Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Jó lenne, ha a nemzetközi szervezetek figyelemmel kísérnék Soros ténykedését

2018. február 23. 13:05

Az elmúlt napok eseményeiből is látható, hogy nemzetközi színtéren is a migráció, a keresztény kultúra és identitás kérdése áll a központi helyen. A Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) pénteken tartotta budapesti ülését, amelyen döntöttek arról, hogy elindul a CDI ifjúsági szervezetének megalapítása.

A CDI egy keresztény indíttatású szervezet, amely világszinten fogja össze a kereszténydemokrata irányultságú centrumpártokat, és szerepe az átalakuló világban növekedni fog, mivel a politikai viták középpontjába mindenhol az identitáskérdések kerülnek majd – állítja Hegedűs Barbara, a Fidelitas külügyekért felelős alelnöke.

Megdöbbentő, hogy a 21. században a keresztény vallás a legüldözöttebb a világon.

A Fidelitas úgy véli, hogy meg kell védenünk kultúránkat, hogy magyarok maradhassunk Európában és keresztények a világban. Vállalnunk kell a nehéz vitákat, fiatalokként ki kell tartanunk az olyan értékeink mellett, mint az európai kultúránk, a család fontossága, a nemzet biztonsága és függetlensége, és ehhez egy nagyon fontos támogató fórum lehet a jövőben a CDI.

Figyelemmel kísérik Soros szervezeteit

Az elmúlt napokban az európai színtéren is a migráció, és a nemzetközi civil szervezetek kérdése játszotta a főszerepet. Az Európai Néppárt ifjúsági szervezetének (YEPP) tanácsülésén a Fidelitas által benyújtott határozati javaslatot egyértelmű többséggel szavazták meg a jelenlévők. A dokumentum felszólítja az európai döntéshozó szerveket, hogy folyamatosan kitüntetett figyelemmel kísérjék a külföldről támogatott civil szervezetek munkáját.  

Az ifjúsági szervezet szerint "a nemzetközi, állítólag független civil szervezetek számtalan esetben folytatnak a politikához, közélethez szervesen kapcsolódó tevékenységet, ezért átláthatóvá és elszámoltathatóvá kell tenni őket. Az elfogadott határozat több pontja – így az NGO-k működésének és finanszírozásának kérdése, a tagállamokkal közösen elfogadandó etikai kódex vagy a tömeges embercsempészet elleni küzdelem – céljait tekintve egybeesik a Stop Soros törvénnyel, ami mellett a Fidelitas nyíltan kiáll, és az európai partnereink is egyetértenek ezzel a szándékkal."

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

amerika, london, párizs

Moammer Kadhafi egykori líbiai diktátor pénzalapjait 2011-ben befagyasztotta az ENSZ. Vagyis azokhoz elvben nem lehetne hozzáférni, a közelmúltban azonban kiderült, hogy több százmillió euró hiányzik ezekről a számlákról. A legújabb információk alapján a líbiai pénzügyi alapokat összesen 5 EU-s ország csapolhatta meg. Belgium, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország és Luxembourg érintett.

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba az új, kinevezett magyar nagykövetet

Orbán Viktor miniszterelnök és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes legutóbbi, Ukrajnával kapcsolatos kijelentései miatt problémáznak az ukránok.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt a mai nap.

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

fehér férfi

High-tech módszert talált a Financial Times, hogy kevesebb férfi nyilatkozzon a cikkeikben.

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

censored

A jobboldali véleményt tűzzel-vassal üldöző Facebook-cenzúra ismét lecsapott, ezúttal Horváth Zsófia munkatársunkat, a Pszicho sorozatunk arcát tiltotta a Facebook három napra.

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

kétharmad

A magyar kormányfő a dunaszerdahelyi Mol Labdarúgó Akadémia megnyitó ünnepségén hangsúlyozta a közép-európai országok együttműködésének fontosságát.

Románia 100 éve alatt Moldva csak még jobban leszakadt Erdélytől

100 év után is még mindig Erdély a legfejlettebb területe Romániának. Sőt, mostanra gazdaságilag még jobban leszakadt Erdélytől Moldva - mondja Lucian Boia román történész, aki szerint bár a területét az elmúlt évszázadban sikeresen megtartotta Románia, most mégis nagy gondban van az ország, mert a lakosai milliószámra költöznek el.

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

amerika, london, párizs

Újabb érdekes állomásához érkezett a svéd kormányalakítási procedúra.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére