Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Kétely

2017. június 20. 20:58

A kanadai külügyminiszter aggódik a magyar demokráciáért! Az ember ezzel a sokkoló hírrel találkozhat, ha követi Chrystia Freeland külügyminiszter asszony Twitter-oldalát.

A kanadai külügyminiszter aggódásának oka, hogy a magyar parlament elfogadta a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényt. Az egyszeri olvasó úgy gondolja, hogy márpedig, ha a kanadai külügyminiszter aggódik, annak nyilván megvan az oka, így az ember felbuzdulva olvasná a miniszter asszony okfejtését, de sajnos nincs mit...

A fene vinné el ezt a modern technikát! A Twitteren csak pár mondatot lehet közölni, szóval nem tudunk meg többet, mindössze annyit, hogy ezek a magyarok elfogadtak valami törvényt, és vegzálják a civil szervezeteket, szóval közelít a világvége.

És egy kanadai külügyminiszternek azért hiszünk, amit ő mond, az nyilván úgy van, az meg van mondva. Mivé lenne a világ, ha már egy kanadai külügyminiszternek se lehetne hinni?

Mégis, az emberben ott motoszkál egy szemernyi kétely.

Chrystia Freeland asszonyság.

Fotó: AFP

Illetve dehogy kétely, ez nem lehet kétely, hiszen ugye a kanadai külügyminiszternek hiszünk, tehát ez legfeljebb kíváncsiság, vajon mit is csináltak ezek a drága magyarok?

Rövid keresgélés után furcsa állításokra bukkanhatunk. Azt mondja a magyar kormány és ez a Fidesz nevű párt, hogy ők csak átláthatóságot akarnak, ahogy a világ számos pontján van – például Amerikában – aki külföldi pénzből dolgozik, az mondja meg, hogy ez kinek a pénze, kinek az érdekeit képviseli.

Hát, ez elsőre nem hangzik annyira ijesztőnek, ezért még egyszer elolvasom, de mentőt most sem kell hívnom. Végül is senki sem titkolja el, hogy kitől kapja a fizetését, meg egyébként is, mi szégyellnivaló van azon? Már, ha az ember tisztességesen dolgozik, és tisztességes céljai vannak. De hát, a magyarországi civil szervezetek nyilván ilyenek. Vagy mégsem? Ó, még a kérdés is felháborító, gyorsan el is hessegetem összezavarodott fejemből. Ám most olvassuk, hogy Kanadában épp szabályozni, pontosabban korlátozni akarják azokat a civil szervezeteket, amelyek külföldről kapnak pénzt, és befolyásolni akarják a belpolitikát.

A liberális mintaállamban ugyanis felmerült, hogy ennek érdekében módosítanák a választási törvényt. Kanada Szenátusának Jogi és Alkotmányügyi Bizottsága e hónapban egy jelentést adott ki, amelyben így fogalmaznak:

"A Kanadai Választási Törvény nem alkalmas arra, hogy megvédje a kanadai választásokat a külföldi beavatkozástól. A harmadik fél politikai hirdetéseinek szabályozására vonatkozó jelenlegi rendszer modernizációra szorul annak érdekében, hogy a választás átláthatóbb és fair legyen.”

Na, most már semmit sem értek. Hiszen Freeland kanadai külügyminiszter asszony éppen ezért haragszik a magyarokra, és félti a magyar demokráciát. Létezhet az, hogy a kanadai külügyminiszter valami olyasmi miatt támad egy közép-európai államot, Magyarországot, amit a saját országa, Kanada is csinál?

Meg akarjuk óvni a kanadai választásokat a külföldi beavatkozásoktól, amelyek alááshatják a demokráciánkba vetett bizalmat”

– jelentette ki Karina Gould liberális politikus, Demokratikus Intézményekért Felelős Miniszter.

Azt gondolom, hogy a legtöbb kanadai kétkedve fogadná a szólásszabadságra való hivatkozást akkor, amikor külföldi pénzek áramlanak be az országba annak érdekében, hogy befolyásolják a kanadai kormány megválasztását”

– nyilatkozta Bob Runciman, a javaslatot előterjesztő bizottság vezetője.

De akkor miért támadja Freeland külügyminiszter a magyarokat?

Megfejthetetlen.

Itt valaki azt írja, hogy Freeland ennek a Soros Györgynek a barátja, Soros meg nem szereti Orbán Viktort, mert nem engedi be az illegális bevándorlókat. Jaj, bonyolult ügy ez. Vagy mégsem? Engem nem érdekel, hogy ki kinek a barátja, én csak érteni szeretném azt, ami történik, és most csak egy kérdés mardos erősen belülről:

Már egy kanadai külügyminiszternek sem lehet hinni? 

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Kényes dolgokat tudhat Gyurcsányról a volt macedón kormányfő

Kényes dolgokat tudhat Gyurcsányról a volt macedón kormányfő

kétharmad

Gyurcsány Ferenc a miniszterelnöksége idején még feltűnően udvarolt az akkori macedón kormányfőnek, Nikola Gruevszkinek, aki a napokban kért menedékjogot Magyarországon. A DK elnöke most közönséges bűnözőként beszél a politikusról, aki a hírek szerint számos kényes dolgot tudhat Gyurcsány üzleti birodalmának balkáni nyomulásáról.

Színvonalas oktatás helyett genderlobbi: üdv a bölcsészkaron

Színvonalas oktatás helyett genderlobbi: üdv a bölcsészkaron

kinyílott a pitypang

Az ELTE már a gyakorlatban is a balliberális eszmék szócsöve lett, a kormányellenes propaganda beszőtte magát az órák tematikái közé is. Nincs olyan nap, amikor ne hangzana el a "diktatúra" vagy a "rezsim" miatti sivalkodás. Ez lett a BTK.

A migránskaraván tagjai bevallották, hogy nem menekültek, csak munkakeresők

A migránskaraván tagjai bevallották, hogy nem menekültek, csak munkakeresők

amerika, london, párizs

Az amerikai határ felé tartó 7-10 ezer fős migránskaraván tagjai egymás után ismerik be, hogy igazából nem is menekültek, hanem gazdasági migránsok, és azért akarnak az Egyesült Államokba menni, hogy ott dolgozhassanak.

Trump kiáll az üldözött keresztény nő mellett

Donald Trump csütörtökön arról egyeztetett, hogy Asia Bibi menedékjogot kapjon az Egyesült Államokban.

Horváth Iván: néhány év, és meg sem rezdül majd a szemünk a hatalmas erdőtüzek láttán

Horváth Iván: néhány év, és meg sem rezdül majd a szemünk a hatalmas erdőtüzek láttán

ökojobb

Horváth Iván erdőmérnököt, a Pro Silva Hungaria elnökét kérdeztük arról, hogy miért van egyre több erdőtűz a Földön, valamint tényleg pusztítóbbak-e a tüzek most, mint egykor voltak. Arra is választ kaptunk, hogy Magyarország mennyire van veszélyben.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Dzsudzsák: nagyon rossz volt a tévén át nézni a válogatottat

Dzsudzsák Balázs a csütörtök esti, észtek elleni mérkőzésen két hónap után ismét pályára léphetett a válogatottban.

Hiába vádolták meg többen is nemi erőszakkal, szabadlábra helyezték a liberálisok kedvenc iszlámszakértőjét

Hiába vádolták meg többen is nemi erőszakkal, szabadlábra helyezték a liberálisok kedvenc iszlámszakértőjét

amerika, london, párizs

A párizsi fellebbviteli bíróság csütörtökön elrendelte Tariq Ramadan, az egyik legismertebb iszlámszakértő rendőri felügyelet melletti szabadlábra helyezését. A muzulmán teológus, akit két nő nemi erőszakkal vádolt meg, februárban került előzetes letartóztatásba.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére