Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Juncker a terrorámadások után "tele van optimizmussal"

2016. március 26. 18:18

Jean-Claude Juncker eddig sem volt a kedvenc politikusunk, de a belga terrortámadások utáni nyilatkozata bizonyossá tette, ez az ember bolond.

Európában muszlim terroristák Allah nevében mészárolnak ártatlan embereket. Aki felhívja arra a figyelmet, hogy ezek közül a terroristák közül többen a migrációt kihasználva, a bevándorlók közé vegyülve jutnak Európába, nem bírnak beilleszkedni, nem tudják és nem is akarják elfogadni az értékrendünket az idegengyűlölő, kizárólag saját politikai érdekeit szem előtt tartó demagóg-fasiszta-náci-populista diktátor.

De szerencsére vannak, akik ezekben a nehéz időkben is tudják a tutit. Például Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke.

Juncker szerint nincs egyértelmű válasz arra, hogy a terroristák miért fordultak Európa ellen. A brüsszeli terrortámadás után, amelyben legalább 31-en meghaltak és közel 300-an megsebesültek, azt mondta, “tele vagyok optimizmussal” valamint azt, hogy “ugyan szomorú vagyok, de nem elkeseredett”. 

Arra az újságírói kérdésre, hogy felmerült-e benne, hogy a terrortámadások elszaporodásának oka az lehet, hogy az iszlám nem igazán fér össze az európai társadalommal, úgy felelt, hogy ez a feltételezés “egyszerű reflex”, amely vallási kérdésnek vagy a kudarcos integráció következményének nyilvánítja a történteket.

Köszönjük, Juncker! Köszönjük!

Gondolom azoknak a családja, barátai is megnyugodtak az Európa sorsát nagymértékben befolyásoló Juncker nyilatkozatától, akiknek hozzátartozói, ismerősei meghaltak a terrortámadások során.

Gondolom azok az európai polgárok is megnyugodtak ettől, akiknek az élete perceken múlt.

Gondolom azok az európaiak is megnyugodtak, akik mostantól nem mernek tömegközlekedni, összeszorult gyomorral lépnek az utcára.

Gondolom azok az európaiak is megnyugodtak, akik bizalmatlanná váltak a rendvédelmi szervekkel, mivel mint a tapasztalat is bizonyítja, teljesen képtelenek megvédeni az embereket vészhelyzet esetén.

Gondolom a világot látni vágyó európaiak is megnyugodtak, akik ezentúl háromszor meggondolják, hogy repülőre szálljanak, hogy turistaként ellátogassanak Párizsba, Isztambulba, Belgiumba, vagy tulajdonképpen bárhova.

Gondolom egész Európa lehiggadt, kifújta a levegőt, hátradőlt a fotelban miután megtudta, hogy a “terroristák közülünk valók”.

Köszönjük, Juncker! Köszönjük, hogy ezt mindet ki bírtad préselni magadból. Akkor mi majd türelmesen várunk, hogy visszaálljon a rend, hogy újra érezhessük, mi az a biztonság.

Kedves Juncker! Mi itt a sötét Közép-Kelet Európában tudjuk, hogy nem minden migráns terrorista. Azt is tudjuk, hogy a terroristák között nem csak frissen Európába érkezők vannak, hanem integrálódni képtelen második generációs muzulmánok is.  Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy a félelem a legnyomasztóbb érzések egyike. A bizonytalanság, amikor nem is sejtjük, melyik irányból érkezik a baj, a fájdalom, a veszteség, megeszi a lelket. És sajnos nagyon keveseknek adatik meg az a biztonság, ami a Berlaymont legfelső emeletein dolgozó biztosoknak, akiknek legfeljebb egy sajtótájékoztató erejéig kell kimozdulniuk az aranykalitkából. 

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Puzsér a tét nélküli idióta, pont ilyenre van szüksége az ellenzéknek

Puzsér a tét nélküli idióta, pont ilyenre van szüksége az ellenzéknek

8)8)8

Puzsér a celebizmus ellen küzdő főceleb. Ő a tét nélküli ember! A liberális médiában tenyésző nihilizmust ötvözi az előrehaladott pszichopatológiás identitászavarral.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a legfontosabb hírek a mai nap.

Alkotmányba foglalnák a fehérellenes rasszizmust Dél-Afrikában

Alkotmányba foglalnák a fehérellenes rasszizmust Dél-Afrikában

fehér férfi

Cyril Ramaphose dél-afrikai elnök biztosította szerdán az Európai Parlamentet: országa földreformja nemsokára teljes mértékben alkotmányos lesz.

Újraélesztésért cserébe nemi erőszak lenne a vád

Újraélesztésért cserébe nemi erőszak lenne a vád

pszicho

A férfiak már félnek nőket újraéleszteni, mert szexuális erőszakkal vádolhatják meg őket.

Igazságos ez így?

Igazságos ez így?

piszkostizenkettő

A kultúrrendőr - Pozsonyi (b)irodalma 5.

Helyszíni felvételek a migránskaraván kerítésmászó akcióiról | VIDEÓ

Helyszíni felvételek a migránskaraván kerítésmászó akcióiról | VIDEÓ

amerika, london, párizs

A migránsok első csoportja már elérte az amerikai-mexikói határt, többen már a kerítéseket ostromolják. Helyszíni felvételek következnek!

Annyira rettegnek a svédek a "szélsőjobboldaltól", hogy inkább a kormányválságot választották

Annyira rettegnek a svédek a "szélsőjobboldaltól", hogy inkább a kormányválságot választották

amerika, london, párizs

Elvesztette a bizalmi szavazást Ulf Kristersson, a jobbközép blokk vezetője a svéd parlamentben szerdán, így tovább mélyül a szeptemberi választások után kialakult kormányválság a skandináv országban.

Nógrádi György: Európa jobbra tolódik

Nógrádi György: Európa jobbra tolódik

csak neked, csak most

A jövő májusi európai parlamenti választások eredményeként a jobboldal térnyerése várható, és Angela Merkel CDU-elnöki utódlásáért folyó versenyben is a jobboldali jelölt győzelmére lehet számítani - mondta el a 888.hu-nak nyilatkozó Nógrádi György. A biztonságpolitikai szakértő szerint Merkel bukása a kancellár migrációs politikájának kudarca miatt következett be, és ugyanezen ok miatt várható Németországban is a jobboldal előretörése a következő választásokon.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére