Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Itt a VV-s ellenzék! Elvitték Hadházy Ákost!

Szentesi Zöldi László

2018. december 17. 11:25

Ma reggel felkeltem, megittam a kávémat és bekapcsoltam a laptopot. Lássuk, mi történt éjszaka a villában! Az emberben mindig marad egy kis rossz érzés, ha a kedvenceitől átmenetileg búcsút kell vennie. Rögtön egy tumultuózus jelenet kellős közepén találtam magam.

– Ne lökődjenek! Tegyék le Hadházy Ákost! – ezt VV Berni kiabálta, mit kiabálta, sikítozta. – Hová tették Hadházy Ákost?

A villalakók mind egy szálig együtt voltak. Ott szörnyülködött VV Ujhelyi, ott meredt a szigorú őrökre VV Kapitány, és sorban mind: a kedves VV Ági és a többiek. Körülöttük a villa alkalmazottjai, szigorú tekintetű őrök. Rajtuk látszott, hogy komolyan veszik a munkájukat, a villalakók ellenben – ezt ne tagadjuk – kicsit a kamerának játszottak. Ezzel együtt jó a műsor.

Szóval VV Ákos egy ideig a földön feküdt, körülötte a csajok sikongattak. Áki arcán olyan világfájdalom, mintha Kismocsok vagy Pongó mozsárral törölgetné a himbilimbijét. Feküdt a földön, ahova konkrétan úgy került, hogy lefeküdt, viszont ügyesen azt a látszatot keltette, mintha bántották volna. Kezét lassan becsúsztatta a nadrágzsebébe, kitapogatta, majd elindította mobilját, így hangfelvételként is rögzítette a történteket – ehhez nagyon értett. 

Aztán VV Ákost a biztonságiak kivitték, mert megsértette a villa szabályzatát. Nem szívesen lennénk a helyében. Kint a rajongók várnak rá síppal-dobbal, kokainnal.

Tízen vannak még a villában. Este kezdődik a kiszavazó show. Alapesetben VV Ági nem szereti VV Andit, és összefognának VV Peti ellen, de VV Peti már együtt zuhanyzott VV Tibivel, akivel VV Lajost is megnyerték maguknak, a többi meg oda csapódik, ahova tud. 

Most pedig hallgassunk bele a villalakók beszélgetésébe!

– Áááááá – kiáltotta VV Berni, a mai reggel legaktívabb villalakója. – Itt a képviselői igazolványom! Jogszerűen tartózkodom a villában! Verik Ákost, verik!

Aztán sírásra görbült szájjal mondott valamit, de a rendező lekeverte a hangot, nagy kár, így nem maradnak fent az örökkévalóságnak a szavai. Sírni meg azért sír, mert egész éjjel nem aludt. Én is sírtam már kora reggel, igaz, előtte megittam két üveg vermutot, érzékenyebb olyankor az ember. Szóval, megértem VV Bernit, sírjon, ha sírnia kell, viszont iszonyúan idegesít, hogy nem vállal annyit a házimunkából, mint a többiek. VV Berni egyébként civilben pörög a rúdon, persze, amikor beszavazták a villába, megírták a lapok, hogy odakint mást is csinált ám, mint táncolt! Gondolom, nem nehéz kitalálni: igen, vannak róla kompromittáló felvételek. Egyszer például felszólalt a parlamentben, de többet nem árulok el, korán van még a pornóhoz. VV Berni egész élete kompromittáló események sorozata, idebent viszont nagy a pofája, igaz, a többi csajnak is mocskos a szája. Egész hajnalban ment a műsor, odakint meg dideregtek a hívek, a szurkolók, akik nem tágítanak kedvenceik közeléből.  

Nagy a tét.

De most pillantsunk egy kicsit a kulisszák mögé! Lássuk, tetszik-e a hajnali produkció a vezetőségnek!

– Ezek nem normálisak – mondta lemondóan a rendező, nagyot sóhajtott, és arra gondolt, hogy az emberrel nem úgy van ám az, hogy húsvétkor megbolondul és adventre sem távozik belőle a lelki nyavalya. Nem bizony. Aki hülye, az egész ünnepköröket, mit több, a teljes esztendőt átkarolóan hülye, ez pedig semmi jót nem jelez nekünk az emberi természetről.

– Mi legyen, főnök? – kérdezte a felvételvezető a rendezőt, aki egy pillanatra rámeredt a képernyőre, ahol két villalakó éppen kielégítette egymást a matracon, az ilyesmit persze nem lehetett adásba adni.

– Ne legyen semmi. Kövessük az eseményeket. Elvégre mindenkinek joga van a saját hülyeségeihez. Mi itt csak megfigyelők vagyunk.

– De nem lesz ebből baj? – aggodalmaskodott a felvételvezető. – Olyan sokan vannak kint. Vagy százötvenen. Mi lesz, ha betörnek a villába?

– Fiam, hány is éves is maga?

– Huszonkettő.

– Hát, figyeljen. Most advent van. Már égnek a gyertyák, és még nem vettem meg mindenkinek az ajándékot. Mindig arra kell figyelni, ami fontos! Ha átadnám magam annak az érzésnek, hogy amit közvetítünk, az valamennyire is komoly dolog, ha egy pillanatra is elhinném, hogy ez odabent a valóság, akkor alighanem én is megbolondulnék. Nem, a valóság kint van, a műsor pedig odabent. De – már megbocsásson – hadd gondoljak én inkább a szeretteimre. Ezek ott bent meg rázzák a rácsot, tusoljanak együtt, veszekedjenek cigizés közben, sikongassanak aprókat – mit érdekel engem? Ne felejtse el, hogy ez a mi közvetítésünk! Mi írjuk elő a forgatókönyvet, mi állítjuk fel a szabályokat, mindenestől miénk a produkció. Nehogy már a nyúl vigye a puskát!

– Értem, főnök. És akkor hogyan tovább?

– Csak úgy, mint eddig. Ha ezek odabent kiszavazták egymást, a rajongóik pedig megfagytak odakint, bemegyünk, számba vesszük a bent okozott károkat, majd felelősségre vonjuk őket. A műsor pedig folytatódik tovább. Jól összeszokott csapat a miénk, bármilyen produkciót meg tudunk együtt csinálni. Lesz még felkérés, ne féljen! Ahogy elnézem, itt, a bolondok között nagyobb az igény ránk, mint bárki másra, nem hemzsegnek ám a profik a szakmában!

Ebben maradtak.

Néztem volna még a közvetítést, de a kávét megittam, és még éjjeli hálóköntösömben üldögélek a laptop előtt. Ha megbocsátanak, fel is veszek valamit.

Elvégre nem vagyunk állatok, hogy mosdatlanul, káromkodva rohangáljunk, meg csináljuk a hoppárét, amikor mások dolgozni indulnak. 

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Rekordszámú transznemű gyerek van az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyságban egyre több 16 év alatti gyerek azonosítja magát transzneműként. Emiatt sok szülő kérvényezi a gyereke nevének megváltoztatását.

Egy illegális bevándorló fejszével támadt a migránsszálló munkatársaira

Egy illegális bevándorló fejszével támadt a migránsszálló munkatársaira

amerika, london, párizs

A németországi Gubenben egy illegális bevándorló fejszével támadt a migránsszálló munkatársaira. Két embert kórházba szállítottak.

Elkapták az "ISIS hangját"

Elkapták az "ISIS hangját"

amerika, london, párizs

Egy kanadai állampolgársággal rendelkező dzsihadistát fogtak el a kurdok. Minden bizonnyal azt a terroristát kapták el, aki az ISIS propagandavideóinak narrátora volt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.

Soros György birodalma Izraelt is folyamatosan támadja

Úgy tűnik, Soros György továbbra sem áll le Izrael-ellenes támadásaival. Már korábban is lehetett tudni, hogy a milliárdos tőzsdespekuláns feketelistáján ott szerepel a zsidó állam, épp ezért Soros György minden követ megmozgat Izrael ellehetetlenítése érdekében.

Különleges koncert ünnepelte meg a Bem rakparti Mini klub 50. évfordulóját

Különleges koncert ünnepelte meg a Bem rakparti Mini klub 50. évfordulóját

kétharmad

Különleges Mini-koncerttel tisztelegtek a legendás Bem rakparti művelődési ház (Budavári Művelődési Ház) és annak közönsége előtt a Mini klub fennállásának 50. évfordulója alkalmából Török Ádám és zenészbarátai január 20-án. Igazi sztárparádé volt az ünnepi koncert, hiszen Török Ádámmal együtt zenélt többek között Leslie Mandoki, Szakcsi-Lakatos Béla és Horváth Charlie is. A koncert megemlékezett az aznap elhunyt Andy Vajna filmproducerről is.

A gyász mocskolói

A gyász mocskolói

pszicho

Miért nem tisztelik a halottakat az ellenzékiek?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére