Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
spring is coming
 
 
 
 

Jobbikos emberével akciózott Simicska Veszprémben

888.hu

2017. október 10. 20:58

A dúsgazdag oligarcha nem egyedül festette tele obszcén szövegekkel Veszprém hirdetőoszlopait: a Jobbikkal szimpatizáló Müllner László is segítségére volt, akinek felesége a Simicskához tartozó Közgép Építő Zrt.-nél dolgozik.

Mint ismeretes, Simicska Lajosnak pont egy hete, október harmadikán gurult el a gyógyszere, és több hirdetőoszlopon is a magyar miniszterelnököt kezdte gyalázni.

Az Origo információi szerint hajnali firkálgatására elkísérte Simicskát Müllner László barlangász is, aki erősen szimpatizál a Jobbikkal – a Facebookján több jobbikos politikust is követ, emellett pedig támogatja a korábban felfüggesztett börtönre ítélt gyömrői polgármestert, Gyenes Leventét, valamint a körzet jobbikos országgyűlési képviselőjelöltjét, Sas Zoltánt.

Müllner felesége szintén Simicskához kötődik, ő ugyanis az oligarchához tartozó Közgép alkalmazottja.
Müllnerékről továbbá érdemes tudni, hogy kisajátították maguknak a II. kerületi, páratlan természeti kincsnek számító, Molnár János-barlang "búvárturisztikai célú hasznosítási jogát", amely során kizárták onnan a barlangot felfedező, és a termet megnyitó búvárt is. 

OLVASTAD MÁR?

spring is coming
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Migránsok rohamozták meg a francia királyok nyugvóhelyét

Baloldali aktivisták és afrikai bevándorlók lepték el a Saint-Denis-i székesegyházat és környékét, hogy ott tüntessenek.

Több mint félmillió migráns maradna Európában

Több mint félmillió migráns maradna Európában

amerika, london, párizs

Tavaly mintegy 650 ezer új menedékkérelmet nyújtottak be az Európai Unióban - derült ki az uniós statisztikai hivatal (Eurostat) kedden közzétett jelentéséből.

"Kenyában nagyobb a közbiztonság, mint Svédországban"

"Kenyában nagyobb a közbiztonság, mint Svédországban"

amerika, london, párizs

Svédország egyik rappere, Ken Ring már azon gondolkodik, inkább Afrikába költözik, mert annyira elviselhetetlenek a migráció okozta svédországi viszonyok.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek a nap legfontosabb hírei!

Toroczkai: rosszul vagyok néhány LMP-s politikus látványától

Toroczkai: rosszul vagyok néhány LMP-s politikus látványától

spring is coming

Toroczkai László szerint semmilyen szinten nincs értelme együttműködni az LMP-vel.

Lomnici: Rákosiék gondolkodtak úgy, mint most Karácsony Gergely

Karácsony Gergely március 15-én először arról beszélt, hogy nem esküdne fel az Alaptörvényre. Majd aznap este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában kifejtette, hogy ha kormányra kerülne, akkor az "Alaptörvény nélkül, törvényesség nélkül" kormányozna. Az Alaptörvényt pedig kidobná a kukába és nem tekintené magára nézve kötelezőnek a rendelkezéseit. Ennek lehetséges következményeiről kérdeztük Lomnici Zoltánt.

Az európai baloldal behódolt az iszlámnak

Az európai baloldal behódolt az iszlámnak

amerika, london, párizs

Bart De Wever, Antwerpen polgármestere a De Zondag című flamand lapnak adott rendhagyó interjút a migrációval és Európa iszlamizációjával kapcsolatban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére