Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
bulvár
 
 
 
 

Kikezdték a liberálisok az osztálytársai által zaklatott, síró kisfiú családját

2017. december 12. 14:28

Hatalmasat futott az interneten a többek között hazánkba is begyűrűző videó, melyen szívszaggató módon, sírva meséli el egy kisiskolás, Keaton Jones, hogy osztálytársai a kinézete miatt csúfolják. Az üzenet számtalan celebhez is eljutott, akik támogatásukról biztosították a srácot. Azonban akadt néhány liberális jóakaró is, akik nyíltan nekimentek a fiú családjának, csupán azért, mert elkötelezett, konzervatív republikánusok.

A felvételek tanúsága szerint azért öntötték le tejjel az iskola ebédlőjében és csúfolták rendszeresen Keaton Jonest, mert egy korábbi tumorműtét miatt sebhely maradt a fején. A gyerek sírva kérdezi a felvételt készítő anyjától, hogy

miért gonoszkodnak ártalmatlan emberekkel? Ez nincs rendben! Azoknak, akik mások, nincs szükségük arra, hogy kritizálják őket. Ez nem az ő hibájuk."

Az iskolaigazgatótól kezdve a helyi rendőrkapitányságon keresztül, sok-sok celeb és még Donald Trump legidősebb fia is elítélte az iskolai zaklatást, és támogatásukról biztosították a családot és a kisfiút.

Csakhogy néhány toleráns, együttérző és felvilágosult liberális felkutatta a felvételeket rögzítő édesanya Facebookon elérhető profilját, amelyből kiderült, a Tennessee államban élő család keményvonalas republikánus. Az édesanya közösségi médiában megosztott fényképeiből ugyanis kiderült, jó néhányszor pózolt a déli államok egységét szimbolizáló konföderációs zászlóval – amelyet az amerikai liberálisok hisztérikusan a nácik által használt horogkeresztes zászlóhoz hasonlítanak –, továbbá karakán posztokban állt ki a konzervatív, amerikai értékek mellett. 

Mindez pedig feljogosította ezeket a haladó szemléletű libsiket, hogy nyilvános bejegyzésekben kezdjék el zaklatni az édesanyát, a gyereket és a családot – azt sugallva, hogy büdös nagy rasszistákról van itt szó, és bár nem helyes, hogy a gyereket csúfolták, a családnak bocsánatot kellene kérnie azoktól, akiket megsértettek. Még akkor is, ha ilyen esetről nem számolt be senki.

Szerencsére az internetezők többsége higgadtan reagált a nyilvánvalóan gondosan kitervelt lejáratókampányra. A Twitteren megjelent üzenetek tanúsága szerint a legtöbben ugyanis azzal érveltek, az anyát érő támadások feltételezéseken alapulnak, ráadásul, ha még be is igazolódnának, a gyerek akkor sem tehet arról, milyen családba született bele.

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

A migránsok egy újfajta tuberkulózis kórokozót hoztak Európába

A migránsok egy újfajta tuberkulózis kórokozót hoztak Európába

amerika, london, párizs

Menekültek révén, egy líbiai táborból érkezhetett Európába a tuberkulózis (tbc) kórokozójának egy korábban ismeretlen, gyógyszerekkel szemben ellenálló fajtája - írta a Die Welt című német lap szerdán.

Újratárgyalják a migránskérdést a franciák és az angolok

Újratárgyalják a migránskérdést a franciák és az angolok

amerika, london, párizs

A francia elnöki hivatal szerdán jelentette be, hogy Emmanuel Macron francia elnök és Theresa May brit miniszterelnök egy új határőrizeti szerződést jelent be a Nagy-Britanniába átjutni próbáló migránsok kezelésére vonatkozó Le Touquet-megállapodás kiegészítésére.

Merkel és Kurz nagyon másképp látják a migránskvóta kérdéskörét

A német és az osztrák kormány nem ért egyet a migránsok EU-n belüli elosztását szabályozó kvóták ügyében, de mindketten fontosnak ítélik meg a határvédelmet és a migránsok helyben, hazájuk közelében történő támogatását.

Zseniális videó: 60 különböző gendert köszöntött egy német politikus

A megszámlálhatatlanul sok nemi identitással rendelkező liberális mikroközösséget egy német politikus alázta porig.

Újabb középületet rongált meg Gulyás Márton

Soros kedvenc provokátora az embereivel együtt narancssárga festékkel öntötte le az Állami Számvevőszék épületét.

Jön a Stop Soros!

Jön a Stop Soros!

közeleg a tél

Törvényjavaslattal lépne fel a kormány az illegális bevándorlás ellen. A nemzeti konzultáció eredményével összhangban, a magyarok akaratának megfelelően készül a tervezet - jelentette be Pintér Sándor belügyminiszter a kormányülés szünetében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére