Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Karácsony Gergely, a Soros-terv egyik legnagyobb hazai kiszolgálója

2018. február 27. 20:40

Kerítést le, bérházakat föl, laktanyákat kinyitni. Az MSZP jelenlegi csődgondnoka és sleppje többször is kimutatta már a foga fehérjét a migrációval kapcsolatban. Elképzeléseik azonban korántsem a magyar emberek érdekeit és akaratát tükrözik. Íme pár példa...

A Párbeszéd 2015 júniusában kiadott egy közleményt, melynek "A PM megoldása a menekültválságra” címet adták. A közleményt Karácsony két szárnysegédje, Szabó Tímea és Jávor Benedek jegyezték, és a következőket javasolták benne:

EU-s forrásokból újítsák fel és azonnal nyissák meg a használaton kívüli laktanyákat, azokban helyezzék el a menekülteket!"

A határzárral kapcsolatban a következőket mondták:

Semmiképpen ne kerüljön sor határ menti kerítés építésére!"

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
Karácsony polgármesterként is kitett magáért migránssimogatásban:

Az MSZP jelenlegi csődgondnoka és alpolgármestere, Szabó Rebeka 2016 májusában migránsokra szabott indítványt terjesztettek elő a szociális bérlakásokkal kapcsolatban. A Fidesz szerint Karácsony Gergely Zugló polgármestereként is bizonyította, hogy nem állna a Soros-terv útjába. Budai Gyula szerint Karácsony Gergely volt az, aki 2015-ben, a migránsválság kezdetekor elsőként ingatlanokat ajánlott fel a bevándorlókat segítő szervezeteknek, és felszólította az önkormányzatokat, hogy újítsák fel, nyissák meg a laktanyákat és helyezzék el ott a migránsokat.

Próbálkozott olyan javaslattal is, amelynek alapján a migránsok lakást kaptak volna Zuglóban"

– idézte fel Karácsonyék indítványát a Fidesz politikusa.

Amúgy adalékként megjegyeznénk, hogy kedden kezdődött Zuglóban egy olyan több hónapos migránsbarát rendezvénysorozat, amelyet az a Menedék Egyesület szervez, ahol korábban Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje is dolgozott. Az egyesület vezetője pedig egyszer azt találta mondani, hogy a migránsok jobbak, mint a magyarok.
Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Karácsonyék javaslatai gyanús hasonlóságot mutatnak az EP-ben tevékenykedő migrációpárti politikusok terveivel és elképzeléseivel. Ska Keller, az Európai Parlament zöld frakciójának vezetője 2017 júniusában egy német lapnak adott interjúban például migránsfalvak létrehozásáról beszélt. Az interjúban felmerült egy teljes szíriai falu Lettországba való telepítése, amelyről Keller a következőt mondta: „a szír falu ötlete egy lehetőség azoknak a menekülteknek, akik nem akarnak egyedül az adott országba menni, mert ott nincsenek menekültek”. Ska Keller az interjúban arról is beszélt, hogy az EU jogát sértik azok az országok, amelyek elutasítják a menekültek befogadását.

A migránsok radikális betelepítésére több példa is van Európában. 2015. október elején például a hamburgi tartományi törvényhozás elfogadta azt a jogszabályt, amely felhatalmazta a hatóságokat, hogy azonnali hatállyal lefoglaljanak használaton kívüli kereskedelmi, ipari ingatlanokat. Nem csak a magánkézben lévőket, de a köz- vagy egyéb tulajdonúakat is. Több olyan eset is volt Németországban, amikor önkormányzati lakásban élő német állampolgárokat lakoltattak ki, mert a lakást bevándorlók számára kellett biztosítania az önkormányzatnak. A 6400 lakosú Nieheim városát például arra kötelezték, hogy biztosítson további szálláslehetőségeket a bevándorlók számára. Mivel a városban található menekültszállók megteltek, így nem maradt más lehetőség, mint a német polgárok bérleti jogának felmondása. De például Dortmundban folyami turistahajókon is elhelyeztek migránsokat.
Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
A Fidesz szerint Karácsony Soros György embere

A Fidesz közleményében azt írta: Karácsony Gergely annak a szocialista pártnak az arca, amelyik elszegényítette az országot, elvett az idősektől egyhavi nyugdíjat, háromszorosára emelte a gáz árát, és az összeomlás szélére taszította az egészségügyet. Úgy fogalmaztak: "Karácsony Gergely Soros György embere, aki ha tehetné, a migránsokat is a magyar emberekkel tartatná el".

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Kövér: Nyugat-Európának szüksége van a magyar és a közép-európai példára és elszántságra

Kövér: Nyugat-Európának szüksége van a magyar és a közép-európai példára és elszántságra

kétharmad

Az Országgyűlés elnöke szombaton Zalaegerszegen, a megyei önkormányzat díszközgyűlésén mondott beszédet, melyben elmondta, hogy nem szabad hagyni azt, hogy a magyar társadalom erkölcsi többségét felmorzsolják és politikai kisebbségbe szorítsák.

Dánia kitoloncolhatja a ruandai népirtás egyik elkövetőjét

Dánia kitoloncolhatja a ruandai népirtás egyik elkövetőjét

amerika, london, párizs

A dán legfelsőbb bíróság szerint Wenceslas Twagirayezut nyugodtan ki lehet utasítani és vissza lehet szállítani Ruandába, ahol 1994-ben részt vett a népirtásban.

Ukrajna mondvacsinált problémákkal uszít Magyarország ellen

Grezsa István kormánybiztos szerint Kijev mondvacsinált problémákat fedez fel hirtelen, szerinte a kettős állampolgárság is ilyen, ennek büntethetősége kapcsán fenyegetőzik most Klimkin ukrán külügyminiszter.

Tovább aprózódik a bukott Jobbik

Nem mondott nemet a Soros-Sargentini-jelentésre a kamunéppárt, ezt pedig nem vette be a Jobbik zuglói szervezetének gyomra: feloszlottak, és utoljára még egy kőkemény kritikát is megfogalmaztak a párt irányába.

Gyurcsány nagy kormánybuktatása vidéken is kifulladt

Szegeden is épp olyan sikeres volt a nagy kormánybuktató akciója Gyurcsány Ferencnek, mint Budapesten. Azaz még idő előtt kifulladt.

Osztrák politikus: elítéljük a Soros-Sargentini-jelentést, Magyarország halad a helyes úton

Osztrák politikus: elítéljük a Soros-Sargentini-jelentést, Magyarország halad a helyes úton

amerika, london, párizs

Johann Gudenus, az osztrák Szabadságpárt, az FPÖ frakcióvezetője, az Osztrák-Magyar Barátságot ápoló bizottság elnöke elmondta, hogy el kellene ismerni a magyarországi folyamatokat. Kifejtette, hogy határozottan elítélik a Soros-Sargentini-jelentést és az Európai Parlament által alkalmazott eljárást.

A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

amerika, london, párizs

Szépen lassan eltűnnek a hagyományos brit keresztnevek.

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

amerika, london, párizs

Az eddigi legnagyobb szilveszteri-szülinapi migránspartit Kölnben tartották 2015 és 2016 fordulóján.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére