Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
bulvár
 
 
 
 

Karácsony előtt szabadul Repülős Gizi

2017. december 6. 20:43

A 91 éves asszony összesen 200 bűncselekményt követett el és 17 évet töltött el rabként.

Repülős Gizinek december 21-én jár le a büntetése. Azért kellett börtönbe vonulnia, mert nem fizette be a szabálysértések miatt kiszabott pénzbüntetést – írja a Blikk.

Az idős nő jelenleg a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet lakója, ám napjait idős korára tekintettel nem egy cellában, hanem az úgynevezett gyengélkedőn tölti.

Nagyon kedves, barátságos öreg néni, aki sokat olvas. Minden mozdulatán látszik, hogy otthonos számára a börtönök világa, pontosan tudja, mikor mit kell tenni, milyen szabályokat kötelező betartani. Soha senkivel nem balhézik, az őrökkel nagy tisztelettel beszél, de a többi rabbal sem volt összetűzése"

– árulta el egy asszony, aki nemrégiben szabadult.

K. Sándorné ügyvédjével

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A 91 éves nő legutoljára augusztusban akciózott. Tatabányán akart bejutni egy házba egy hihetőnek tűnő mesével, hogy amikor a tulaj nem figyel, begyűjthesse az értékes tárgyakat. Viszont már Repülős Gizi sem a régi, a reflexei sem olyanok, mint fénykorában. A házban résen volt a kutya, és elzavarta az idős asszonyt, aki épp csak megúszta harapás nélkül az esetet, a gurulós bevásárlótáskáját viszont sikerült megtépáznia.

Repülős Gizi végzettségét tekintve irodalom- és történelemtanár, valamint három nyelven beszél folyékonyan. Állítása szerint egy agyhártyagyulladás váltotta ki nála a kleptomániát.

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Török lap: az amerikaiak fogva tartják az ISIS vezetőjét

Amerikai csapatok fogták el Abu Bakr al-Bagdadit, az Iszlám Állam terrorszervezet vezetőjét, akit most egyik szíriai bázisukon tartanak fogva - állította vasárnap a Yeni Safak kormányközeli török napilap.

Tüntetés a Majdanon: tovább folytatódik Szaakasvili és Porosenko harca

Tüntetés a Majdanon: tovább folytatódik Szaakasvili és Porosenko harca

amerika, london, párizs

Több ezren tüntettek Miheil Szaakasvili volt odesszai kormányzó, egykori georgiai elnök vezetésével vasárnap Kijevben Petro Porosenko ukrán elnök menesztését követelve.

Mi lesz így az NFL-el?

Mi lesz így az NFL-el?

bulvár

Harmadik hónapja gyalázatos mélységekben az amerikai futball népszerűsége.

Belgium kemény választ adott egy ISIS-harcosnak, aki haza szeretne térni Európába

Belgium kemény választ adott egy ISIS-harcosnak, aki haza szeretne térni Európába

amerika, london, párizs

Semmiféle párbeszéd vagy tárgyalás sem kezdődhet egy terrorszervezet volt tagjaival, háborús bűnösökkel - mondta Charles Michel belga miniszterelnök azt követően, hogy egy Irakban fogva tartott belga állampolgár, egykori dzsihadista harcos felajánlotta, hogy információkkal segítené a belga titkosszolgálatokat.

Német belügyminiszter: a szerencsén is múlt, hogy idén 3 terrortámadást sikerült megakadályozni

Három terrortámadást akadályoztak meg az idén Németországban, 2000 óta pedig 16-ot - mondta Thomas de Maiziere szövetségi belügyminiszter egy vasárnapi lapinterjúban. Ez azt jelenti, hogy míg korábban évente átlagosan egy merényletet akadályoztak meg, idén már hármat kellett. Nagyon észnél kell lennie a német hatóságoknak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére