Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#sport
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
piszkostizenkettő
 
 
 
 

"Karácsony" Brüsszelben

Apáti Bence

2017. november 13. 19:30

Marokkói migránsok randalíroztak Brüsszelben abbéli örömükben, hogy csapatuk – mármint a marokkói csapat, nem a belga (természetesen) – megverve az elefántcsontparti aranylábúakat kijutott a vébére. Na most az a helyzet, hogy ha képes lennék a csúcson abbahagyni, akkor ezután a mondat után szépen lenyomnám a küldés gombot, egy lassú, de határozott mozdulattal lecsuknám a laptopomat, majd megnézném a vasárnap esti transzvesztita show-t az egyik nagy kereskedelmi csatornán. Nem vagyok képes, pedig ettől a mondattól nem lehet jobbat írni.  Vigyázat spoiler! Innen már csak rosszabb lesz. Hiába: az élet írja a legjobb publicisztikákat.

Tehát:  Brüsszelben sok szép dolog található. Van a pisilős kisgyerek, van egy hatalmasra duzzasztott sóhivatal és van egy terroristakeltető kerület, a híres-hírhedt Molenbeek negyed. Ami a libsipropagandista "kollégáink" szerint nem no-go zóna, pusztán a véletlenek fura összjátéka miatt nem tanácsolják a pisilős gyerek kedvéért odafáradt turistáknak, hogy meglátogassák. Biztos túl finom a kebab vagy egy nem odavalósi rosszul lenne a szemkápráztatóan sokszínű multikulti észlelésekor. Van ilyen. Amikor az ember egyszer csak megtapasztalja a tökéletességet, a boldogságot, az igazi harmóniát. Valami olyasmit, amiről sokáig és a Soros-plakátok miatt azt gondolta, nem is létezik. Ilyenkor a szó bennszakad, hang fennakad, lehelet megszegik. Rutintalan multikulti-megfigyelők akár bele is halhatnak a tökéletes, paradicsomi állapotok megtapasztalásakor. Ilyen az, amikor valaki belehal a boldogságba. Kulturális sokk. 

Brüsszel bevándorlók lakta városrészeit valószínűleg ilyen okokból nem látogatják a turistákon kívül még a rendőrség kötelékébe tartozó közalkalmazottak sem. Képtelenek lennének boldogságból fakadó szívmegszakadás nélkül végignézni a sokszínűség e becses  mintadarabján. Úgyhogy se rendőrök, se turisták nem zavarják mindennapi rutinjukban Molenbeek rendkívül barátságos lakóit. Meg persze nők sem, csak ha gondosan be vannak csomagolva ízléses, ébenfekete zsákokba. Ilyen feltételek megvalósulásakor a hölgyek egy félórácskára lemehetnek az utcára levegőzni és bevásárolni. Perszer kellő szerénységgel és néma csöndben.  Ugyanakkor vannak olyan agymosott, náci, valamint javíthatatlan propagandisták, akik pusztán amiatt nevezik no-go zónának a brüsszeli bevándorlók uralta... pardon  lakta negyedeket, mert a rendőrök nem mernek még golyóálló mellényben se bemenni, mintegy dolgozni, de aki elég sok 444-et és Földes Andrást olvas, az pontosan tudja, hogy egyrészt  hazudnak/tévednek/ferdítenek, másrészt aggodalomra semmi ok, hiszen pillanatokon belül bekövetkezik a várva várt forradalom, mely keretein belül Vona Gaby Schilling Árpáddal kikiáltatja az első magyar kalifátust ("az iszlám az emberiség utolsó reménye"), majd a propagandisták még langyos tetemét a szeretet és a romló közbeszéd elleni tiltakozás jegyében egy Simicska Lajos által vezetett IFA platójára dobálják. Bayer Zsoltot meg felkötik egy kovácsolt vasból készített lámpavasra.

Egyébként Salah Abdeslam és társai is itt éltek s alkottak. Zavartalanul tudták előkészíteni franciaországi merényleteiket, hiszen a rendőrök a fentebb már tárgyalt okokból kifolyólag nem zavarták őket fegyvereik beszerzésében és tárolásában. Európa aztán gazdagabb is lett pár száz halottal meg azzal az örökérvényű igazsággal, hogy nincs összefüggés a bevándorlás és a terrorizmus között. Valamint Európa azóta görcsösen bizonygatja, hogy nem fél. Teszi ezt golyóálló mellényben, 20 tonnás betonkockák mögül rettegve.  Az olyan nemfélők, akik a nemfélést már valami elképesztően haladó szinten űzik, már a  karácsonyi vásárokat sem engedik megtartani. Mert nemfélnek.  A kicsit még félők pedig vidám szögesdrótokkal és jó kedélyű gépfegyveres katonákkal védik a karácsonyi tematikájú, szezonális piacokat. Egyelőre.  Mert az ideális állapot az lesz, amikor ezt az egész "klerikális, fasisztoid" propagandát szépen meghaladják Európa nagyvárosai, és mindenki együtt, békében ünnepli majd Mohamed profétát a szekuralizáció jegyében. A brit Tesco már el is kezdte az ez irányú úttörést, hiszen legutóbbi "karácsonyi" videójában már csak muszlimok és meleg párok láthatóak, ahogyan Mohamedet és a haladást ünneplik. Sehol egy karácsonyfa, sehol egy kis Jézus vagy egy betlehem. Csak a szép, új keresztelenített, karácsonytalanított karácsony. Egy szép, új világ... 

Ahol marokkói migránsok azért teszik a földdel egyenlővé Brüsszel egy jelentősebbnek tekinthető részét, mert Marokkó legyőzte(!) Elefántcsontpartot.  Mi viszont, ha nem baj, továbbra is szeretnénk szabadon és békében ünnepelni a karácsonyt. Itt Magyarországon, a béke szigetén.  Mert nem az a "humánus", nem az az "emberi", nem az a "keresztényi", ha Magyarországot több millió migráns beengedésével egy olyan országgá változtatjuk, ahol nincsenek keresztek, nincsenek karácsonyi vásárok, nincsenek karácsonyfák, nincsenek betlehemek. 

Kedves Kálmán Olga! Nem az a "keresztényi", ha több millió integrálhatatlan mohamedán miatt lemondunk a keresztény ünnepeinkről. Az az Európa, ahol a karácsony már csak valami úri hóbort, valami tűrt, meghaladott csökevény, nekünk nem tetszik. Mi nem ilyen Európát akartunk. Mi nem ilyen Európát akarunk.  "Határainkat meg fogjuk védeni, a Soros-terv megvalósítását meg fogjuk akadályozni, és végül ezt a küzdelmet is mi fogjuk megnyerni!" (O.V.) Mert mi nem fogjuk engedni, hogy keresztelenített, karácsonytalanított utcáinkon marokkói hordák randalírozzanak.  Aki viszont mégis migránsbandákra, karácsonyi vásár és karácsonyfa nélküli karácsonyra, keresztelenített lidl-ös termékekre, muszlimokkal ünneplő tescós reklámokra vágyik, annak Gyurcsány úr egyik örökbecsűjét ajánlom szíves figyelmébe: "El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!"

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Pár nemi erőszakot is elkövettek a hős francia szurkolók | VIDEÓ

Pár nemi erőszakot is elkövettek a hős francia szurkolók | VIDEÓ

amerika, london, párizs

Több nő ellen is szexuális bűncselekményt követtek el Párizsban a francia labdarúgó-válogatott világbajnoki győzelmét követő ünneplés ideje alatt.

Csak kibújt a Soros-szög a zsákból Magyarország megtámadása után

Csütörtökön az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen. Ezért az Európai Parlament szociáldemokrata frakciója gyorsan hitet is tett a Soros-féle nyílt társadalom filozófiája mellett, és kárörvendően ítélte el Magyarországot.

Putyin kiállt Trump mellett

Putyin kiállt Trump mellett

amerika, london, párizs

Összességében sikeresnek nevezte a Donald Trump amerikai elnökkel tartott csúcstalálkozóját Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön, hozzátette ugyanakkor, hogy az egyeztetések eredményeit Washingtonban "bizonyos erők" igyekeznek aláásni.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Felvételen, ahogy Macron embere tüntetőket ver

Felvételen, ahogy Macron embere tüntetőket ver

amerika, london, párizs

Emmanuel Macron francia elnök biztonsági főnöke, Alexandre Benalla rendőri azonosító nélkül, rohamsisakot viselve vert tüntetőket még májusban.

Végleg "kifogták a Szelet" az LMP vitorlájából

Végleg "kifogták a Szelet" az LMP vitorlájából

kinyílott a pitypang

Újabb fejezetéhez érkezett az LMP brazil szappaneperája: Sallai R. Benedek visszatér a pártba, Szél Bernadett pedig "elmegy egy picit gondolkodni" miközben Ungár Péter is eltiltást kapott. Ha így folytatják akkor kis szerencsével a nyár végére akár már meg is szűnhet a párt.

Kolosszális sallert kaptak a honi libsik a zsidó államtól

Kolosszális sallert kaptak a honi libsik a zsidó államtól

kétharmad

Nincs is szebb annál, amikor a nagykörúti ballibek leghitványabb érvrendszerét éppen Izrael zúzza porrá.

Ezért indított kötelezettségszegési eljárást Brüsszel Magyarország ellen

Kötelezettségszegési eljárás indult Magyarország ellen a "Stop Soros" törvénycsomag miatt, illetve bírósági szakaszba lépett a menekültügyi szabályozás miatt korábban megindított jogsértési eljárás - jelentette be csütörtökön az Európai Bizottság.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére