Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Kálmán Olga szerint a határt biztosító rendőrök miatt radikalizálódnak a migránsok

2017. augusztus 18. 10:28

A Simicska TV-ben tevékenykedő Kálmán Olga műsorvezető ismét bebizonyította, mindig van lejjebb, amennyiben a terroristává váló migránsokat mosdatni, a hősiesen helytálló, határokon teljesítő rendőreinket pedig gyalázni kell.

A hírhedten bevándorláspárti műsorvezető ugyanis fittyet hányva a műsorvezetői – elviekben pártatlan – szerepkörére, tetemes monológba kezdett annak kapcsán, hogy ki a felelős azért, hogy az illegális bevándorlók radikalizálódnak, később pedig merényleteket hajtanak végre Európa-szerte. Elmondása szerint 

„a jövendőbeli terrorizmusnak melegágya lehet, az például az, hogy azok a fájdalommal teli szemű, szép arcú kisgyerekek, akik végig élték ezt az utat a szüleikkel,

és végig élték azt, ami mondjuk itt a határnál, Magyarország határánál történt velük, vagy akár a Keleti pályaudvaron történt velük, hogyha továbbmentek és bármilyen befogadótáborba,

na őket lehet majd azt gondolom elég könnyen radikalizálni. Tehát, hogyha őbennük egy fanatikus, elmeháborodott, rossz szándékú vallási vezető fel akarja kelteni a gyűlöletet, hogy vannak rossz élményeid a keresztényekkel szemben,

hogy bánt veled a keresztény Európa, hát ezeket az embereket lehet majd fanatizálni valamikor,

ők lesznek majd azok a másod, harmad, akárhány generációs betelepültek.”

Azon kívül, hogy Kálmán Olga bebizonyította, nincs az a hazugság, amelyet ne érné meg számára elterjeszteni a kormány, a határt biztosító rendőrök és a kereszténység ellen csak azért, hogy teret engedhessen féktelen migránssimogatásnak, egyúttal elismerte:

valóban az Európát elözönlő illegális bevándorlókból kerülnek ki a fanatikus muzulmán gyilkosok.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Az igazi kérdés az, hogy mi jön Merkel után

Az igazi kérdés az, hogy mi jön Merkel után

piszkostizenkettő

Sok szempontból is történelmi választás volt a tegnapi. Az AfD bejutásával és a szocialisták történelmi vereségével új korszak kezdődhet a német politikában. Az igazi kérdés pedig az, hogy mi jön Merkel után.

Ezúttal tanúként lesz meghallgatva Czeglédy

Tanúként hallgatják meg Czeglédy Csabát egy iskolaszövetkezettel kapcsolatos büntetőperben a Szegedi Törvényszéken. A vádirat szerint a makói szövetkezet több mint félmilliárd forint áfát csalt el alig több mint egy év alatt.

Fekete bőrű bevándorló lövöldözött egy templomban

Fekete bőrű bevándorló lövöldözött egy templomban

amerika, london, párizs

Az amerikai Nashville melletti Antioch városban történt lövöldözésnek egy halálos és hat sebesült áldozata van. Megsebesült a merénylő is.

Blokádokkal kontráznak Macronra a franciák

Blokádokkal kontráznak Macronra a franciák

amerika, london, párizs

Hamar megérkezett a válasz az új munkajogi reformokra.

Az FPÖ örül, a zöldek sivalkodnak a német választás után

Az FPÖ örül, a zöldek sivalkodnak a német választás után

amerika, london, párizs

Természetesen az osztrák politikai életet is felrázta a vasárnapi német választás, a Szabadságpárt örült a leginkább.

Kelet-Németországban második erő az AfD

A szavazatok összeszámlálása után kijelenthető, hogy az egykori NDK területén az AfD a második legnagyobb erő, egy tartományban nyert is a jobboldali párt.

Történelmi csúcson a Bundestag létszáma

Történelmi csúcson a Bundestag létszáma

amerika, london, párizs

Hétszáznál is több képviselője lesz a német parlamentnek.

Egy "menedékkérőt" sem vett át Magyarország, szomorkodik a Soros-szervezet

Az Amnesty International emlékeztetett arra, hogy az európai uniós országok a migránsok áthelyezésében mindössze a vállaltak harmadát teljesítették.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére