Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
pszicho
 
 
 
 

Jeszenszkyből egy is sok

2018. szeptember 22. 20:00

Egyre inkább kiveri a biztosítékot a jobboldaliak közösségén belül. Most épp a 24.hu-nak adott interjúja miatt.

A nők tisztelete a jobboldali kánon meghatározó és eltávolíthatatlan része. Aki ezt az elvet szembeköpi, az kiírja magát a jobboldalból is. Erős mondatok ezek, de van, aki csak az erőből ért. Bár lehet, hogy Jeszenszky Zsolt még abból sem. Ha ugyanis a nőket gyalázó poénkodás minden ide és oda tartozó szerint tűrhetetlen, csak aszerint nem, aki mondta, az már önmagában is ennek a jele. Adott egy magát viccesnek gondoló ember, aki frusztrációit abban éli ki, hogy a nőkről lealacsonyítóan, kizárólag szexuális tárgyként beszél. Alpári megnyilvánulásaiban nem csak a női nemre, de a családban játszott meghatározó szerepükre is köp. Aztán meg rezzenéstelen arccal behazudja, hogy ő természetesen tiszteli ám a nőket, csak hát a nézettségnövelésért néha ki kell mondania, hogy jól szopnak-e vagy sem.

Nem a stílus az igazi probléma, az csak őt minősíti, hanem a romboló testtartása.

A jobboldal morális tőkéjét rombolja.

A számára valószínűleg amúgy teljesen ismeretlen jobboldalnak van egy tartós moralitása, amire büszke lehet. Vajon ezt tényleg megérné feláldozni a nézettség/olvasottság oltárán? Ez nyilván költői kérdés. Viszont aki tényleg feláldozza, az mégis mivé teszi? Aki erre képes, annak nem jelent semmit a jobboldali értékrend, csak a celebség. És hiányzik belőle valami, ami a gerincét adná. Ez pedig az ALÁZAT. Azt pedig, hogy ez hiányzik, csak azért nem veszi észre, mert ez is egy morális kategória. És a kör bezárul.

Ráadásul büszke arra, hogy nincs jobboldali identitása, konkrétan függetlennek tartja magát, de pénzért azért mégis bármit megtesz. És van olyan hülye, hogy ezt ki is mondja. Ami neki számít, az a pénz és a hatalom. A hatalom a nyilvános szereplésekben ölt testet, hogy azt gondolja, befolyásolja az embereket, a pénz pedig egyértelmű, az utolsó forintot is megérdemeltnek tartja.

Így lett Jeszenszky Zsolt, a jobboldal legnagyobb kurvája.

Hogy minél előrébb kerüljön a sorban, még az apját is eladta, feladta, megtagadta. Ráadásul nem is egyszer.

DJ Jeszy csak kárt okoz, a konyhára nem hoz semmit. A politikához nyilvánvalóan nem ért, ez az összes megszólalásából világosan látszik. Saját személyének fontosságát viszont mégis szinte mindenkinél többre tartja. Csak azért, mert hetente megengedik neki, hogy odaszarjon az Echo Tv stúdiójába, képes azt hinni, hogy nélküle nem is lenne kétharmad.

Egy magát valódi jobboldalinak tartó médium elhatárolódik Jeszenszky Zsolttól, önmagában káros, romboló személyisége és stílusa mellett már csak azért is, mert a saját istállóira is köp, a jobboldali sajtót hazugnak nevezi. Akik ennek a visszataszító, tizenhat éves hormonzavaros tinifiú szintjén megmaradt, beszámíthatatlan trollnak bármilyen felületet adnak a médiában, azoknak tudniuk kell mit is tesznek. Kérdés, hogy a felelősséget mennyire vállalják majd a rombolásért, amiben cinkosak voltak.

OLVASTAD MÁR?

pszicho
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A kereszténység a jelenünk és a jövőnk

A kereszténység a jelenünk és a jövőnk

kétharmad

Beszámoló a Századvég Alapítvány konferenciájának kerekasztal-beszélgetéséről, melynek résztvevői Bodnár Dániel, a Tett és Védelem Alapítvány elnöke, Juhász Hajnalka miniszteri biztos, Gyorgyovich Miklós, a Századvég Alapítvány vezető kutatója és ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég jogi szakértője voltak.

Toroczkai: a Jobbik a nemzetellenes erők oldalára állt

Toroczkai: a Jobbik a nemzetellenes erők oldalára állt

kétharmad

A Mi Hazánk Mozgalom vezetője a Magyar Nemzetnek adott interjút, melyben a Jobbik és a balliberális erők egymásra találásáról, a pénzemberek kezében lévő, hazájukat eláruló politikusokról, valamint az Európai Parlamentben uralkodó "beteg, degenerált" világnézetről beszélt.

Szögi Lajos családja kapja meg a tanárgyilkosnak szánt kártérítést

A tettes szerencsére egy forintot sem lát majd a pénzből.

Századvég: kötelességünk megvédeni a keresztény kultúrát

Századvég: kötelességünk megvédeni a keresztény kultúrát

kétharmad

A Századvég Alapítvány nyolc pontja a keresztény kultúráról.

Mit köszönhetünk a keresztény kultúrának?

Mit köszönhetünk a keresztény kultúrának?

kétharmad

Percről percre tudósításunk a Századvég keddi konferenciájáról, melyen felszólal többek között Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Molnár Attila Károly vallásszociológus, eszmetörténész is. A rendezvényt a Századvég Alapítvány elnöke, a 888.hu főszerkesztő-hírigazgatója, G. Fodor Gábor nyitja meg.

Brüsszel bankkártyát is adott a Magyarországon elfogott szír terroristának

Brüsszel bankkártyát is adott a Magyarországon elfogott szír terroristának

kétharmad

Az ENSZ és az Európai Unió által kibocsátott pénzzel teli bankkártya is volt a terrorizmussal gyanúsított szír férfinál.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ezek lesznek ma a legfontosabbak!

A Fidesz április elején bemutatja, hogyan képzeli el Európa jövőjét

A Fidesz április 5-én ismerteti az európai parlamenti választásra készülő programját - értesült a Magyar Nemzet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére