Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Itt lenni egyeztetési hiba

888.hu

2015. október 16. 18:41

Rogán Antal, a miniszterelnöki kabinetet vezetésével megbízott miniszter nem tud egyeztetni.
Rogán:

Közelebb kell vinni az emberek véleményét a kormányzáshoz."

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Wát dáz it mín?

Segítünk: a leendő miniszter nem szeretné, ha a kormányzás eltávolodna az emberektől. (És segítünk a miniszterjelöltnek is: ha tényleg ez a koncepció, ideje az alapoknál kezdeni. Figyelni a toldalékokra, az egyeztetésre, az emberek nyelvéhez közelítő üzenetek megfogalmazására.)

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda leendő vezetője az igazságügyi bizottság pénteki miniszterjelölti meghallgató ülésén beszélt terveiről.

Rogán a legfontosabb feladatok közt tartja számon, hogy a két választás között is közelebb kell vinni az emberek véleményét a kormányzáshoz.

A fideszes politikus szerint az elmúlt öt és fél év kormányzása során akkor hoztak jó döntéseket, ha meghallgatták az emberek véleményét, és akkor döntöttek rosszul, amikor ezt kihagyták. A leendő miniszter a migránsválsággal érvelve bizonygatta, hogy az emberek igenis igényt formálnak a véleménynyilvánításra a két választás között is.

A párbeszéd elősegítése érdekében a kabinetirodán létrejön majd a nemzeti konzultációs központ. A bírálatokra a következő választ adta:

Aki propagandáról beszél, alábecsüli a magyar embereket. A magyar embereket nem lehet befolyásolni, de a magyarok igényt tartanak arra, hogy elmondhassák a véleményüket."

Expozéja után ellenzéki képviselők kérdezték a kabinetiroda leendő vezetőjét. A kérdésekre válaszolva, Lázár Jánoshoz való viszonyát Rogán úgy jellemezte, hogy:

kifejezetten kiváló munkatársi és munkaviszonyunk van egymással. Gyurcsány, Mesterházy meg Bajnai jöhetnek tőlünk tanácsot kérni, hogy kell egy csapatban dolgozni az ország érdekében."

Na jó, ez tényleg jó volt! :D

Az igazságügyi bizottság amúgy 7 kormánypárti igen szavazattal, 4 ellenzéki nem szavazat ellenében támogatta Rogán Antal miniszteri kinevezését.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Észtországot is megosztja az ENSZ migrációs paktuma

A baloldali külügyminiszter támogatja, a jobboldali ellenzék aláírásokat gyűjt ellene. A bolgárok kilépnek.

Salvini: elegem van a szarakodásból

Salvini: elegem van a szarakodásból

amerika, london, párizs

Egyre fokozódik a vita az olasz, a máltai és a francia hatóságok között a migráció kérdésében. Matteo Salvini hangot is adott felháborodásának.

Őszintén a hajléktalanokról

Őszintén a hajléktalanokról

piszkostizenkettő

Volt egy nekem egy barátom, aki mérhetetlenül sokat ivott. Egyszer megmondtam neki, hogy ne igyon annyit, mert nem lesz ennek jó vége, teljesen leépül, elveszíti a maradék kapcsolatait, a munkáját, végül az életét is. Igazad van - sóhajtott az én barátom, és mintha egyet is értett volna velem. Aztán másnap ugyanott folytatta, ahol abbahagyta.

Fekete-Győr András nem mert az ukrán és román barátaival a kisebbségi magyarok helyzetéről beszélni

Fekete-Győr András amerikai kiképzése során egy ukrán politikussal meg egy román "civillel" találkozott, akikkel nem mert a kárpátaljai és az erdélyi magyarok helyzetéről beszélni, mert érezte, hogy érzékeny a téma, amivel megsértené a román és az ukrán kollégáinak a lelkivilágát.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

censored

Ismét lesújtott a Facebook-diktatúra az egyik három nyolcas aloldalra. Megadja Gábor 888-as publicista Facebook-oldalát indoklás nélkül szedte le a Zuckerberg-kommandó. UPDATE: Gellértet három napra kitiltotta a Facebook, mert oldalán megosztotta, hogy cenzúrázták Megadját.

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

hajrá, magyarok!

Ismét magyar meccsel, újra a harmadosztállyal folytatódik a Pörge szurkol!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére