Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Karácsony Gergely, a Soros-terv egyik legnagyobb hazai kiszolgálója

2018. február 27. 20:40

Kerítést le, bérházakat föl, laktanyákat kinyitni. Az MSZP jelenlegi csődgondnoka és sleppje többször is kimutatta már a foga fehérjét a migrációval kapcsolatban. Elképzeléseik azonban korántsem a magyar emberek érdekeit és akaratát tükrözik. Íme pár példa...

A Párbeszéd 2015 júniusában kiadott egy közleményt, melynek "A PM megoldása a menekültválságra” címet adták. A közleményt Karácsony két szárnysegédje, Szabó Tímea és Jávor Benedek jegyezték, és a következőket javasolták benne:

EU-s forrásokból újítsák fel és azonnal nyissák meg a használaton kívüli laktanyákat, azokban helyezzék el a menekülteket!"

A határzárral kapcsolatban a következőket mondták:

Semmiképpen ne kerüljön sor határ menti kerítés építésére!"

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
Karácsony polgármesterként is kitett magáért migránssimogatásban:

Az MSZP jelenlegi csődgondnoka és alpolgármestere, Szabó Rebeka 2016 májusában migránsokra szabott indítványt terjesztettek elő a szociális bérlakásokkal kapcsolatban. A Fidesz szerint Karácsony Gergely Zugló polgármestereként is bizonyította, hogy nem állna a Soros-terv útjába. Budai Gyula szerint Karácsony Gergely volt az, aki 2015-ben, a migránsválság kezdetekor elsőként ingatlanokat ajánlott fel a bevándorlókat segítő szervezeteknek, és felszólította az önkormányzatokat, hogy újítsák fel, nyissák meg a laktanyákat és helyezzék el ott a migránsokat.

Próbálkozott olyan javaslattal is, amelynek alapján a migránsok lakást kaptak volna Zuglóban"

– idézte fel Karácsonyék indítványát a Fidesz politikusa.

Amúgy adalékként megjegyeznénk, hogy kedden kezdődött Zuglóban egy olyan több hónapos migránsbarát rendezvénysorozat, amelyet az a Menedék Egyesület szervez, ahol korábban Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje is dolgozott. Az egyesület vezetője pedig egyszer azt találta mondani, hogy a migránsok jobbak, mint a magyarok.
Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Karácsonyék javaslatai gyanús hasonlóságot mutatnak az EP-ben tevékenykedő migrációpárti politikusok terveivel és elképzeléseivel. Ska Keller, az Európai Parlament zöld frakciójának vezetője 2017 júniusában egy német lapnak adott interjúban például migránsfalvak létrehozásáról beszélt. Az interjúban felmerült egy teljes szíriai falu Lettországba való telepítése, amelyről Keller a következőt mondta: „a szír falu ötlete egy lehetőség azoknak a menekülteknek, akik nem akarnak egyedül az adott országba menni, mert ott nincsenek menekültek”. Ska Keller az interjúban arról is beszélt, hogy az EU jogát sértik azok az országok, amelyek elutasítják a menekültek befogadását.

A migránsok radikális betelepítésére több példa is van Európában. 2015. október elején például a hamburgi tartományi törvényhozás elfogadta azt a jogszabályt, amely felhatalmazta a hatóságokat, hogy azonnali hatállyal lefoglaljanak használaton kívüli kereskedelmi, ipari ingatlanokat. Nem csak a magánkézben lévőket, de a köz- vagy egyéb tulajdonúakat is. Több olyan eset is volt Németországban, amikor önkormányzati lakásban élő német állampolgárokat lakoltattak ki, mert a lakást bevándorlók számára kellett biztosítania az önkormányzatnak. A 6400 lakosú Nieheim városát például arra kötelezték, hogy biztosítson további szálláslehetőségeket a bevándorlók számára. Mivel a városban található menekültszállók megteltek, így nem maradt más lehetőség, mint a német polgárok bérleti jogának felmondása. De például Dortmundban folyami turistahajókon is elhelyeztek migránsokat.
Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
A Fidesz szerint Karácsony Soros György embere

A Fidesz közleményében azt írta: Karácsony Gergely annak a szocialista pártnak az arca, amelyik elszegényítette az országot, elvett az idősektől egyhavi nyugdíjat, háromszorosára emelte a gáz árát, és az összeomlás szélére taszította az egészségügyet. Úgy fogalmaztak: "Karácsony Gergely Soros György embere, aki ha tehetné, a migránsokat is a magyar emberekkel tartatná el".

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Soros György birodalma Izraelt is folyamatosan támadja

Soros György birodalma Izraelt is folyamatosan támadja

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, Soros György továbbra sem áll le Izrael-ellenes támadásaival. Már korábban is lehetett tudni, hogy a milliárdos tőzsdespekuláns feketelistáján ott szerepel a zsidó állam, épp ezért Soros György minden követ megmozgat Izrael ellehetetlenítése érdekében.

Különleges koncert ünnepelte meg a Bem rakparti Mini klub 50. évfordulóját

Különleges koncert ünnepelte meg a Bem rakparti Mini klub 50. évfordulóját

kétharmad

Különleges Mini-koncerttel tisztelegtek a legendás Bem rakparti művelődési ház (Budavári Művelődési Ház) és annak közönsége előtt a Mini klub fennállásának 50. évfordulója alkalmából Török Ádám és zenészbarátai január 20-án. Igazi sztárparádé volt az ünnepi koncert, hiszen Török Ádámmal együtt zenélt többek között Leslie Mandoki, Szakcsi-Lakatos Béla és Horváth Charlie is. A koncert megemlékezett az aznap elhunyt Andy Vajna filmproducerről is.

A gyász mocskolói

A gyász mocskolói

pszicho

Miért nem tisztelik a halottakat az ellenzékiek?

Szijjártó: Brüsszel vissza akarja hozni az elbukott bevándorlási politikát

Szijjártó: Brüsszel vissza akarja hozni az elbukott bevándorlási politikát

kétharmad

Lopakodó kísérlet zajlik arra, hogy az egyszer már megbukott uniós bevándorlási politikát Brüsszel visszahozza - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az európai uniós tagországok külügyminiszterei hétfői brüsszeli tanácskozásának szünetében.

Izraelben is megunták a liberális média hazugságait

A hagyományos baloldali pártok gyengülése után a liberális eszmék fő képviseletét a baloldali és liberális médiumok vették át. Habár a tendencia Magyarországon már régóta megfigyelhető, ez Izraelben sincs másképp.

Soros emberei szemet vetettek Budapestre

Soros emberei szemet vetettek Budapestre

kétharmad

Vasárnap tartották az ellenzéki előválasztási vitát, melyen a szocialista Horváth Csaba és a párbeszédes Karácsony Gergely vett részt. Utóbbi azonban gyönyörűen lebuktatta magát.

A tehetségtelen ellenzék és az ő kútmérgező sajtója

A tehetségtelen ellenzék és az ő kútmérgező sajtója

piszkostizenkettő

Aczél elvtárs szellemi örökösei és a rájuk támaszkodó rezsimbontók a szombati fiaskó után teljesen leszerepeltek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére