Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Itt az ideje, hogy Vona Gábor elárulja, mennyi pénzt is kapott Simicskától

2018. április 10. 11:58

A Vona Gábor vezette balliberálissá vedlett Jobbik csúnyán leszerepelt a választáson. Vona "elegánsan" továbbáll, a romokban álló pártja viszont irdatlan mennyiségű adóssággal megterhelve, pártszakadás közeli állapotban zuhan a szakadékba. Vona Gábor nyugodtnak tűnik. Ő már biztosan előre megkapta pénzét Simicskától. De vajon mennyit?

A 2018-as választás feketén-fehéren bebizonyította, hogy totális kudarc lett Vona Gábornak a Jobbikot baloldalra átállító politikája. A Jobbik eredeti radikális szavazói nem kértek a ballib pálforduláson átesett pártból. De közben a baloldalról sem érkeztek tömegesen a szavazók azért, hogy Heller Ágnessel kéz a kézben szavazzanak a hajdan antiszemita nézetek hangoztató pártra. Hiába kamuzta Vona Gábor és a párton belüli híveinek hangos csoportja úton-útfélen azt, hogy a Jobbik megnyeri majd a választásokat. A Jobbik még csak a közelébe sem jutott annak, hogy kormányra kerülhessen.

Ezt már tudjuk. Amit viszont még nem tudunk, az az, hogy Simicska Lajos milliárdos vállalkozó vajon mennyi pénzért vette meg a Jobbikot. Pedig jó lenne tudni, hogy a gyakorlatilag ingyen biztosított plakáthelyek minimum több száz millió forintos tiltott (burkolt) párttámogatásán felül mennyi készpénzt is tett be a milliárdos vállalkozó a Jobbik kampányába. 

Vajon hogyan, milyen módszerekkel és mennyi pénz juthatott a Jobbik kampányköltségeire, aminek a párt hivatalos elszámolásaiban semmi nyoma? 

De a legnagyobb kérdés: vajon mennyi pénzt kaphatott Vona Gábor, annak a dicstelen szerepnek az eljátszásáért, ami a párt teljes szembefordítását jelentette a saját korábbi értékrendjével és világnézetével?

Bár a sokszor fura tekintetű Vona Gábornak a világnézete és a politikai krédója mindig is zavaros volt, de a kampányban ennek ellenére egy fegyelmezett, nagyrészt összeszedett  megjelenést mutatott, ami alapján komoly racionalitást lehet feltételezni a cselekedetei mögött. Ez a racionalitás mutatkozik meg a lemondásában is, hiszen ebből az derül ki, hogy egzisztenciálisan nem aggódik amiatt, hogy egyik napról a másikra lelép és otthagyja a Jobbik saját maga által elsüllyesztett hajóját.

Ehhez a nemtörődöm magabiztossághoz biztos, hogy sok pénz kell. Úgyhogy ez alapján nagyon is jogos a kérdés: vajon mennyi pénzt is kapott Vona Gábor a saját pártja tönkretételéért Simicska Lajostól?

Persze az is lehet, hogy Vona már rég megvette a repülőjegyét egy olyan távoli országba, ahová az őt megbízó milliárdos még a választások előtt átutalta számára azt a megfelelően mesés összeget, amiből ő és családja is élete végéig kiválóan megél.

Remélhetőleg a Jobbik tagjait és politikusait érdekli majd – ezért rendesen utána is járnak –, hogy miből is élt, él, valamint fog luxuskörülmények között élni a volt pártelnök. Biztos eszükbe jut majd ez akkor, amikor azon gondolkoznak, hogy miből is fizetik ki azt a 600 millió forintos büntetést, amit a Simicskától kapott tiltott párttámogatás miatt szabott ki a Jobbikra az ÁSZ.

Egyébként meg megérdemel annyit a magyar demokrácia és a magyar szavazópolgárok közössége, hogy kiderüljön az: milyen módszerekkel és mennyi pénz bevetésével is próbált meg pártot venni magának, valamint ezáltal kormányzati hatalmat is szerezni saját maga számára egy gátlástalan magyar milliárdos. 

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Észtországot is megosztja az ENSZ migrációs paktuma

A baloldali külügyminiszter támogatja, a jobboldali ellenzék aláírásokat gyűjt ellene. A bolgárok kilépnek.

Salvini: elegem van a szarakodásból

Salvini: elegem van a szarakodásból

amerika, london, párizs

Egyre fokozódik a vita az olasz, a máltai és a francia hatóságok között a migráció kérdésében. Matteo Salvini hangot is adott felháborodásának.

Őszintén a hajléktalanokról

Őszintén a hajléktalanokról

piszkostizenkettő

Volt egy nekem egy barátom, aki mérhetetlenül sokat ivott. Egyszer megmondtam neki, hogy ne igyon annyit, mert nem lesz ennek jó vége, teljesen leépül, elveszíti a maradék kapcsolatait, a munkáját, végül az életét is. Igazad van - sóhajtott az én barátom, és mintha egyet is értett volna velem. Aztán másnap ugyanott folytatta, ahol abbahagyta.

Fekete-Győr András nem mert az ukrán és román barátaival a kisebbségi magyarok helyzetéről beszélni

Fekete-Győr András amerikai kiképzése során egy ukrán politikussal meg egy román "civillel" találkozott, akikkel nem mert a kárpátaljai és az erdélyi magyarok helyzetéről beszélni, mert érezte, hogy érzékeny a téma, amivel megsértené a román és az ukrán kollégáinak a lelkivilágát.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

censored

Ismét lesújtott a Facebook-diktatúra az egyik három nyolcas aloldalra. Megadja Gábor 888-as publicista Facebook-oldalát indoklás nélkül szedte le a Zuckerberg-kommandó. UPDATE: Gellértet három napra kitiltotta a Facebook, mert oldalán megosztotta, hogy cenzúrázták Megadját.

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

hajrá, magyarok!

Ismét magyar meccsel, újra a harmadosztállyal folytatódik a Pörge szurkol!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére