Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Juhász Péter volt élettársa is megszólalt

2018. február 13. 11:28

A nő közleményéből kiderült, hogy az Együtt elnöke valótlanságokat állított róla, amiket teljes mértékben visszautasít.

A Bors periratokra hivatkozva a múlt héten azt írta, hogy Juhász Péter bántalmazta volt élettársát, és napokra bezárta egy lakásba.

Az Együtt elnöke szakításukkor arra hivatkozott, hogy a politikai küzdelmek felőrölték párkapcsolatát, és ezért hagyta ott az élettársát és három gyermekét. Juhász Péternek gyorsan lett új barátnője, korábbi élettársa pedig külföldre menekült. Amikor a nő hazalátogatott gyermekeivel, Juhásznál elszakadt a cérna. Begyógyszerezte az asszonyt, megverte és napokra bezárta a lakásba. Mindezt azzal magyarázta, hogy meg kellett beszélniük a párkapcsolatukat.

A politikus korábbi élettársa a Bors szerint a történtek után idegileg összeomlott, fizikailag legyengült. Gyermekei tartották benne a lelket, ezért erőt vett magán és igyekezett túllépni a történteken.

Juhász Péter napokra a lakásba zárta, nyugtatózta és verte a volt barátnőjét

Miután a hírek napvilágot láttak, Juhász Péter egyből védekező pozíciót vett fel és büntetőeljárással, helyreigazítási perekkel, valamint polgári peres eljárásokkal fenyegetőzött. Végül kénytelen volt beismerni, hogy egy vita tettlegességig fajult a volt élettársával.

A nő most egy baloldali, Soros Györgyhöz köthető szervezeten keresztül üzent. A Patent Egyesület hozta nyilvánosságra Juhász Péter volt élettársának közleményét. A nő hangsúlyozta, hogy reményei szerint az ügyben majd a bíróság igazságot szolgáltat, mindaddig pedig igyekszik megvédeni gyermekeit a Juhász Péterrel folytatott jogvita bármely negatív következményeitől.

Hozzátette, mindazonáltal visszautasítja az Együtt elnökének azon állításait, amelyeket az internetes bejegyzéseiben fogalmazott meg vele szemben. Juhász még attól sem riadt vissza, hogy hazudjon három gyermekének édesanyjáról, csak hogy magát mentse.

Kénytelen vagyok ugyanakkor visszautasítani Juhász Péter azon valótlan állításait is, amelyeket az internetes bejegyzéseiben fogalmazott meg velem szemben. Ezen állítások tételes cáfolata a bírósági és hatósági eljárások során megtörtént, azonban miután a jogvitát nem a nyilvánosság előtt kívánom lefolytatni, a közvélemény előtt Juhász Péter valótlan állításaira jelen állás szerint nem kívánok részletesebben reagálni."

– írta közleményében.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Egy transznemű gyilkos nemátalakító műtétjét az adófizetők pénzéből finanszírozzák

Paris Green, eredeti nevén Peter Laing különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért ül börtönben, életfogytig tartó börtönbüntetését tölti, de emberi jogaira hivatkozva most követeli nemátalakító műtétjét. A nagy-britanniai szabályok szerint márpedig ez jár.

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

amerika, london, párizs

A brit rendőrségre több ezer bejelentés érkezik gyűlölet-bűncselekményre hivatkozva. Az píszí aktivistái már olyannyira túltolták a biciklit, hogy volt olyan bejelentő, aki abban is rasszizmust vélt felfedezni, hogy megugatta őt egy kutya.

Ismét hazudott a HVG

Ismét hazudott a HVG

kinyílott a pitypang

Ezúttal Joó Hajnalka próbálkozott be egy független, objektív lejáratással. A lejáratás áldozata megkérte a HVG-t, hogy vegye le a cikket, ám a saját bevallása szerint a szakmai szempontokra kényes lap nem reagált. Per lesz belőle.

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

kinyílott a pitypang

A balliberálisok utolsó mentsvára a szavazók politikai szimpátiájának a megszerzésére a környzetvédelmi álca mögé bújás. Magyarországon a Greenpeace most például azt követeli, hogy a kormány tiltsa be a nejlonzacskók használatát. Annak ellenére követelik ezt, hogy tudják: a nejlonzacskók száműzésével valójában csak az eddiginél nagyobb környezeti károkat okoznának.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

amerika, london, párizs

Két, egymástól független német forrás is megerősítette, hogy valóban gyanúsan nagy a rendőrségi hallgatás egy chemnitzi bűncselekmény kapcsán, melynek keretében egy szír "menekült" megerőszakolt egy mozgássérült asszonyt.

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

pszicho

A liberális agymenés szerint az összes Disney-mesét meg kellene reformálni.

Szijjártó kérdésekkel fordult az EU-hoz és az ENSZ-hez a név nélküli bankkártyák ügyében

Kérdésekkel fordult az Európai Bizottság és az ENSZ illetékeséhez Szijjártó Péter a számos migránsnak és menekültnek kiosztott név nélküli bankkártyák ügyében - ezt ő maga jelentette be hétfőn az uniós külügyminiszterek brüsszeli tanácskozásának szünetében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére