Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Itt van Gyurcsány újabb magyarellenes kijelentése

2017. szeptember 24. 14:16

Sokan hittük, hogy "Őszöd" után nincs lejjebb - tévedtünk.

Aláírta azt a választási törvény módosításáról szóló megállapodást – mindezt záradékkal tette Gyurcsány pártja, a DK –, melyet a sokak által csak Soros-kegyencnek tartott Gulyás Márton gittegylete kukázott össze pár napja a balliberális pártok között.

Nézzük a Demokratikus Koalíció vezetőjének reakcióját a megállapodásra:

Ne dönthessenek rólunk – mondjuk mi –, mert nem viselik döntésük következményeit. Azé a jog, akié a kötelesség. Ne határozhassa meg, hogy milyen lesz a magyar nyugdíjrendszer, oktatás vagy az adószabályok, akinek később nem ezen szabályok között kell élnie. Szerintünk ez tisztességes elv."

Gyurcsányék tehát azt szeretnék, hogy a határon túli magyarok ne szavazhassanak (!), mert ők nem élnek, illetve nem éltek Magyarországon az elmúlt években.

A DK elnöke saját Facebook-oldalán még azt is hozzátette: meglepődtek azon, hogy ezt az álláspontot egyedül ők képviselték.

Egyébként nem újdonság a DK magyarellenessége. Egy évvel ezelőtt ugyanis arról írtunk, hogy a most is a párt színeiben politizáló Vágó István fakadt ki azért, mert a határon túli magyarok 2010 óta szavazhatnak.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

A spanyol civilek kiakadtak, mert az olaszok lefoglalták a migránsmentő hajójukat

A líbiai hatóságok felszólításának nem tettek eleget, nem adták vissza a migránsokat, inkább Olaszországba szállították őket. A Proactiva Open Arms (POA) ezek után kiakadt, mert az olasz hatóságok lefoglalták a hajójukat.

Migránsok rohamozták meg a francia királyok nyugvóhelyét

Baloldali aktivisták és afrikai bevándorlók lepték el a Saint-Denis-i székesegyházat és környékét, hogy ott tüntessenek.

Több mint félmillió migráns maradna Európában

Több mint félmillió migráns maradna Európában

amerika, london, párizs

Tavaly mintegy 650 ezer új menedékkérelmet nyújtottak be az Európai Unióban - derült ki az uniós statisztikai hivatal (Eurostat) kedden közzétett jelentéséből.

"Kenyában nagyobb a közbiztonság, mint Svédországban"

"Kenyában nagyobb a közbiztonság, mint Svédországban"

amerika, london, párizs

Svédország egyik rappere, Ken Ring már azon gondolkodik, inkább Afrikába költözik, mert annyira elviselhetetlenek a migráció okozta svédországi viszonyok.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek a nap legfontosabb hírei!

Toroczkai: rosszul vagyok néhány LMP-s politikus látványától

Toroczkai: rosszul vagyok néhány LMP-s politikus látványától

spring is coming

Toroczkai László szerint semmilyen szinten nincs értelme együttműködni az LMP-vel.

Lomnici: Rákosiék gondolkodtak úgy, mint most Karácsony Gergely

Karácsony Gergely március 15-én először arról beszélt, hogy nem esküdne fel az Alaptörvényre. Majd aznap este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában kifejtette, hogy ha kormányra kerülne, akkor az "Alaptörvény nélkül, törvényesség nélkül" kormányozna. Az Alaptörvényt pedig kidobná a kukába és nem tekintené magára nézve kötelezőnek a rendelkezéseit. Ennek lehetséges következményeiről kérdeztük Lomnici Zoltánt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére