Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Kinek mi a kedvenc része "a magyarországi helyzetről" szóló EP-jelentésben?

2017. május 18. 12:28

Az ügyeletes rettegők Brüsszelből próbálják megmondani a tutit. A tegnap elfogadott jelentés az elhülyülés és a tényeken túli világ látlelete. A kedvenc részünk az, amikor a brüsszeliták a kommunista Lukács filmtekercsei miatt aggódnak. Elmagyarázzuk, hogy miért nem szabad komolyan venni a brüsszeli futóbolondokat.

Kétséget kizáróan üde perceket okozott a tegnapi EP-jelentés, amelyben Magyarország helyzetét taglalták. A megnyirbált jogkörű Európai Parlament vérbalos képviselői egy olyan jelentést fogadtak el, amelyben a Lukács Archívum megszüntetése miatt aggódnak.

Bizonyára a nagytiszteletű EP-képviselők nem tudják – ezért csak a naivitás számlájára írom –, hogyLukács György, a honi baloldal szellemi atya, zsenge kommunista korában saját katonáit lövette tarkón, az MTA szerint aktívan részt vett a kommunista rezsim működtetésében, így a hatályos törvények szerint sem utca, sem alapítvány nem viselheti a nevét. Lukács a Vörös Hadsereg politikai biztosaként kezdte pályafutását, és jó látni, hogy Brüsszelben a hagyatéka miatt aggódnak.

De a tegnapi jelentés más izgalmas aggodalmakat is tartalmaz. Nézzük őket sorban, közben próbáljuk megőrizni higgadtságunkat, hiszen a világtól elzárt, realitásérzéküket vesztett európai zöldek, szocik, liberálisok és a radikális baloldaliak szerint Magyarországon égető probléma:

  • a Lukács Archívum megszüntetésének a veszélye,
  • az egyesülési szabadság hiánya – bármit is jelentsen ez,
  • a romák jogai,
  • LMBTI személyek jogai,
  • a nők jogai.

De az Európai Parlament fent nevezett emberei azt sem tolerálják, hogy a magyar kormány a visszaeső bűnözőket tényleges szabadságvesztésre ítéli. A migránsok és a menekültek miatt is aggódnak, több jogot és szabadságot követelnek nekik.

A legnagyobb európai gittegylet felszólítja a kormányt, hogy különösen a migránsok és menekültek emberi jogait tartsa tiszteletbe. Külön aggódnak Ahmed H. miatt, aki csak pár követ dobott a rendőrökre.

Nyitott tranzitzónát követelnek, miközben már senki sem akarja beengedni a migránsokat.

Amúgy az Európai Parlament állásfoglalói ismét óriási tévedésben vannak, pl. a tranzitzónák nem zártak, hanem nyitottak, onnan nyugodtan lehet Szerbia irányába távozni. A zsidókat semmilyen jogsértés nem érte, sőt a németek is elismerték: a magyar kormány többet tett az antiszemitizmus ellen, mint bármelyik elődje.

Összességében megállapíthatjuk, hogy a tegnapi jelentés az Európai Parlament vergődését jelképezi, már a megfogalmazáson is érződik, hogy a honi rendszerszerű árulkodók ismét kitettek magukért.

Niedermüller Pétert, Gyurcsány EP-képviselőjét is megkérdeztük, hogy milyen érzés egy ilyen perverz, elfogult, kommunista gyilkosokat mentegető határozatot beterjeszteni, amint megírja az érzéseit, abban a pillanatban mi is publikáljuk.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Dánia kitoloncolhatja a ruandai népirtás egyik elkövetőjét

Dánia kitoloncolhatja a ruandai népirtás egyik elkövetőjét

amerika, london, párizs

A dán legfelsőbb bíróság szerint Wenceslas Twagirayezut nyugodtan ki lehet utasítani és vissza lehet szállítani Ruandába, ahol 1994-ben részt vett a népirtásban.

Ukrajna mondvacsinált problémákkal uszít Magyarország ellen

Grezsa István kormánybiztos szerint Kijev mondvacsinált problémákat fedez fel hirtelen, szerinte a kettős állampolgárság is ilyen, ennek büntethetősége kapcsán fenyegetőzik most Klimkin ukrán külügyminiszter.

Tovább aprózódik a bukott Jobbik

Nem mondott nemet a Soros-Sargentini-jelentésre a kamunéppárt, ezt pedig nem vette be a Jobbik zuglói szervezetének gyomra: feloszlottak, és utoljára még egy kőkemény kritikát is megfogalmaztak a párt irányába.

Gyurcsány nagy kormánybuktatása vidéken is kifulladt

Szegeden is épp olyan sikeres volt a nagy kormánybuktató akciója Gyurcsány Ferencnek, mint Budapesten. Azaz még idő előtt kifulladt.

Osztrák politikus: elítéljük a Soros-Sargentini-jelentést, Magyarország halad a helyes úton

Osztrák politikus: elítéljük a Soros-Sargentini-jelentést, Magyarország halad a helyes úton

amerika, london, párizs

Johann Gudenus, az osztrák Szabadságpárt, az FPÖ frakcióvezetője, az Osztrák-Magyar Barátságot ápoló bizottság elnöke elmondta, hogy el kellene ismerni a magyarországi folyamatokat. Kifejtette, hogy határozottan elítélik a Soros-Sargentini-jelentést és az Európai Parlament által alkalmazott eljárást.

A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

amerika, london, párizs

Szépen lassan eltűnnek a hagyományos brit keresztnevek.

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

amerika, london, párizs

Az eddigi legnagyobb szilveszteri-szülinapi migránspartit Kölnben tartották 2015 és 2016 fordulóján.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez volt ma.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére