Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
spring is coming
 
 
 
 

Jó lenne, ha a nemzetközi szervezetek figyelemmel kísérnék Soros ténykedését

2018. február 23. 13:05

Az elmúlt napok eseményeiből is látható, hogy nemzetközi színtéren is a migráció, a keresztény kultúra és identitás kérdése áll a központi helyen. A Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) pénteken tartotta budapesti ülését, amelyen döntöttek arról, hogy elindul a CDI ifjúsági szervezetének megalapítása.

A CDI egy keresztény indíttatású szervezet, amely világszinten fogja össze a kereszténydemokrata irányultságú centrumpártokat, és szerepe az átalakuló világban növekedni fog, mivel a politikai viták középpontjába mindenhol az identitáskérdések kerülnek majd – állítja Hegedűs Barbara, a Fidelitas külügyekért felelős alelnöke.

Megdöbbentő, hogy a 21. században a keresztény vallás a legüldözöttebb a világon.

A Fidelitas úgy véli, hogy meg kell védenünk kultúránkat, hogy magyarok maradhassunk Európában és keresztények a világban. Vállalnunk kell a nehéz vitákat, fiatalokként ki kell tartanunk az olyan értékeink mellett, mint az európai kultúránk, a család fontossága, a nemzet biztonsága és függetlensége, és ehhez egy nagyon fontos támogató fórum lehet a jövőben a CDI.

Figyelemmel kísérik Soros szervezeteit

Az elmúlt napokban az európai színtéren is a migráció, és a nemzetközi civil szervezetek kérdése játszotta a főszerepet. Az Európai Néppárt ifjúsági szervezetének (YEPP) tanácsülésén a Fidelitas által benyújtott határozati javaslatot egyértelmű többséggel szavazták meg a jelenlévők. A dokumentum felszólítja az európai döntéshozó szerveket, hogy folyamatosan kitüntetett figyelemmel kísérjék a külföldről támogatott civil szervezetek munkáját.  

Az ifjúsági szervezet szerint "a nemzetközi, állítólag független civil szervezetek számtalan esetben folytatnak a politikához, közélethez szervesen kapcsolódó tevékenységet, ezért átláthatóvá és elszámoltathatóvá kell tenni őket. Az elfogadott határozat több pontja – így az NGO-k működésének és finanszírozásának kérdése, a tagállamokkal közösen elfogadandó etikai kódex vagy a tömeges embercsempészet elleni küzdelem – céljait tekintve egybeesik a Stop Soros törvénnyel, ami mellett a Fidelitas nyíltan kiáll, és az európai partnereink is egyetértenek ezzel a szándékkal."

OLVASTAD MÁR?

spring is coming
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Rendkívüli kétségbeesésről tett tanúbizonyságot a Jobbik

Rendkívüli kétségbeesésről tett tanúbizonyságot a Jobbik

spring is coming

A Jobbik politikusai egy vidéki általános iskolában akartak kampányolni szerda délelőtt. Az igazgatónő vonakodott ettől, aminek következtében a jobbikosok megfenyegették őt.

"Hálásak vagyunk a szolidaritásért, amit Magyarország tanúsított"

"Hálásak vagyunk a szolidaritásért, amit Magyarország tanúsított"

amerika, london, párizs

Jacek Czaputowicz külügyminiszter a lengyel alsóházban elmondott idei programbeszédében tért ki erre.

Merkel: az iszlám Németország része

Merkel: az iszlám Németország része

amerika, london, párizs

A német kancellár szerdán a szövetségi parlamentben úgy fogalmazott: a Németországban élő, nagyjából 4,5 millió muzulmán ember révén az iszlám az ország részévé vált.

A helyzet fokozódik: Kijev katonákat küld Kárpátaljára

A helyzet fokozódik: Kijev katonákat küld Kárpátaljára

amerika, london, párizs

Petro Porosenko közel ezer hegyivadászt telepít Beregszászra. Az indoklás szerint erre "az Ukrajna területi integritásával szembeni fenyegetések miatt van szükség".

Ilyen a gyurcsányista tempó: fideszesek felakasztását, kivégzését vizionálják

Ilyen a gyurcsányista tempó: fideszesek felakasztását, kivégzését vizionálják

kinyílott a pitypang

Gyurcsány és a szocik egyik képviselője akasztással fenyegeti a kormánypárti választókat. Kroutil Gyulának a Facebookon gurult el a gyógyszere, ahol igazi bolsevik munkásőrré vedlett vissza.

"Kétezer ember dolgozik Magyarországon Soros György céljaiért"

A Magyar Idők birtokába jutott hangfelvétel szerint Soros György egyik pénzügyi alapjának korábbi pénzügyi vezetője azt mondta: legalább kétezer ember dolgozik Magyarországon, hogy érvényre juttassák Soros György akaratát.

Ezért nem győzhetnek a globalisták

Ezért nem győzhetnek a globalisták

amerika, london, párizs

Megvalósíthatatlan a transznacionális, globalista elit programja, mert a népek szíve nem a pluralizmusért, a sokszínűségért vagy az Európai Unióért dobban, hanem a családért, a hazáért és a hitért - állítja Pat Buchanan politikai tanácsadó.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére