Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Ki a f888sz az a Francois Hollande?

Kovács Tibor

2017. január 18. 14:28

Arról szóltak a hírek néhány napja, hogy egy Francois Hollande nevű fickó csúnyán beolvasott Donald Trumpnak az európaiak és így a mi nevünkben is. Azt tudjuk ki Trump, de ki a f888sz ez a Hollande, hogy a mi nevünkben beszél? Fiúggh, vegyétek már észre, az ilyen arcok ideje lejárt!

Meg is válaszolom a kérdést. Tudjátok, ez az ember, akit valami tévedés folytán megválasztottak francia elnöknek, biztos elírták a nevet a szavazólapokon vagy ilyesmi, aki aztán az első hónap után soha nem látott népszerűtlenséggel nézett szembe egészen elnöksége végéig. Ebből ugyan még van hátra néhány hét, de már olyan népszerűtlen, hogy saját pártja is próbál elhatárolódni tőle. A pasi a bevándorlás nagy támogatója, meleg fogadtatásban részesítette azokat a muszlim bevándorlókat, akik aztán megölték szavazóit, akiktől bizalmat kapott. Ő azonban ennek ellenére is kitartott a nyitottság és befogadás mellett. Elnöksége alatt a francia gazdaság lecsúszása erősödött, a muszlim probléma növekedett és a francia nagyság még távolabbra került. Soroljam még?

Hollande a franciák Gyucsánya. De ezek a Gyurcsányok soha nem tudják, hol a helyük, hiába utálja őket egy ország vagy egy kontinens, azt hiszik, azért mert baráti körük isteníti őket, attól nagy politikusok és nagy emberek, beszélhetnek egy nép vagy esetleg Európa nevében. Hollande épp most mondta meg a nevünkben Trumpnak, hogyan is lehet Európát naggyá tenni. Make Europe Great Again!

"Kimondom, Európa mindig is támogatni fogja a transzatlanti kapcsolatokat, de mi fogjuk meghatározni annak irányát, a saját érdekeink és értékeink alapján.”

Ez már Vona cukiságmérőjét is kiverné.

Nonszensz, hogy ez a faszi, aki 7 évig ült a nyakunkon, akinek hatalmas része volt abban, hogy Európa ma ilyen rossz állapotban van, hogy képtelenek voltunk megvédeni a határainkat, hogy hülyét csináltak belőlünk az oroszok, a kínaiak, az amerikaiak, a törökök és lényegében bárki, aki csak akart, néhány héttel az előtt, hogy örökre eltűnne a történelem süllyesztőjében, még a nevünkben pofázik. Úgy mer tenni, mintha ő tudná, hogyan kell megoldani Európa gondjait, mintha értene a politikai stratégiához, mintha képes lenne érdekeket érvényesíteni? Röhej.

Ennél már csak az nagyobb röhej, ahogy ezt a média tálalta. Az Index kiakadási mutatót alkotott, amivel azt mutatták, hogy Hollande mennyire akadt ki Trumpra. A legviccesebb, mint mindig, a napi.hu volt. „Keményen visszaszóltak Trumpnak – ezt nem teszi zsebre” címmel közölt cikket Hollande véleményéről. Ezek mutatják, hogy milyen mértékben vesztettek talajt a baloldalon. Egyszerűen nem látják, hogy miről szól a világ és kinek a véleménye számít. Évtizedekig jól működött az módszer, hogy külföldi tekintélyek elítélő véleményt mondanak valakiről, valamiről. Ezt aztán a világsajtó körbefuttatja, hogy lám ez az illető, vagy éppen az ügy mennyire hülye. Aztán kiderül, ha mi mind ezt mondjuk, akkor biztos nekünk van igazunk. A Klubrádióban egy napi műsor szentelnek annak, hogy ilyen külföldi hírekkel, amik gyakran saját barátaik véleménye, járassák Magyarországot. Nem veszik észre, hogy eljárt felettük az idő. Akiket ők idéznek, azok véleménye már nem számít a politikában. Kerry, Obama, és Hollande politikai értelemben már magánszemélyek. Nem lényeges, hogy mit mondanak, nem tudják befolyásolni a világot. Ezt akkor kellett volna megtenniük, amikor volt lehetőségük. Hollande különösen kilóg a sorból. Őt tekintélyként szerepeltetni, teljes zombiság.

A Hollande-Gyurcsány-féle figurákra én is javasolnék egy mutatót. Nevezhetnénk ezt Gyurcsány-Hollande-indexnek.

Ez egy negatívbrand-értékmérő, ami kutatással könnyen megállapítható lenne. Ez azt mutatná meg, hogy ha egy politikus kiáll valami mellett, az hány százaléknyi szavazót állít automatikusan szembe azzal üggyel. Nem megfontolás alapján, hanem csupán azáltal, hogy az adott személy mondta. Egy demokráciában egy szavazónak egy szavazata van, de ha egy átlagos szavazó mond valamit, akkor azzal nem vesz rá tömegeket, hogy gyűlöljék azt, amit ő szeret, vagy szeressék azt, amit ő gyűlöl. Hollande-nak és Gyurcsánynak ugyan egy szavazata van, ezért annyit érhetnének, mint egy átlagos szavazó, de valójában, sokkal kevesebbet érnek. Ha kiállnak valami mellett, azzal olyan sok embert visznek át a másik oldalra, hogy szavazatuk valójában negatív értékű. Hollande népszerűsége egyes mérések szerint már csak 7 százalékos!!! Ezt az embert hozza fel a média egy része tekintélyként, hogy Trumpot üssék. Trump is jogosan kérdezheti ezek után: Ki a f888sz az a Hollande?  

Fiúk! Ébredjetek fel! Egy másik világban élünk.

És mivel nekem van egy szavazatom, a Holland-félék sok mínusz szavazatával szemben, megmondom, hogyan lehet Európát újra naggyá tenni. Meg kell szabadulni az összes ilyen eszement politikustól. A Hollande-októl, a Merkelektől, a Junckerektől és újra, rendesen össze kell rakni ezt az EU-t. Ha ez nem megy, akkor szét fog esni magától, még akkor is, ha ezzel Trump véleményét támogatom.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Mindenkit szeretni

Mindenkit szeretni

piszkostizenkettő

Nem lehet mindenkit szeretni, de minek is, mert miféle szeretet az, amit az utolsó gyújtogató és az édesanyám egyformán megkap?

Demeter Márta továbbra is titkolózik

Demeter Márta továbbra is titkolózik

kétharmad

A bevándorláspárti LMP elnökét arról kérdezték, hogy kiket alkalmaz országgyűlési képviselői keretéből.

Szijjártó: erős és sikeres Európa a cél

A külgazdasági és külügyminiszter a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rendezvényén fejtette ki gondolatait.

"Magyarországra megbízható szövetségesként tekintenek Washingtonban"

Magyarországra megbízható és partneri viszonyt kínáló szövetségesként tekintenek Washingtonban - hangsúlyozta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára az amerikai fővárosban.

Ausztrál kormányfő: nem írjuk alá a migrációs paktumot

Ausztrál kormányfő: nem írjuk alá a migrációs paktumot

amerika, london, párizs

Ausztrália nem fogja aláírni az ENSZ migrációs paktumát, mert az veszélyeztetné az ország határait - jelentette ki Scott Morrison miniszterelnök.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Vizsgálat indult Macron pártja ellen

Vizsgálatot indított a párizsi ügyészség annak érdekében, hogy kiderüljön, honnan kapott Emmanuel Macron francia államfő pártja 144 ezer eurós összegben adományokat a tavalyi évben.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére