Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
pszicho
 
 
 
 

Kényszerzubbonyt az ellenzéknek?

2019. február 20. 16:58

Az áprilisi veszteséget meggyászolták, most a téveszméik kerítik csapdába őket.

A bevándorláspárti ellenzéknek tavasszal komoly nehézségei akadtak vereségük meggyászolásával, nem is sikerült teljesen továbblépniük, inkább alternatív valóságokat teremtenek maguknak. Kezdenek igazi téveszmés bolondokra hasonlítani, akik a tévedhetetlenek arroganciájával és persze a szokásos morális felsőbbrendűségükkel mondják meg, kivel állnak le vitázni és kivel nem. Nyilván azzal nem állnak szóba, akinek az érvei racionálisak és élesek.

Az ellenzék elérkezett abba a lélektani állapotba, amikor már minden mindegy.

Kitépték a fékpedált, és rárakták az őrület féltégláját a gázpedálra.

Sorra hibáznak és napról napra nevetség tárgyává teszik saját magukat, de mindez már nem számít. Felfokozott, hipomán állapotukban a helyesírás szabályai fölött tanulási zavaros gyerekeket megszégyenítő módon siklanak el, de a vulgaritáshoz és a cselekvésbeli agressziójukhoz képest ez ugye semmi. A kontrollvesztett állapotukban pedig már az sem számít, hogy egyre kevesebben állnak mellettük.

És a nagy „ellenzéki összefogás” még ebben a bomlott állapotban sem tud létrejönni: három meghatározó csapatuk van jelenleg.

A „Csajok” hisztérikus csoportját alkotják az ellenzéki pártok nőtagjai, köztük például az önszántából ajtóknak rohangáló Kunhalmi Ágnes, vagy a hisztériáját megkreált jelenetekkel másokra is kiterjeszteni vágyó Bangóné. A Csajok csoportja a leghangosabb, az ellenzéki dráma tagozatban ők általában az áldozat szerepét játsszák.

A másik fő csapat inkább csak egy duó, a pártjukból távozott Szél Bernadett és Hadházy Ákos párosa. Ők az „Impulzívak”, akik képesek bármilyen szabályt megszegni, ha épp úgy tartja kedvük. Egójuk méretéről tanúskodik az állandó szereplésvágy, amit folyamatosan influenszer videókkal elégítenek ki, de újabban kinevezték magukat A Független Médiának is.

A harmadik csoport az „Elvtelenek”, vagyis a szoci-náci koalíció. Ők azok, akik lelkiismeret-furdalás nélkül képesek elárulni szövetségeseiket, a pénzért és hatalomért bármire képesek. A legveszélyesebb csapat, náluk tényleg nem léteznek határok. Fő képviselőjük a volt szkinhed Sneider Tamás, a zsidókat listázó Gyöngyösi Márton és az őket mentegető Karácsony Gergely.

Centrum tehát nincs, ami köré szerveződnének, csak a szétszakadás.

Belső, erkölcsi határaik is teljesen szétestek, maradék elveiket teljesen elengedték, tehetetlen dühükben bármire képesek. Előremutató, építő cselekedeteik viszont nincsenek, mégis rögeszmésen ragaszkodnak ahhoz a megalomán téveszméjükhöz, hogy elkergetik Orbánt. 

Nem érdekli őket, hogy a valódi többség már választott. Nem akarják elfogadni a valóságot. Ezért teremtettek maguknak sajátot. Csak ez az őrület és a bomlás lábain áll. 

OLVASTAD MÁR?

pszicho
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

amerika, london, párizs

A Nyugaton - Nyugat-Európában és Észak-Amerikában - született muszlimok nagyobb fogékonyságot mutatnak a szélsőséges iszlám iránt, mint azok, akik például a Közel-Keleten vagy Afrikában születtek - állítja egy tanulmány, amelyet a svédországi Uppsalai Egyetemen készítettek.

Teljes fejetlenség uralkodik a német integrációs törekvések terén

Egyre több kritika éri a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hatóságot (BAMF).

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

hajrá, magyarok!

Egészen elképesztő az, ahogy Magyarországon elherdáljuk a tehetséges labdarúgóinkat.

Összeomlás

Összeomlás

piszkostizenkettő

A szélsőbaloldali anarchista rabol és gyújtogat, a rendőr kínoz és fosztogat, a néppárti polgármester meg nem tehet semmiről, hiszen szexmániás.

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

amerika, london, párizs

On Wednesday, the European People's Party (EPP) held a meeting regarding the membership of its fourth strongest member party, Fidesz. The importance of this conference was paramount, considering the date of the elections to the European Parliament is closing in.

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

kétharmad

Hiába kavarta fel az álló vizet Európa egyik legnagyobb gazdasági és katonai ereje, Nagy-Britannia szerdán azzal, hogy Theresa May brit miniszterelnök halasztást kért az unióból való kilépésre, a Google Trends keresési adatokat elemző programja szerint Európa számos meghatározó országában sokkal többen érdeklődtek a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor küzdelme iránt, melyet az Európai Néppárt bevándorláspárti szárnya ellen vívott.

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

kétharmad

A Fidesz a Néppártban azért dolgozik, hogy az EU jövőjéről szóló vitában a pártcsalád a bevándorlásellenes, erős nemzetállamokra építő uniót akaró javaslatot fogadja majd el, szemben a globalista birodalmi elképzelést megvalósító Európai Egyesült Államok emberkísérlete helyett - erről az Echo TV-n vasárnap adásba kerülő A nyolcas című műsorban beszél Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője szerint az EU nyugati politikusai azért nem gondolkodnak a nemzetállamok uniójában, mert jelentős részük a balliberális ideológiák fogságában vergődik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére