Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
pszicho
 
 
 
 

Jeszenszkyből egy is sok

2018. szeptember 22. 20:00

Egyre inkább kiveri a biztosítékot a jobboldaliak közösségén belül. Most épp a 24.hu-nak adott interjúja miatt.

A nők tisztelete a jobboldali kánon meghatározó és eltávolíthatatlan része. Aki ezt az elvet szembeköpi, az kiírja magát a jobboldalból is. Erős mondatok ezek, de van, aki csak az erőből ért. Bár lehet, hogy Jeszenszky Zsolt még abból sem. Ha ugyanis a nőket gyalázó poénkodás minden ide és oda tartozó szerint tűrhetetlen, csak aszerint nem, aki mondta, az már önmagában is ennek a jele. Adott egy magát viccesnek gondoló ember, aki frusztrációit abban éli ki, hogy a nőkről lealacsonyítóan, kizárólag szexuális tárgyként beszél. Alpári megnyilvánulásaiban nem csak a női nemre, de a családban játszott meghatározó szerepükre is köp. Aztán meg rezzenéstelen arccal behazudja, hogy ő természetesen tiszteli ám a nőket, csak hát a nézettségnövelésért néha ki kell mondania, hogy jól szopnak-e vagy sem.

Nem a stílus az igazi probléma, az csak őt minősíti, hanem a romboló testtartása.

A jobboldal morális tőkéjét rombolja.

A számára valószínűleg amúgy teljesen ismeretlen jobboldalnak van egy tartós moralitása, amire büszke lehet. Vajon ezt tényleg megérné feláldozni a nézettség/olvasottság oltárán? Ez nyilván költői kérdés. Viszont aki tényleg feláldozza, az mégis mivé teszi? Aki erre képes, annak nem jelent semmit a jobboldali értékrend, csak a celebség. És hiányzik belőle valami, ami a gerincét adná. Ez pedig az ALÁZAT. Azt pedig, hogy ez hiányzik, csak azért nem veszi észre, mert ez is egy morális kategória. És a kör bezárul.

Ráadásul büszke arra, hogy nincs jobboldali identitása, konkrétan függetlennek tartja magát, de pénzért azért mégis bármit megtesz. És van olyan hülye, hogy ezt ki is mondja. Ami neki számít, az a pénz és a hatalom. A hatalom a nyilvános szereplésekben ölt testet, hogy azt gondolja, befolyásolja az embereket, a pénz pedig egyértelmű, az utolsó forintot is megérdemeltnek tartja.

Így lett Jeszenszky Zsolt, a jobboldal legnagyobb kurvája.

Hogy minél előrébb kerüljön a sorban, még az apját is eladta, feladta, megtagadta. Ráadásul nem is egyszer.

DJ Jeszy csak kárt okoz, a konyhára nem hoz semmit. A politikához nyilvánvalóan nem ért, ez az összes megszólalásából világosan látszik. Saját személyének fontosságát viszont mégis szinte mindenkinél többre tartja. Csak azért, mert hetente megengedik neki, hogy odaszarjon az Echo Tv stúdiójába, képes azt hinni, hogy nélküle nem is lenne kétharmad.

Egy magát valódi jobboldalinak tartó médium elhatárolódik Jeszenszky Zsolttól, önmagában káros, romboló személyisége és stílusa mellett már csak azért is, mert a saját istállóira is köp, a jobboldali sajtót hazugnak nevezi. Akik ennek a visszataszító, tizenhat éves hormonzavaros tinifiú szintjén megmaradt, beszámíthatatlan trollnak bármilyen felületet adnak a médiában, azoknak tudniuk kell mit is tesznek. Kérdés, hogy a felelősséget mennyire vállalják majd a rombolásért, amiben cinkosak voltak.

OLVASTAD MÁR?

pszicho
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Az EP elnöke szerint itt az idő, hogy lenyomják a tagállamok torkán a kvótákat

Az Európai Parlament készen áll arra, hogy új javaslatot vegyen fontolóra, amely általános szabályként határozná meg a migránsok tagországok közötti szétosztásán alapuló kötelező szolidaritási kvótamechanizmust - jelentette ki Antonio Tajani, az Európai Parlament elnöke Brüsszelben csütörtökön.

Fejenként 14 millió forint ellenében visszafordulnak a határt ostromló bevándorlók

Fejenként 14 millió forint ellenében visszafordulnak a határt ostromló bevándorlók

amerika, london, párizs

A Közép-Amerikából az Egyesült Államokba igyekvő migránscsapatok eddig azt a látszatot próbálták kelteni magukról, hogy tagjaik egytől egyig a veszély, a bandaháborúk és a kezeletlen betegségek, járványok elől menekülnek. Azonban a legfrissebb információk szerint némi pénz ellenében már egyből visszafordulnának, és felhagynának az illegális migrációval.

A csodánál is több kell a Vidinek a továbbjutáshoz

A csodánál is több kell a Vidinek a továbbjutáshoz

hajrá, magyarok!

A MOL Vidinek több pontot kell szereznie csütörtökön a Chelsea ellen, mint amennyit a BATE szerez a PAOK ellen.

A magyar liberálisok ünneplik, hogy az ellenzék lerombolja a parlamentáris demokráciát

A magyar liberálisok ünneplik, hogy az ellenzék lerombolja a parlamentáris demokráciát

piszkostizenkettő

A parlament munkáját fizikai erőszakkal korlátozó ellenzéki akcióval összefüggésben nem talált semmi kifogásolnivalót Tóth Csaba liberális politológus. Az ELTE oktatója egyébként abban bízik, hogy a törvénysértő ballib politikusok olyan büntetéseket kapnak, amivel majd radikalizálni lehet az amúgy teljesen motiválatlan ellenzéki tábort.

Brüsszelben már az ENSZ migránspaktuma ellen sem lehet tüntetni

Brüsszelben már az ENSZ migránspaktuma ellen sem lehet tüntetni

amerika, london, párizs

Brüsszelben az ENSZ migrációs paktuma ellen szerettek volna tüntetni, de a polgármester nem engedi.

Adj a tótnak szállást, kiver a házadból

Sajnos a régi magyar szólás még most is aktuális, különösen a Csallóközben.

Kovács Zoltán helyretette a The Washington Postot

Kovács Zoltán helyretette a The Washington Postot

kétharmad

A The Washington Post című amerikai napilap figyelmen kívül hagyott számos fontos kérdést és részletet a Soros-egyetem Magyarországról való elűzéséről szóló múlt heti cikkében - szögezte le Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Hivatal nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a lapban szerdán este megjelent olvasói levelében.

Új hajóval akarja a migránsokat taxiztatni Soros szervezete

Új hajóval akarja a migránsokat taxiztatni Soros szervezete

amerika, london, párizs

Alig néhány nappal azután, hogy az Aquarius befejezte pályafutását, az SOS Méditerranée bejelentette, nem állnak le: 2019-től új hajóval tervezik a migránsokat behozni Európába.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére