vitáján, hogy ostrom alatt állnak a demokratikus alapelvek.

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

amerika, london, párizs

Meglepetésre elveszítette a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a testvérpárt bajor Keresztényszociális Unió (CSU) közös szövetségi parlamenti képviselőcsoportjában kedden tartott frakcióvezető-választást Volker Kauder. Az Angela Merkel kancellár bizalmasaként számon tartott politikusnak így 13 év után távoznia kell a tisztségből.

Orbán: Európa kiváló szakemberek képzésével dolgozhatja le a versenyhátrányát

Elkezdődött az EuroSkills 2018, a szakmák Európa-bajnoksága Budapesten.

Trump ismét kiállt a szuverenitás eszméje mellett, elítélve a globális kormányzást

Trump ismét kiállt a szuverenitás eszméje mellett, elítélve a globális kormányzást

amerika, london, párizs

Az Egyesült Államok szuverenitását hangsúlyozta Donald Trump amerikai elnök az ENSZ Közgyűlése 73. ülésszakának kedden kezdődött általános vitájában, és elutasította "a globális kormányzást, ellenőrzést és uralmat".

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A Maldív-szigeteken leromboltak egy gyönyörű alkotást az iszlám nevében

A Maldív-szigeteken leromboltak egy gyönyörű alkotást az iszlám nevében

amerika, london, párizs

A világ első ár-apály galériáját a Maldív-szigeteken állították fel, azonban a rendőrség lebontotta, mert az alkotást iszlámellenesnek minősítették.

Az osztrák belügyminiszter arra kötelezné a rendőrséget, hogy írja meg, ha migráns az elkövető

Arra is felkérték őket, hogy ne nyilatkozzanak az elfogult, liberális újságíróknak, riportot és nagyívű beszámolót pedig csak akkor készíthetnek, ha az újságírók garantálják a semlegességet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére