Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
piszkostizenkettő
 
 
 
 

"Karácsony" Brüsszelben

Apáti Bence

2017. november 13. 19:30

Marokkói migránsok randalíroztak Brüsszelben abbéli örömükben, hogy csapatuk – mármint a marokkói csapat, nem a belga (természetesen) – megverve az elefántcsontparti aranylábúakat kijutott a vébére. Na most az a helyzet, hogy ha képes lennék a csúcson abbahagyni, akkor ezután a mondat után szépen lenyomnám a küldés gombot, egy lassú, de határozott mozdulattal lecsuknám a laptopomat, majd megnézném a vasárnap esti transzvesztita show-t az egyik nagy kereskedelmi csatornán. Nem vagyok képes, pedig ettől a mondattól nem lehet jobbat írni.  Vigyázat spoiler! Innen már csak rosszabb lesz. Hiába: az élet írja a legjobb publicisztikákat.

Tehát:  Brüsszelben sok szép dolog található. Van a pisilős kisgyerek, van egy hatalmasra duzzasztott sóhivatal és van egy terroristakeltető kerület, a híres-hírhedt Molenbeek negyed. Ami a libsipropagandista "kollégáink" szerint nem no-go zóna, pusztán a véletlenek fura összjátéka miatt nem tanácsolják a pisilős gyerek kedvéért odafáradt turistáknak, hogy meglátogassák. Biztos túl finom a kebab vagy egy nem odavalósi rosszul lenne a szemkápráztatóan sokszínű multikulti észlelésekor. Van ilyen. Amikor az ember egyszer csak megtapasztalja a tökéletességet, a boldogságot, az igazi harmóniát. Valami olyasmit, amiről sokáig és a Soros-plakátok miatt azt gondolta, nem is létezik. Ilyenkor a szó bennszakad, hang fennakad, lehelet megszegik. Rutintalan multikulti-megfigyelők akár bele is halhatnak a tökéletes, paradicsomi állapotok megtapasztalásakor. Ilyen az, amikor valaki belehal a boldogságba. Kulturális sokk. 

Brüsszel bevándorlók lakta városrészeit valószínűleg ilyen okokból nem látogatják a turistákon kívül még a rendőrség kötelékébe tartozó közalkalmazottak sem. Képtelenek lennének boldogságból fakadó szívmegszakadás nélkül végignézni a sokszínűség e becses  mintadarabján. Úgyhogy se rendőrök, se turisták nem zavarják mindennapi rutinjukban Molenbeek rendkívül barátságos lakóit. Meg persze nők sem, csak ha gondosan be vannak csomagolva ízléses, ébenfekete zsákokba. Ilyen feltételek megvalósulásakor a hölgyek egy félórácskára lemehetnek az utcára levegőzni és bevásárolni. Perszer kellő szerénységgel és néma csöndben.  Ugyanakkor vannak olyan agymosott, náci, valamint javíthatatlan propagandisták, akik pusztán amiatt nevezik no-go zónának a brüsszeli bevándorlók uralta... pardon  lakta negyedeket, mert a rendőrök nem mernek még golyóálló mellényben se bemenni, mintegy dolgozni, de aki elég sok 444-et és Földes Andrást olvas, az pontosan tudja, hogy egyrészt  hazudnak/tévednek/ferdítenek, másrészt aggodalomra semmi ok, hiszen pillanatokon belül bekövetkezik a várva várt forradalom, mely keretein belül Vona Gaby Schilling Árpáddal kikiáltatja az első magyar kalifátust ("az iszlám az emberiség utolsó reménye"), majd a propagandisták még langyos tetemét a szeretet és a romló közbeszéd elleni tiltakozás jegyében egy Simicska Lajos által vezetett IFA platójára dobálják. Bayer Zsoltot meg felkötik egy kovácsolt vasból készített lámpavasra.

Egyébként Salah Abdeslam és társai is itt éltek s alkottak. Zavartalanul tudták előkészíteni franciaországi merényleteiket, hiszen a rendőrök a fentebb már tárgyalt okokból kifolyólag nem zavarták őket fegyvereik beszerzésében és tárolásában. Európa aztán gazdagabb is lett pár száz halottal meg azzal az örökérvényű igazsággal, hogy nincs összefüggés a bevándorlás és a terrorizmus között. Valamint Európa azóta görcsösen bizonygatja, hogy nem fél. Teszi ezt golyóálló mellényben, 20 tonnás betonkockák mögül rettegve.  Az olyan nemfélők, akik a nemfélést már valami elképesztően haladó szinten űzik, már a  karácsonyi vásárokat sem engedik megtartani. Mert nemfélnek.  A kicsit még félők pedig vidám szögesdrótokkal és jó kedélyű gépfegyveres katonákkal védik a karácsonyi tematikájú, szezonális piacokat. Egyelőre.  Mert az ideális állapot az lesz, amikor ezt az egész "klerikális, fasisztoid" propagandát szépen meghaladják Európa nagyvárosai, és mindenki együtt, békében ünnepli majd Mohamed profétát a szekuralizáció jegyében. A brit Tesco már el is kezdte az ez irányú úttörést, hiszen legutóbbi "karácsonyi" videójában már csak muszlimok és meleg párok láthatóak, ahogyan Mohamedet és a haladást ünneplik. Sehol egy karácsonyfa, sehol egy kis Jézus vagy egy betlehem. Csak a szép, új keresztelenített, karácsonytalanított karácsony. Egy szép, új világ... 

Ahol marokkói migránsok azért teszik a földdel egyenlővé Brüsszel egy jelentősebbnek tekinthető részét, mert Marokkó legyőzte(!) Elefántcsontpartot.  Mi viszont, ha nem baj, továbbra is szeretnénk szabadon és békében ünnepelni a karácsonyt. Itt Magyarországon, a béke szigetén.  Mert nem az a "humánus", nem az az "emberi", nem az a "keresztényi", ha Magyarországot több millió migráns beengedésével egy olyan országgá változtatjuk, ahol nincsenek keresztek, nincsenek karácsonyi vásárok, nincsenek karácsonyfák, nincsenek betlehemek. 

Kedves Kálmán Olga! Nem az a "keresztényi", ha több millió integrálhatatlan mohamedán miatt lemondunk a keresztény ünnepeinkről. Az az Európa, ahol a karácsony már csak valami úri hóbort, valami tűrt, meghaladott csökevény, nekünk nem tetszik. Mi nem ilyen Európát akartunk. Mi nem ilyen Európát akarunk.  "Határainkat meg fogjuk védeni, a Soros-terv megvalósítását meg fogjuk akadályozni, és végül ezt a küzdelmet is mi fogjuk megnyerni!" (O.V.) Mert mi nem fogjuk engedni, hogy keresztelenített, karácsonytalanított utcáinkon marokkói hordák randalírozzanak.  Aki viszont mégis migránsbandákra, karácsonyi vásár és karácsonyfa nélküli karácsonyra, keresztelenített lidl-ös termékekre, muszlimokkal ünneplő tescós reklámokra vágyik, annak Gyurcsány úr egyik örökbecsűjét ajánlom szíves figyelmébe: "El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!"

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Mélyrepülésben van Soros korábbi elnökjelöltje

Mélyrepülésben van Soros korábbi elnökjelöltje

amerika, london, párizs

Hillary Clinton népszerűsége továbbra is mélyrepülésben van, több mint 15 százalékot vesztett a másfél évvel ezelőtti elnökválasztás óta.

Szíria miatt ülnek össze az oroszok a NATO-val

Az azerbajdzsáni Bakuban találkozik csütörtökön Valerij Geraszimov orosz vezérkari főnök és Curtis Scaparrotti, a NATO európai erőinek főparancsnoka, hogy megvitassa a szíriai helyzetet.

Ha férfi vagy, rád nem vonatkozik a #MeToo

Ha férfi vagy, rád nem vonatkozik a #MeToo

bulvár

A szexuálisan bántalmazottak és megerőszakoltak védelmében indított MeToo-kampányról kiderült, hogy igenis válogat az áldozatok között, hiszen csak a nőket védelmezi. Hiába él rengeteg olyan férfi is a Földön, akiket bántalmaztak, a többségük úgy érzi, cserben hagyták őket, ezért kampányt indítanak a MeToo ellen.

Egyre több városnak van elege a liberális Kalifornia migránssimogatásából

Egyre több városnak van elege a liberális Kalifornia migránssimogatásából

amerika, london, párizs

Kalifornia a Trump-ellenes "harc" zászlóvivőjeként aposztrofálta magát, ám számos város elégelte meg a főleg illegális bevándorlóknak kedvező szélsőliberális vezetést.

Az év eleje óta már 300 dzsihadistát ítéltek halálra Irakban

Az iraki erők még tavaly decemberben arattak győzelmet az Iszlám Állam felett, most pedig elkezdődött a tisztogatás.

Az EP megszavazta, de a Fidesz nemmel voksolt a Soros-szervezetek támogatásáról

Az EP megszavazta, de a Fidesz nemmel voksolt a Soros-szervezetek támogatásáról

kétharmad

Morvai Krisztina lapunknak eljuttatott közleményében kifejtette, sajnos megszavazták Strasbourgban a hazánk destabilizálását segítő civil szervezetek támogatásáról szóló előterjesztést.

Kiújult a kommentháború a Jobbik és az ÁSZ között

Kiújult a kommentháború a Jobbik és az ÁSZ között

kétharmad

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) nyomatékosan felhívta a Jobbik szóvivőjének figyelmét, hogy a párt ellenőrzésekor a törvényi előírások és eljárási szabályok maradéktalan betartásával járt el. Hamarosan a NAV kopogtathat a Jobbiknál.

Elhagyja Budapestet Soros alapítványa

Elhagyja Budapestet Soros alapítványa

kétharmad

A Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítvány (OSF) bezárja budapesti irodáját, és Berlinbe költözik - írja a Die Presse.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére