Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
állatfarm
 
 
 
 

Jégbe fagyott egy szerencsétlenül járt kutya Szigetbecsén, de túlélte

2016. december 12. 12:00

Nem csak Oroszországban történhet meg, hogy egy állat belefagy a vízbe. Vasárnap egy berni pásztorkutyát mentettek ki Szigetbecsén.

Egy hölgy hívta fel a Kiskunlacházi Mezőőrséget, hogy reggel óta nyüszítést és egyre erőtlenebb ugatást hall a szigetbecsei Duna-parton a nádasból. Habár ez a terület nem a Kiskunlacházi Mezőőrséghez tartozik, a szervezet munkatársai nem haboztak, elindultak a segélykérésre. Szerencsére megtalálták a hang forrását. Egy jégbe szakadt és befagyott gyönyörű berni pásztor kutyus volt az. A bejelentő már hajnal óta hallotta a sírást, úgyhogy szegény állat már jó pár órája fagyoskodhatott a jég fogságában.

Az állatmentők azonnal elkezdték a munkát, hogy mielőbb kiszabadulhasson a szerencsétlenül járt kutya. Az eb láthatólag már az ereje végén járt, úgyhogy épp jókor jött a segítség.

Lábait egyenként húztuk ki az iszapból. Fejét-nyakát és a hátulját egyszerre emelve tudtuk centiről-centire kihúzni a jeges mocsárból, míg végre egy szárazabb avarrétegre fektethettük."

– írták az állatmentők a Facebook-oldalukon.

A 13 éves kutyusnak szerencsére voltak tulajdonosai. Habár nem volt benne chip, a bejelentő időközben előkerítette a kb. 200 méterre lakó gazdákat, egy idősebb házaspárt.

A kutyus a mentés közben emelgette fejét és csillogó szemeivel nézett minket. Eszébe sem volt morogni vagy harapni. Látszott a szemein, hogy tudta, biztosan tudta, hogy érte történik mindez, rajta fogunk segíteni."

A berni pásztorkutyát a mentést követően otthonába szállították, ahol a kályha mellett melegedhetett fel. A kutyusnak szerencséje volt, hogy valaki meghallotta segélykiáltásait, és az illető nem hagyta annyiban a dolgot, azonnal értesítette a mezőőrséget.

Vigyázzatok az állataitokra ebben a hidegben, ne felejtsetek el megfelelő fekhelyet biztosítani számukra otthon is, nehogy megfagyjanak!

OLVASTAD MÁR?

állatfarm
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

kétharmad

Nem sokkal azután, hogy az Európai Parlamentben elfogadták a Soros-Sargentini-jelentést, Nadine Morano francia jobboldali politikus kitett egy posztot az Instagram-oldalára, melyben hosszasan méltatta a magyar miniszterelnököt, amiért megvédi a nemzeti szuverenitást.

Nem hagyja szó nélkül a Soros-Sargentini-jelentés hazugságait a kormány

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt világossá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

kétharmad

Brüsszel "elfelejtette" elküldeni azt a pénzt, amelyet a magyar határvédelemre szántak.

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy a haladó Finnországban a lelkiismereti és vallásszabadság mindenkit megillet, kivéve azt, aki katolikus meggyőződése alapján elutasítja a magzatgyilkosságokat.

"Radikális ideológia húzódik a Sargentini-jelentés hátterében"

A Sargentini-jelentés hátterében egy olyan radikális ideológia húzódik meg, amelyet uniós politikai nyomásgyakorlással akarnak érvényesíteni, s amelynek célja a régi európai nemzeti identitások felbomlasztása, és helyettük egy új páneurópai identitás kialakítása a migráció révén - írta keddi kommentárjában Pawel Lisicki, a DoRzeczy című lengyel konzervatív hetilap főszerkesztője.

Vége lehet a boros estéknek

Vége lehet a boros estéknek

century-on

A szőlőt megviseli a klímaváltozás. Kevesebb terem és más a minősége.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére