Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Jobbikos alelnök: várjuk az összeomlást

2016. június 8. 14:58

Budaházy Györgyöt és Toroczkai Lászlót a 2006-os események hozták össze. Akkoriban sok volt bennük a közös: hasonlóan gondolkodtak a világról, hasonlóan gondolkodó szervezeteket hoztak létre és imádták a balhét. Mindezek ellenére, míg Budaházyra kemény fegyházbüntetés vár, addig Toroczkai a Jobbik alelnöke lett.
Budaházy György

2002-ben került először reflektorfénybe, amikor ismerőseivel elbarikádozták az Erzsébet hidat, tiltakozva a szavazólapok megsemmisítése ellen. Budaházy nem sokkal később megalapította a Revíziós Mozgalmat, amellyel Trianonra akarta felhívni a szélesebb közvélemény figyelmét.

Budaházy és Toroczkai 2006-ban került közelebbi kapcsolatba: ekkor együtt alapították meg a Hunnia Mozgalmat, amely a Gyurcsány-kormány elleni tiltakozás legjobb formájának az utcai randalírozást tartotta.

A Nemzeti Nyomozó Iroda 2009-ben tartóztatta le Budaházyt: a gyanú szerint ő volt a Magyarok Nyilai nevű szervezet vezetője, amely több terrorcselekményt és bűntényt követett el. Budaházy tagadta a  vádakat, csupán kisebb súlyú bűncselekmények elkövetését vállalta magára. Szerinte neki kell elvinni a balhét a 2006-os zavargások miatt. Az ügyészség 20 éves fegyházbüntetést kért rá, a bíróság első fokon júniusban dönt a sorsáról.

Budaházy kemény véleményt formált a Jobbik ügyeiről. Egy interjúban megvédte Novák Elődöt, aki szerinte a párt egyik leghitelesebb arca. Toroczkairól is megvolt a véleménye: alelnökké való kinevezése csak arra volt jó, hogy Vona Gábor átrendezze a kirakatot.

Lényegében ő is kormányozni szeretne ebben a rendszerben, ahogyan a többi párt vezetője, és ha szerencséje van, akkor kipróbálhatja majd, hogy mennyivel csinálná jobban, mint az elődei. Átmenetileg működhet, amit kitalált, de hosszú távon ezek a dolgok nem szoktak bejönni”

– fejtette ki álláspontját Budaházy.

Toroczkai László

Valójában Tóth László néven született Szegeden, 1978-ban. A névváltásával az erdélyi Torockóról származó ősei előtt akart tisztelegni.

Először a MIÉP színeiben indult parlamenti választáson 1998-ban, később szakított a párttal, mert megundorodott a "nyakkendős, háttéralkus" világtól. 2001 áprilisában alapította meg a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalmat (HVIM), amely máig a nemzeti radikális színtér kulcsszervezete.

Az országos ismertséget neki is 2006 hozta meg: ő és néhány barátja kérte, hogy petíciójukat olvassák be a Magyar Televízióban. Miután ez nem történt meg, átmentek a Kossuth térre és felszólították az embereket, hogy vonuljanak az MTV székházához.

Az ostrom után két per is indult ellene. Először negyvenezer forintra akarták megbüntetni, mert engedély nélkül szervezett tüntetést a Szabadság térre, ám ez a vád nem állt meg, mert a bíróság szerint attól, hogy felszólította az embereket, még nem ő volt a tüntetés vezetője. A rendőrség tízmilliós kártérítést követelt Toroczkaitól a felszerelést ért kár miatt, ám a Fővárosi Bíróság elutasította a BRFK keresetét.

Az ásotthalmi polgármester saját bevallása szerint nem kedveli a parlamentáris demokráciát.

Nekünk készen kell várni az összeomlás pillanatát, amely először fájdalmas lesz ugyan, de ha felkészülten és szervezetten ér minket, akkor könnyedén átvehetjük majd a hatalmat attól a szűk nemzetközi rétegtől, amely ma a bolygót irányítja és mértéktelenül fosztogatja. Ami a Jobbikot illeti, ebben a globális folyamatban csak egy porszem ugyan, de nekünk türelemmel kell hozzá közelítenünk”

– fejtette ki a Betyársereg.hu portálnak.

Én magával a rendszerrel nem értek egyet. Kizárólag a világot irányító szabadkőműves pénzügyi köröknek áll érdekében egy olyan rendszert fenntartani, ahol függetlenül az érdemektől, mindenkinek egyenlően egy darab szavazata van.”

Szerinte aki a modern kori demokrácia alapjait megkérdőjelezi – mint ő, vagy Budaházy –, azt terroristának minősítik, és jogai sem lesznek többé.

A rendszer talán mégsem olyan rossz mint gondolta, mert polgármesterként és Jobbik alelnökeként végül mégis beállt a sorba.

(MagyarIdők)

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek!

Svéd miniszterelnök: ha szükséges, akár erőltetni is kell a kvótát az unión belül

Svéd miniszterelnök: ha szükséges, akár erőltetni is kell a kvótát az unión belül

amerika, london, párizs

A salzburgi találkozón a svéd szociáldemokrata miniszterelnök is kifejtette álláspontját. Nem meglepő módon a kötelező kvótát erőltetné.

Levelet írt Németh Sándor a Sargentini-jelentésről

Levelet írt Németh Sándor a Sargentini-jelentésről

kétharmad

Levelet írt a nemzetközi evangéliumi-karizmatikus mozgalom vezetőinek az Európai Parlament Magyarországot érintő döntéséről és annak következményeiről Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze.

Meghökkentően sok lány akar fiúvá válni

Meghökkentően sok lány akar fiúvá válni

amerika, london, párizs

Elképesztő mértékben nőtt azon fiatal lányok száma, akik nemet akarnak váltani. A megdöbbentő adatok miatt utánajárnak annak, mi lehet az oka.

Ultrák nélkül vág neki az El-nek a Vidi

Ultrák nélkül vág neki az El-nek a Vidi

hajrá, magyarok!

Bár a sok néző garantált a fehérváriak összes meccsén, az nagy kérdés, milyen lesz a hangulat.

Öt év börtönre ítélték a röszkei terroristát, Ahmed H.-t

Jogerősen öt év börtönbüntetéssel sújtotta Ahmed H.-t csütörtökön a Szegedi Ítélőtábla.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére