Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
spring is coming
 
 
 
 

Juhász Péter volt élettársa is megszólalt

2018. február 13. 11:28

A nő közleményéből kiderült, hogy az Együtt elnöke valótlanságokat állított róla, amiket teljes mértékben visszautasít.

A Bors periratokra hivatkozva a múlt héten azt írta, hogy Juhász Péter bántalmazta volt élettársát, és napokra bezárta egy lakásba.

Az Együtt elnöke szakításukkor arra hivatkozott, hogy a politikai küzdelmek felőrölték párkapcsolatát, és ezért hagyta ott az élettársát és három gyermekét. Juhász Péternek gyorsan lett új barátnője, korábbi élettársa pedig külföldre menekült. Amikor a nő hazalátogatott gyermekeivel, Juhásznál elszakadt a cérna. Begyógyszerezte az asszonyt, megverte és napokra bezárta a lakásba. Mindezt azzal magyarázta, hogy meg kellett beszélniük a párkapcsolatukat.

A politikus korábbi élettársa a Bors szerint a történtek után idegileg összeomlott, fizikailag legyengült. Gyermekei tartották benne a lelket, ezért erőt vett magán és igyekezett túllépni a történteken.

Juhász Péter napokra a lakásba zárta, nyugtatózta és verte a volt barátnőjét

Miután a hírek napvilágot láttak, Juhász Péter egyből védekező pozíciót vett fel és büntetőeljárással, helyreigazítási perekkel, valamint polgári peres eljárásokkal fenyegetőzött. Végül kénytelen volt beismerni, hogy egy vita tettlegességig fajult a volt élettársával.

A nő most egy baloldali, Soros Györgyhöz köthető szervezeten keresztül üzent. A Patent Egyesület hozta nyilvánosságra Juhász Péter volt élettársának közleményét. A nő hangsúlyozta, hogy reményei szerint az ügyben majd a bíróság igazságot szolgáltat, mindaddig pedig igyekszik megvédeni gyermekeit a Juhász Péterrel folytatott jogvita bármely negatív következményeitől.

Hozzátette, mindazonáltal visszautasítja az Együtt elnökének azon állításait, amelyeket az internetes bejegyzéseiben fogalmazott meg vele szemben. Juhász még attól sem riadt vissza, hogy hazudjon három gyermekének édesanyjáról, csak hogy magát mentse.

Kénytelen vagyok ugyanakkor visszautasítani Juhász Péter azon valótlan állításait is, amelyeket az internetes bejegyzéseiben fogalmazott meg velem szemben. Ezen állítások tételes cáfolata a bírósági és hatósági eljárások során megtörtént, azonban miután a jogvitát nem a nyilvánosság előtt kívánom lefolytatni, a közvélemény előtt Juhász Péter valótlan állításaira jelen állás szerint nem kívánok részletesebben reagálni."

– írta közleményében.

OLVASTAD MÁR?

spring is coming
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Svájcig rohanna az egyik katalán függetlenségi politikus

Svájcig rohanna az egyik katalán függetlenségi politikus

amerika, london, párizs

Anna Gabriel katalán függetlenségpárti politikus a svájci közszolgálati televíziónak, az RTS-nek kedden úgy fogalmazott, nem kizárt, hogy Svájcban beadja a politikai menedékjogi kérelmet, ugyanis ha visszautazna Spanyolországba, akkor a bíróság elé kellene állnia, amiért aktív szerepet vállalt a katalán népszavazás előkészítésében.

Több mint kétszázezer illegális bevándorló érkezett az Európai Unió területére tavaly

A Frontex uniós határvédelmi ügynökség keddi jelentése szerint 2017-ben összesen 205 ezer migráns lépett be illegálisan az Európai Unió területére.

Brüsszel úgy papol a szolidaritásról, hogy közben verik a migránsokat

Miközben Brüsszel kizárólag az európai szolidaritásról, a migránsok befogadásáról és korlátlan szétosztásáról papol, addig egyre több illegális bevándorló panaszkodik arról, hogy rendőri erőszak áldozataivá válnak a belga fővárosban.

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

kinyílott a pitypang

A balliberális politikai korrektség fasisztái fehér felsőbbrendűséggel vádolják a "Kingdom Come: Deliverance" című cseh számítógépes játékot, mert a XV. századi Cseh királyságban játszódó akció szerepjátékban nincsenek színes bőrű karakterek. A készítők szerint azonban csak azért nincsenek a középkor végén játszódó játékban fekete szereplők, mert a történelmi hűség ezt diktálja.

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztanák a román hatóságokat

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztanák a román hatóságokat

szabad vasárnap

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztaná a román hatóságokat az Elie Wiesel Intézet, mivel Romániában még mindig háborús bűnösként tartják nyilván a magyar írót.

"Nagy-Britannia nem lesz Mad Max-ország"

Nagy-Britannia az EU-tagság megszűnése után sem züllik "valamiféle sötét jövőképű fikcióból előlépő, Mad Max-stílusú" országgá - mondta kedden a Brexit-tárgyalásokért felelős brit miniszter.

A Rómában elburjánzó migránsválság előrevetíti mi vár Európára, ha nem változik semmi

Rómában a tetőfokára hág a migrációs krízis. Az olasz főváros központját már teljesen megszállták az illegális bevándorlók, ami rettentően megterheli Olaszországot.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb hírei.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére