Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Kedves Orbán Viktor! Csillogó szemű, világlátott, nyugatos fiatal vagyok, és úgy érzem, ezt a világnak is tudnia kell!

Megadja Gábor

2017. június 2. 14:28

A cuckonzervatív média legalább arra ügyel, hogy valamiféle különleges embereket állítson szembe a mordori Orbán-rezsimmel, tehát értelmiségieket. Még akkor is, ha a tágabb köz sosem hallott az illetőről, legalább valami kiemelkedőt meg lehetett vele kapcsolatban jegyezni: írt már amerikai lapba, több nyelven beszél, négy gyereke van, stb.

A feles azonban úgy döntött, hogy ezzel az arisztokratikus előítélettel is leszámol. Teljesen népi módon random bárki öntömjénező, orbánozó eszmefuttatását közli, jelezve a mucsai, lábszagú rezsim és a kozmopolita, szabad szellemű ifjak közt tátongó szakadékot.

Szerintem nekem is menni fog – mi több, azt is megtudtam, hogy német nyelvvizsgát csinálni óriási teljesítmény, úgyhogy kihúzom magam én is rendesen.

Kedves Orbán Viktor!

Ezúton szeretném megköszönni azt, hogy szorgalmazta nyelvtanulásomat, de ne remélje, hogy nyelvtudásomat az Ön javára fogom kamatoztatni.

Kérem, hadd kezdjem azzal, hogy beszámolok Önnek páratlan zsenialitásomról. Aztán úgy itt hagyom bezárkózó, mucsai rezsimjét, mint Szent Pál az oláhokat, hogy csak szomorkodva majszolhassák a röfijeikkel együtt a kukoricát, miközben kezd leesni a tantusz, hogy mit vesztettek!

Tehát.

Már kétévesen állva pisiltem. Bár mondják, hogy megesik, a kortársaim közül mégis kiemelkedtem. Már akkor érezhető volt, hogy belőlem lesz valaki. Hogy más leszek, több leszek, mint a többiek.

A következő az intellektuális képességeim korai csillogása volt. Már általános iskola előtt le tudtam írni azt a szót, hogy „alma”. Tudja, hányan voltak erre képesek akkor, Miniszterelnök Úr? Csak, hogy tudja, hányadán állunk.

Tesiórán kapaszkodnom kellett aztán, de itt is felküzdöttem magam. Először például leestem a kötélről. De már újra tudok járni. Tehát nem csak zseni vagyok, de kitartó. Is.

Következett a gimnázium. Gimnáziumi éveim alatt két nyelvvizsgát is letettem. Az elsőt körülbelül pont az első kurzusuk idején. Persze mutteréknek kellett kicsengetni, mert az állam egy petákot sem adott rá az adófizetők pénzéből.

Mivel zsenialitásom már születésem pillanatában nyilvánvalóvá vált, és később sem múlt el, egyenes út vezetett a Kacor Király Főiskola Fingfaragás és Locsogás Szakára, ahová köztudottan csak hiperintelligens embereket vesznek fel. Emellett elvégeztem a Lichtensteini Művészeti Szabadegyetem budapesti intézetének InterEtnoDiszkurzív Modern Művészeti mesterszakát is, láthatja tehát, kedves Miniszterelnök Úr, hogy nem szarral gurigázom. Ezeket persze az állam fizette, de ez nekem jár. 

Én elhiszem, hogy Önök vidéken nőttek fel, és szédülnek a betonon. De mi, csillogó szemű fiatalok már láttuk a nyugatot, többször is. Tudjuk, milyen a nyitott társadalom, ittunk már Párizsban latte macchiatót, és minden egyes nap a vadiúj MacBookkal ébredünk. Tudjuk, hogy nem kell gyűlölnünk az idegeneket, amikor e sorokat írom, épp egy berlini kávézóban ülök egy babzsákon, ahol az asztalt egy török, a padlót egy szír, a klotyót meg egy afgán takarítja.

Valami ilyesmi lenne a sokszínűség, tisztelt Miniszterelnök Úr, amitől Ön persze fázik, mert nem érti.

Ennyit akartam csak elmondani, mennem is kell egy állásinterjúra egy startup céghez, amely a kortárs táncot ötvözi a felhőalapú méhészettel. De ezt Ön úgysem értheti. Többek között ezért sincs eszem ágában sem az Ön országában kamatoztatni példátlan kvalitásaimat.

Annyit még elmondanék, hogy második nyelvvizsgámnak hála natív nyelven olvasom a BuzzFeedet, tehát már a 444-et sem kell megnyitnom, ami tök jó dolog.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Az ellenzék rárontott a hazájára

Deák Dániel politológus szerint óriási a tétje a 2019-es EP-választásnak, az Európa jövőjét féltő tömegeknek utolsó lehetőségük lesz arra, hogy változást érjenek el a brüsszeli testületekben.

Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

amerika, london, párizs

Brüsszel addig keverte a lapokat, míg a sajtóhírek szerint Theresa May azt tervezi, hogy újabb választásokat ír ki Nagy-Britanniában.

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

amerika, london, párizs

Mától Sankt Gallen kanton területén sem lehet közterületen burkát, nikábot és egyéb, az egész arcot eltakaró öltözéket viselni.

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

amerika, london, párizs

Andres Anvelt, észt belügyminiszter bejelentette, hogy nem hajlandó bevándorlókat betelepíteni és teljesen egyetért a magyar miniszterelnökkel abban, hogy le kell zárni a határokat, hogy megakadályozzák a harmadik világbeli bevándorlók áradatát.

Javarészt bevándorlók lakta dél-francia település lett Európa legveszélyesebb városa

A legveszélyesebb városok listájának első tíz helyén csak nyugat-európai városokat találni.

Elfogtak egy brit ISIS-terroristát Szíriában

A bevándorlókkal teli Birminghamből négy éve költözött Szíriába az a férfi, akinek az elfogásáról készült felvételt vasárnap hozták nyilvánosságra.

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

amerika, london, párizs

Svájcban van egy kis olasz exklávé. Úgy hívják: Campione d'Italia. A kaszinóváros eddig Olaszországhoz tartozott, ám nemrég csődöt jelentett a kaszinó, emiatt pedig felmerült, hogy csatlakoznának Svájchoz.

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

kinyílott a pitypang

A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességből védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére