Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Kedves Orbán Viktor! Csillogó szemű, világlátott, nyugatos fiatal vagyok, és úgy érzem, ezt a világnak is tudnia kell!

Megadja Gábor

2017. június 2. 14:28

A cuckonzervatív média legalább arra ügyel, hogy valamiféle különleges embereket állítson szembe a mordori Orbán-rezsimmel, tehát értelmiségieket. Még akkor is, ha a tágabb köz sosem hallott az illetőről, legalább valami kiemelkedőt meg lehetett vele kapcsolatban jegyezni: írt már amerikai lapba, több nyelven beszél, négy gyereke van, stb.

A feles azonban úgy döntött, hogy ezzel az arisztokratikus előítélettel is leszámol. Teljesen népi módon random bárki öntömjénező, orbánozó eszmefuttatását közli, jelezve a mucsai, lábszagú rezsim és a kozmopolita, szabad szellemű ifjak közt tátongó szakadékot.

Szerintem nekem is menni fog – mi több, azt is megtudtam, hogy német nyelvvizsgát csinálni óriási teljesítmény, úgyhogy kihúzom magam én is rendesen.

Kedves Orbán Viktor!

Ezúton szeretném megköszönni azt, hogy szorgalmazta nyelvtanulásomat, de ne remélje, hogy nyelvtudásomat az Ön javára fogom kamatoztatni.

Kérem, hadd kezdjem azzal, hogy beszámolok Önnek páratlan zsenialitásomról. Aztán úgy itt hagyom bezárkózó, mucsai rezsimjét, mint Szent Pál az oláhokat, hogy csak szomorkodva majszolhassák a röfijeikkel együtt a kukoricát, miközben kezd leesni a tantusz, hogy mit vesztettek!

Tehát.

Már kétévesen állva pisiltem. Bár mondják, hogy megesik, a kortársaim közül mégis kiemelkedtem. Már akkor érezhető volt, hogy belőlem lesz valaki. Hogy más leszek, több leszek, mint a többiek.

A következő az intellektuális képességeim korai csillogása volt. Már általános iskola előtt le tudtam írni azt a szót, hogy „alma”. Tudja, hányan voltak erre képesek akkor, Miniszterelnök Úr? Csak, hogy tudja, hányadán állunk.

Tesiórán kapaszkodnom kellett aztán, de itt is felküzdöttem magam. Először például leestem a kötélről. De már újra tudok járni. Tehát nem csak zseni vagyok, de kitartó. Is.

Következett a gimnázium. Gimnáziumi éveim alatt két nyelvvizsgát is letettem. Az elsőt körülbelül pont az első kurzusuk idején. Persze mutteréknek kellett kicsengetni, mert az állam egy petákot sem adott rá az adófizetők pénzéből.

Mivel zsenialitásom már születésem pillanatában nyilvánvalóvá vált, és később sem múlt el, egyenes út vezetett a Kacor Király Főiskola Fingfaragás és Locsogás Szakára, ahová köztudottan csak hiperintelligens embereket vesznek fel. Emellett elvégeztem a Lichtensteini Művészeti Szabadegyetem budapesti intézetének InterEtnoDiszkurzív Modern Művészeti mesterszakát is, láthatja tehát, kedves Miniszterelnök Úr, hogy nem szarral gurigázom. Ezeket persze az állam fizette, de ez nekem jár. 

Én elhiszem, hogy Önök vidéken nőttek fel, és szédülnek a betonon. De mi, csillogó szemű fiatalok már láttuk a nyugatot, többször is. Tudjuk, milyen a nyitott társadalom, ittunk már Párizsban latte macchiatót, és minden egyes nap a vadiúj MacBookkal ébredünk. Tudjuk, hogy nem kell gyűlölnünk az idegeneket, amikor e sorokat írom, épp egy berlini kávézóban ülök egy babzsákon, ahol az asztalt egy török, a padlót egy szír, a klotyót meg egy afgán takarítja.

Valami ilyesmi lenne a sokszínűség, tisztelt Miniszterelnök Úr, amitől Ön persze fázik, mert nem érti.

Ennyit akartam csak elmondani, mennem is kell egy állásinterjúra egy startup céghez, amely a kortárs táncot ötvözi a felhőalapú méhészettel. De ezt Ön úgysem értheti. Többek között ezért sincs eszem ágában sem az Ön országában kamatoztatni példátlan kvalitásaimat.

Annyit még elmondanék, hogy második nyelvvizsgámnak hála natív nyelven olvasom a BuzzFeedet, tehát már a 444-et sem kell megnyitnom, ami tök jó dolog.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A lengyelek is beintettek az ENSZ migránssimogatásának

A lengyelek is beintettek az ENSZ migránssimogatásának

amerika, london, párizs

A lengyel kormány úgy döntött, hogy nem támogatja az ENSZ globális migrációs csomagját - jelentették be Varsóban a keddi kabinetülést követően.

Bajban lehet a DK, mert nincsenek is az ÁSZ-nál a párt elégett elszámolásai

Bajban lehet a DK, mert nincsenek is az ÁSZ-nál a párt elégett elszámolásai

kétharmad

Cáfolja az Állami Számvevőszék a Demokratikus Koalíciónak azt az állítását, miszerint a párt elszámolásához szükséges dokumentumok másolatai már az ÁSZ-nál lennének. A pártnak a szombati tűzben elégett könyvelésével kapcsolatban az ÁSZ közleményben figyelmeztette a DK-t arra, hogy pártként köteles biztonságosan megőrizni és bemutatni az elszámolását.

Brutális felvétel: hidzsábos nő robbantja fel magát rendőrök szeme láttára

Brutális felvétel: hidzsábos nő robbantja fel magát rendőrök szeme láttára

amerika, london, párizs

Döbbenetes felvétel látott napvilágot a sajtóban, melyen Karina Szpiridonova muszlim terrorista egy csecsenföldi rendőrségi ellenőrző pontot megközelítve, a figyelmeztetések ellenére, Allah nevében felrobbantja magát.

Multikulturális telepekké alakítaná az ENSZ a nemzetállamokat

Multikulturális telepekké alakítaná az ENSZ a nemzetállamokat

amerika, london, párizs

Az ENSZ globális migrációs paktuma a "puha jog" elvét követi, ám mindezt a "menekültlobbi", az NGO-k és a baloldali média nyomásgyakorlása révén később kőkemény, átfogó jogerőre lépés követi - írja a Junge Freheit főszerkesztője, Dieter Stein.

Macron muszlim tanácsadója: a múltat eltörölni

Macron muszlim tanácsadója: a múltat eltörölni

piszkostizenkettő

Yassine Belattar marokkói származású humorista most éppen az első világháború francia hősein gúnyolódott. Az elnök hallgat.

Sorosék állhatnak a macedón tüntetők mögött

Sorosék állhatnak a macedón tüntetők mögött

amerika, london, párizs

Bevándorlásellenes álláspontja miatt buktathatták meg a hazánkban menedéket kérő macedón kormányfőt, Nikola Gruevszkit.

Egy muszlim férfi rendőrökre támadt Brüsszelben

Egy muszlim férfi rendőrökre támadt Brüsszelben

amerika, london, párizs

Hivatalosan meg nem erősített hírek szerint rendfenntartókra támadtak Brüsszel belvárosában kedd reggel.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére