Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Kanadai állampolgár lett a magyarokat gyalázó író

2019. január 7. 18:00

Kertész Ákos korábban arról írt, hogy a magyar genetikusan alattvaló nép.

Kertész Ákos 2011-ben döntött úgy, hogy egy hatalmas, mélyről jövő köpést intéz hazája, Magyarország ellen. Az egyébként is elképesztő színvonalat hozó Amerikai Népszaván a következőket írta ekkor:

"A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire. Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelős, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt. Így aztán nem is kapott soha föloldozást!"

Most attól talán vonatkoztassunk is el, hogy mi történne akkor, ha valaki a magyarok helyett a zsidókról vagy bármilyen más etnikai, vallási kisebbségről írna ehhez hasonló uszítást. Akkor az egész világ egyként háborodna fel, így csak a jóérzésű magyar embereknél vágta ki a biztosítékot. Az írásnak következményei is lettek, az író budapesti díszpolgári címét vissza is vonták.

Kertész Ákos (balra) 2006-ban.

Fotó: Magyar Távirati Iroda Zrt.

Kertész, miután lejáratta magát, nem kellett senkinek, ő pedig a csendben, békében töltött nyugdíjas évek helyett még sivalkodott egyet, és menedékkérelmet adott be Kanadában. Azért, mert szerinte Magyarországon fizikai atrocitásoknak volt kitéve... 2013-ban meg is kapta a menekültstátuszt, a napokban pedig az állampolgárságot is a liberalizmus fellegvárában, Kanadában.

Ezt egyébként a különböző baloldali zugblogok így tálalják:

"Kertész Ákos Kossuth díjas író ellen, még 2011-ben, egy éles hangú publicisztikája után hajtóvadászatot indított a szélsőjobb."

Beszédes az előbb idézett írás címe is:

"Magyarországról elüldözték – Kanadában megdicsőült".

Jó példa ez is arra, hogy a magyargyalázás a haladóknak belefér.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

A Külgazdasági és Külügyminisztérium elítéli a Srí Lanka-i támadásokat

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) a leghatározottabban elítéli a keresztény közösséget sújtó, Srí Lanka-i aljas támadásokat - közölte a KKM vasárnap.

Orbán Viktor: és feltámadott harmadnapon

Orbán Viktor: és feltámadott harmadnapon

kétharmad

Húsvétvasárnapot ünnepli ma a keresztény világ, az eseményről a magyar kormányfő is megemlékezett hivatalos Facebook-oldalán.

"Krisztus feltámadásával igazolta, hogy a látható világon kívül is van valóság"

"Krisztus feltámadásával igazolta, hogy a látható világon kívül is van valóság"

szabad vasárnap

Krisztus feltámadt, és feltámadásával igazolta az emberiség ősi érzését, hogy a látható világon kívül van egy tágabb, átfogóbb valóság - mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek húsvét vigíliáján, szombat este a budapesti Szent István-bazilikában.

Akik már elvesztették a háborút

Akik már elvesztették a háborút

piszkostizenkettő

A lángoló Notre Dame és ami utána következik.

Hamarosan elkészülnek a falusi csok részletszabályai

A falusi csok részletszabályai egy-két héten belül megjelennek. Bár a program július elsején kezdődik, máris óriási az érdeklődés - nyilatkozta Gyopáros Alpár, a Miniszterelnökséghez tartozó Modern városok program, valamint az újonnan indult Magyar falu program kormánybiztosa.

A bevándorlásellenesek lehetnek az EP-választás nagy nyertesei

A bevándorlásellenesek lehetnek az EP-választás nagy nyertesei

amerika, london, párizs

Az előrejelzések szerint komoly erősödéssel számolhatnak azok a pártok az európai parlamenti választáson, melyek élesen ellenzik a migrációt, valamint euroszkeptikusak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére