Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Ki az antiszemita?

Szentesi Zöldi László

2017. április 24. 17:58

A magyar közélet örök gumicsontjáról – a zsidó, nem zsidó, ki a zsidó, ki és miért nem zsidó, valamint a rasszista, antiszemita témakörről – már mindent, és mindennek az ellenkezőjét is elmondtak. Jóérzésű újságíró nemigen ír erről a témáról, egyszerűen azért, mert nincs kedve definiálni minden szót, nem akar meggyőzni senkit, mert ebben a témában egyébként sem szoktak meggyőzni bárkit is.

Amiért most mégis klaviatúrát ragadtam, annak a megváltozott helyzet az oka. Néhány hete olyan antiszemita provokáció zajlott Magyarországon, amely mellett jóérzésű ember nem mehet el szó nélkül. Ha jobban tetszik, a hazai zsidó közösség feje felett Damoklész kardjaként lebeg a veszély, és ez még akkor is így van, ha sokan észre sem veszik.

A Soros-egyetem „bezárása” ellen tüntetőkről van szó. Akik úgy antiszemiták, hogy nem is tudják.

Zsidóellenességük első bizonyítéka látszólag apróság, mégis érdemes a figyelmünkre. Amikor a Terror Házát festékkel dobta meg az egyik csökkent értelmű, képletesen és valóságosan is belerúgott a hazai zsidóságba. Azoknak az embereknek az emlékét szentségtelenítette meg, akiket a nyilas és a kommunista terror idején származásuk, osztályhelyzetük miatt meggyilkoltak. Az áldozatok ugyanis jelentős számban zsidók voltak, a nyilasok idején szinte kizárólag, de a Rákosi-terror idején is sokan estek áldozatul közülük. Az antiszemita provokáció értékeléséhez hozzátartozik még, hogy ahol festékes flakonnal dobálnak múzeumokat, ott előbb-utóbb könyveket, majd embereket fognak égetni. Milyen okos, milyen igaz mondat ez. Jó emlékezetünkbe vésnünk, mielőtt Gulyás Mártonéknak bármilyen felmentést adnánk.

De lássuk, mi történt még. A sorosista tüntetők "No border" táblával levonultak Röszkére, és azt követelték, hogy azonnal nyissák meg a határt a bevándorlóknak. Valósággal hisztériás rohamot kaptak, hogy kedvenceik nem jöhetnek azonnal, iratok, személyazonosság nélkül velük összecsókolózni. Ott szteppeltek egész nap, még valami kollaboráns pap is akadt, aki szépen, kötelességtudóan felmondta a leckét a szeretetről, megértésről, humanizmusról.

Most képzeljük el, hogy Gulyás Mártonék győznek, megnyílik a határ, és jöhet ide boldog-boldogtalan Afganisztánból, Pakisztánból, Szíriából, Közép-Ázsiából. Ha elérik a néhány százezres számot, bekövetkezik az elkerülhetetlen.

Rátámadnak a hazai zsidóságra

A tüntetők nem azért antiszemiták, mert gyűlöletet éreznek a zsidók ellen, hanem azért, mert előkészítik a terepet azoknak, aki alig várják az alkalmat, hogy a közel-keleti meccseket Magyarországon folytassák. Hogy egy relatíve népes, néhány százezresre duzzadt muszlim közösségből nálunk is folyamatosan fenyegetnék, fizikailag inzultálnák a zsidó közösséget, holtbiztos. Először megvernék a rabbit az utcán, aztán a gyerekeik kifosztanák és megaláznák a zsidó gyerekeket, a végén pedig arcba lőnének kislányokat, ahogyan a nyolcéves toulouse-i Miriam Monsonegóval is végeztek. 

Nálunk él Európa második legnépesebb zsidó közössége. Ideális alanyai a terrorizmusnak, látható, elérhető, becserkészhető emberek. A gyilkosok őket keresik. Mert azt is feltétlenül muszáj elmondanunk a "No border" táblás tüntetőknek, hogy barátaik nem kazincbarcikai panelházakat robbantanának fel, hanem a Dob utcára és Újlipótvárosra vetnék magukat. Ahogyan máshol is Európában, megkeresnék áldozataikat. És ők pontosan tudják, kit keressenek: nekik a zsidókkal van bajuk, Magyarország csak egyszerű díszlet az erőszak színházában. És ne mondjuk, hogy nem így lesz, meg hogy nálunk másképp alakul, mert pontosan ez várható. Sokkal valószínűbb, hogy "Allah akbar" kiáltással, gyilkos ösztönnel zsidók után kutatnának, mint hogy nem.

Hogy ezt a forgatókönyvet sokan hitetlenkedve fogadják Magyarországon, attól az még pontosan úgy van, ahogyan felvázoltuk. Érdemes egy pillantást vetni az iszlamista erőszaktól leginkább szenvedő európai zsidó polgárok politikai preferenciáira. A brüsszeli, párizsi, rotterdami zsidók nem véletlenül szavaznak nagy számban jobboldali – és horribile dictu, szélsőjobboldali – pártokra, mozgalmakra. Marine Le Pen több millió szavazója között franciaországi zsidók tömkelegét találjuk – ők biztosan tudják, miért, kitől remélnek oltalmat, és nyilván nem ellenségei önmaguknak, amikor történetesen nem anarchista és szociáldemokrata politikusokat választanak. Az európai zsidóság rendet és jogbiztonságot követel. A magyarországi zsidóság is. Ezt a rendet az államhatalom biztosítja számukra. Az Orbán-kormány minden magyar polgárt, zsidót és nem zsidót, nagyvárosit és falusit megvéd, amikor nem engedi besodródni a világ söpredékét.

Egyre több zsidó ember érti meg mindezt Magyarországon. Ezért tapasztalom a környezetemben, hogy a Fidesz felé fordulnak azok a zsidó származású polgárok, akik képesek két lépéssel előre gondolkodni. Akik el tudják képzelni, hogy ha a Fidesz-kormány megbukik, és a határkerítést elbontják, mi vár rájuk és utódaikra tíz-húsz éven belül.

Végezetül csak egy szó a röszkei békepaphoz: drága, jó Liszkai Tamás, Ön azt mondta, a migránskérdésben józanságra és bölcsességre van szükség. Igaza van. Ezért józanul és bölcsen felkészülhet. Van még egy kis idő. De ne feledkezzen el arról, hogy a zsidók mellett a katolikus papoknak sem osztogatnak VIP-belépőjegyeket az európai kalifátus hívei. Józanul és bölcsen álljon a törvényesség és a rend pártján, és biztos távolságból szeresse ellenségeit. Higgye el, közelről nem olyan vonzóak, mint gondolná, és hogy is mondjam, kissé másképp állnak a felebaráti érzésekhez, mint Ön.

Gondoltam, szólok.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Egy transznemű gyilkos nemátalakító műtétjét az adófizetők pénzéből finanszírozzák

Paris Green, eredeti nevén Peter Laing különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért ül börtönben, életfogytig tartó börtönbüntetését tölti, de emberi jogaira hivatkozva most követeli nemátalakító műtétjét. A nagy-britanniai szabályok szerint márpedig ez jár.

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

amerika, london, párizs

A brit rendőrségre több ezer bejelentés érkezik gyűlölet-bűncselekményre hivatkozva. Az píszí aktivistái már olyannyira túltolták a biciklit, hogy volt olyan bejelentő, aki abban is rasszizmust vélt felfedezni, hogy megugatta őt egy kutya.

Ismét hazudott a HVG

Ismét hazudott a HVG

kinyílott a pitypang

Ezúttal Joó Hajnalka próbálkozott be egy független, objektív lejáratással. A lejáratás áldozata megkérte a HVG-t, hogy vegye le a cikket, ám a saját bevallása szerint a szakmai szempontokra kényes lap nem reagált. Per lesz belőle.

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

kinyílott a pitypang

A balliberálisok utolsó mentsvára a szavazók politikai szimpátiájának a megszerzésére a környzetvédelmi álca mögé bújás. Magyarországon a Greenpeace most például azt követeli, hogy a kormány tiltsa be a nejlonzacskók használatát. Annak ellenére követelik ezt, hogy tudják: a nejlonzacskók száműzésével valójában csak az eddiginél nagyobb környezeti károkat okoznának.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

amerika, london, párizs

Két, egymástól független német forrás is megerősítette, hogy valóban gyanúsan nagy a rendőrségi hallgatás egy chemnitzi bűncselekmény kapcsán, melynek keretében egy szír "menekült" megerőszakolt egy mozgássérült asszonyt.

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

pszicho

A liberális agymenés szerint az összes Disney-mesét meg kellene reformálni.

Szijjártó kérdésekkel fordult az EU-hoz és az ENSZ-hez a név nélküli bankkártyák ügyében

Kérdésekkel fordult az Európai Bizottság és az ENSZ illetékeséhez Szijjártó Péter a számos migránsnak és menekültnek kiosztott név nélküli bankkártyák ügyében - ezt ő maga jelentette be hétfőn az uniós külügyminiszterek brüsszeli tanácskozásának szünetében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére