Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Kinek mi a kedvenc része "a magyarországi helyzetről" szóló EP-jelentésben?

2017. május 18. 12:28

Az ügyeletes rettegők Brüsszelből próbálják megmondani a tutit. A tegnap elfogadott jelentés az elhülyülés és a tényeken túli világ látlelete. A kedvenc részünk az, amikor a brüsszeliták a kommunista Lukács filmtekercsei miatt aggódnak. Elmagyarázzuk, hogy miért nem szabad komolyan venni a brüsszeli futóbolondokat.

Kétséget kizáróan üde perceket okozott a tegnapi EP-jelentés, amelyben Magyarország helyzetét taglalták. A megnyirbált jogkörű Európai Parlament vérbalos képviselői egy olyan jelentést fogadtak el, amelyben a Lukács Archívum megszüntetése miatt aggódnak.

Bizonyára a nagytiszteletű EP-képviselők nem tudják – ezért csak a naivitás számlájára írom –, hogyLukács György, a honi baloldal szellemi atya, zsenge kommunista korában saját katonáit lövette tarkón, az MTA szerint aktívan részt vett a kommunista rezsim működtetésében, így a hatályos törvények szerint sem utca, sem alapítvány nem viselheti a nevét. Lukács a Vörös Hadsereg politikai biztosaként kezdte pályafutását, és jó látni, hogy Brüsszelben a hagyatéka miatt aggódnak.

De a tegnapi jelentés más izgalmas aggodalmakat is tartalmaz. Nézzük őket sorban, közben próbáljuk megőrizni higgadtságunkat, hiszen a világtól elzárt, realitásérzéküket vesztett európai zöldek, szocik, liberálisok és a radikális baloldaliak szerint Magyarországon égető probléma:

  • a Lukács Archívum megszüntetésének a veszélye,
  • az egyesülési szabadság hiánya – bármit is jelentsen ez,
  • a romák jogai,
  • LMBTI személyek jogai,
  • a nők jogai.

De az Európai Parlament fent nevezett emberei azt sem tolerálják, hogy a magyar kormány a visszaeső bűnözőket tényleges szabadságvesztésre ítéli. A migránsok és a menekültek miatt is aggódnak, több jogot és szabadságot követelnek nekik.

A legnagyobb európai gittegylet felszólítja a kormányt, hogy különösen a migránsok és menekültek emberi jogait tartsa tiszteletbe. Külön aggódnak Ahmed H. miatt, aki csak pár követ dobott a rendőrökre.

Nyitott tranzitzónát követelnek, miközben már senki sem akarja beengedni a migránsokat.

Amúgy az Európai Parlament állásfoglalói ismét óriási tévedésben vannak, pl. a tranzitzónák nem zártak, hanem nyitottak, onnan nyugodtan lehet Szerbia irányába távozni. A zsidókat semmilyen jogsértés nem érte, sőt a németek is elismerték: a magyar kormány többet tett az antiszemitizmus ellen, mint bármelyik elődje.

Összességében megállapíthatjuk, hogy a tegnapi jelentés az Európai Parlament vergődését jelképezi, már a megfogalmazáson is érződik, hogy a honi rendszerszerű árulkodók ismét kitettek magukért.

Niedermüller Pétert, Gyurcsány EP-képviselőjét is megkérdeztük, hogy milyen érzés egy ilyen perverz, elfogult, kommunista gyilkosokat mentegető határozatot beterjeszteni, amint megírja az érzéseit, abban a pillanatban mi is publikáljuk.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Most már politikai lúzerképzést is kaphatsz Vona Gábortól

Most már politikai lúzerképzést is kaphatsz Vona Gábortól

kinyílott a pitypang

A Jobbik egykori bukott elnöke, Vona Gábor politikai tanfolyamot tart december 8-án.

Szanaszét hazudják a vörös terrort a balos történészek

Szanaszét hazudják a vörös terrort a balos történészek

kinyílott a pitypang

Vörös terror. Ha kell, ha nem: jobbról és balról is ugranak a témára. Most épp a baloldali történetírás ragadta meg az alkalmat, hogy egy történelemhamisítással felérő mosdatást vigyen véghez Szamuely Tiborék "munkássága" kapcsán. Felkészül a jobboldal.

Merkel ellenfele sincs kibékülve az ENSZ globális migrációs csomagjával

Miután a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) Szász-Anhalt tartományi szervezete elutasította az ENSZ globális migrációs csomagját a hét végi kongresszusán és felszólította a szövetségi kormányt, megszólalt a leköszönő CDU-elnök lehetséges utódja, Jens Spahn is.

Merkelnél bujkált Macron, majd programot hirdetett

Merkelnél bujkált Macron, majd programot hirdetett

amerika, london, párizs

Miközben Franciaországban polgárháborús állapotok uralkodnak, addig a francia köztársasági elnök, Emmanuel Macron Németországban pitizett a német kancellárnál, Angela Merkelnél.

Centenáriumi megemlékezést és autonómiatüntetést tartottak Sepsiszentgyörgyön

Centenáriumi megemlékezést és autonómiatüntetést tartottak Sepsiszentgyörgyön

amerika, london, párizs

Az utóbbi száz év jogküzdelmeit felidéző centenáriumi nagygyűlést, Székelyföldnek területi autonómiát követelő tüntetést tartottak vasárnap Sepsiszentgyörgy főterén, amelyen a szónokok az 1918-as gyulafehérvári határozatban tett, máig beváltatlan autonómiaígéretet kérték számon Bukaresten.

Mozgalmat indított a hazug polgármester

Mozgalmat indított a hazug polgármester

kinyílott a pitypang

Márki-Zay Péter, aki azzal vétette magát észre, hogy két orbitális hazugsággal szállt be a hódmezővásárhelyi kampányba, most mozgalmat alapított egy csapatnyi értelmiségivel. Végre egy új, "független" mozgalom, amely az EU-s és az önkormányzati választáson is darálja az ellenzéki pártokat az összefogás-mantrával.

Trump Soros migránsairól: ha valóban utálják az országokat, ahonnan jöttek, miért lengetik a zászlóikat?

Trump Soros migránsairól: ha valóban utálják az országokat, ahonnan jöttek, miért lengetik a zászlóikat?

amerika, london, párizs

Az USA felé tartó migránskaraván tagjai elvileg azért indultak útnak, mert félnek saját hazájukban élni, mégis milyen büszkén lengetik nemzetük zászlóit - írta Donald Trump amerikai elnök Twitter-bejegyzésében.

A CDU egyik tartományi szervezete is elutasította az ENSZ migrációs csomagját

Elutasította a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) Szász-Anhalt tartományi szervezete az ENSZ globális migrációs csomagját a hét végi kongresszusán, és felszólította a szövetségi kormányt, hogy ne csatlakozzon a tervezett megállapodáshoz.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére