Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Jobbikos alelnök: várjuk az összeomlást

2016. június 8. 14:58

Budaházy Györgyöt és Toroczkai Lászlót a 2006-os események hozták össze. Akkoriban sok volt bennük a közös: hasonlóan gondolkodtak a világról, hasonlóan gondolkodó szervezeteket hoztak létre és imádták a balhét. Mindezek ellenére, míg Budaházyra kemény fegyházbüntetés vár, addig Toroczkai a Jobbik alelnöke lett.
Budaházy György

2002-ben került először reflektorfénybe, amikor ismerőseivel elbarikádozták az Erzsébet hidat, tiltakozva a szavazólapok megsemmisítése ellen. Budaházy nem sokkal később megalapította a Revíziós Mozgalmat, amellyel Trianonra akarta felhívni a szélesebb közvélemény figyelmét.

Budaházy és Toroczkai 2006-ban került közelebbi kapcsolatba: ekkor együtt alapították meg a Hunnia Mozgalmat, amely a Gyurcsány-kormány elleni tiltakozás legjobb formájának az utcai randalírozást tartotta.

A Nemzeti Nyomozó Iroda 2009-ben tartóztatta le Budaházyt: a gyanú szerint ő volt a Magyarok Nyilai nevű szervezet vezetője, amely több terrorcselekményt és bűntényt követett el. Budaházy tagadta a  vádakat, csupán kisebb súlyú bűncselekmények elkövetését vállalta magára. Szerinte neki kell elvinni a balhét a 2006-os zavargások miatt. Az ügyészség 20 éves fegyházbüntetést kért rá, a bíróság első fokon júniusban dönt a sorsáról.

Budaházy kemény véleményt formált a Jobbik ügyeiről. Egy interjúban megvédte Novák Elődöt, aki szerinte a párt egyik leghitelesebb arca. Toroczkairól is megvolt a véleménye: alelnökké való kinevezése csak arra volt jó, hogy Vona Gábor átrendezze a kirakatot.

Lényegében ő is kormányozni szeretne ebben a rendszerben, ahogyan a többi párt vezetője, és ha szerencséje van, akkor kipróbálhatja majd, hogy mennyivel csinálná jobban, mint az elődei. Átmenetileg működhet, amit kitalált, de hosszú távon ezek a dolgok nem szoktak bejönni”

– fejtette ki álláspontját Budaházy.

Toroczkai László

Valójában Tóth László néven született Szegeden, 1978-ban. A névváltásával az erdélyi Torockóról származó ősei előtt akart tisztelegni.

Először a MIÉP színeiben indult parlamenti választáson 1998-ban, később szakított a párttal, mert megundorodott a "nyakkendős, háttéralkus" világtól. 2001 áprilisában alapította meg a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalmat (HVIM), amely máig a nemzeti radikális színtér kulcsszervezete.

Az országos ismertséget neki is 2006 hozta meg: ő és néhány barátja kérte, hogy petíciójukat olvassák be a Magyar Televízióban. Miután ez nem történt meg, átmentek a Kossuth térre és felszólították az embereket, hogy vonuljanak az MTV székházához.

Az ostrom után két per is indult ellene. Először negyvenezer forintra akarták megbüntetni, mert engedély nélkül szervezett tüntetést a Szabadság térre, ám ez a vád nem állt meg, mert a bíróság szerint attól, hogy felszólította az embereket, még nem ő volt a tüntetés vezetője. A rendőrség tízmilliós kártérítést követelt Toroczkaitól a felszerelést ért kár miatt, ám a Fővárosi Bíróság elutasította a BRFK keresetét.

Az ásotthalmi polgármester saját bevallása szerint nem kedveli a parlamentáris demokráciát.

Nekünk készen kell várni az összeomlás pillanatát, amely először fájdalmas lesz ugyan, de ha felkészülten és szervezetten ér minket, akkor könnyedén átvehetjük majd a hatalmat attól a szűk nemzetközi rétegtől, amely ma a bolygót irányítja és mértéktelenül fosztogatja. Ami a Jobbikot illeti, ebben a globális folyamatban csak egy porszem ugyan, de nekünk türelemmel kell hozzá közelítenünk”

– fejtette ki a Betyársereg.hu portálnak.

Én magával a rendszerrel nem értek egyet. Kizárólag a világot irányító szabadkőműves pénzügyi köröknek áll érdekében egy olyan rendszert fenntartani, ahol függetlenül az érdemektől, mindenkinek egyenlően egy darab szavazata van.”

Szerinte aki a modern kori demokrácia alapjait megkérdőjelezi – mint ő, vagy Budaházy –, azt terroristának minősítik, és jogai sem lesznek többé.

A rendszer talán mégsem olyan rossz mint gondolta, mert polgármesterként és Jobbik alelnökeként végül mégis beállt a sorba.

(MagyarIdők)

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Egy muszlim férfi rendőrökre támadt Brüsszelben

Egy muszlim férfi rendőrökre támadt Brüsszelben

amerika, london, párizs

Hivatalosan meg nem erősített hírek szerint rendfenntartókra támadtak Brüsszel belvárosában kedd reggel.

8 jel, hogy Juncker biztosan alkoholista

8 jel, hogy Juncker biztosan alkoholista

pszicho

Persze egy ideig lehet mindent az isiászra fogni, de a jelek magukért beszélnek.

Sorosék állhatnak a macedón tüntetők mögött

Sorosék állhatnak a macedón tüntetők mögött

amerika, london, párizs

Bevándorlásellenes álláspontja miatt buktathatták meg a hazánkban menedéket kérő macedón kormányfőt, Nikola Gruevszkit.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ezek lesznek a nap legfontosabb eseményei!

Nagyot zuhant a magyar államadósság

Nagyot zuhant a magyar államadósság

kétharmad

Az államháztartás finanszírozási többlettel zárta a harmadik negyedévet.

Egy transznemű gyilkos nemátalakító műtétjét az adófizetők pénzéből finanszírozzák

Paris Green, eredeti nevén Peter Laing különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért ül börtönben, életfogytig tartó börtönbüntetését tölti, de emberi jogaira hivatkozva most követeli nemátalakító műtétjét. A nagy-britanniai szabályok szerint márpedig ez jár.

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

amerika, london, párizs

A brit rendőrségre több ezer bejelentés érkezik gyűlölet-bűncselekményre hivatkozva. Az píszí aktivistái már olyannyira túltolták a biciklit, hogy volt olyan bejelentő, aki abban is rasszizmust vélt felfedezni, hogy megugatta őt egy kutya.

Ismét hazudott a HVG

Ismét hazudott a HVG

kinyílott a pitypang

Ezúttal Joó Hajnalka próbálkozott be egy független, objektív lejáratással. A lejáratás áldozata megkérte a HVG-t, hogy vegye le a cikket, ám a saját bevallása szerint a szakmai szempontokra kényes lap nem reagált. Per lesz belőle.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére