Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Iszlám terrorrelativizálás-biznisz és az Index aberrációja

Kovács Tibor

2017. augusztus 19. 15:55

Amikor az ember meglátja az Index blogjának címét - "Visszasírhatjuk a 90-es évek terrorját" - nem tudja, hogy sírjon, nevessen vagy földhöz csapja dühében a telefonját. Egy kérdés motoszkál a fejében: Ezek maguktól ennyire hülyék vagy valaki fizeti őket a marhaságért?

Kezd iparággá fejlődni az iszlám terror relativizálása. Olyan, mintha jól fizetnének az ilyen tartalmú cikkekért, mert nehéz elhinni, hogy valakik maguktól legyenek ennyire hülyék.

Főleg nem egy olyan nap után, amikor Európa terültén több terrortámadást követtek el iszlám terroristák, jó néhány embert megölve. Egy olyan napon, amikor nem a balos propagandáé kellene, hogy legyen a fő szerep, hanem a gyászé és a haragé.

Az Index azonban ilyenkor is hűvös, tudományosnak álcázott visszafogottsággal győzköd bennünket, hogy volt sokkal rosszabb és volt jobb is. Nem kell annyira parázni. Ebben a helyzetben ők ezt tartják fontosnak, nem az elveszett életeket, nem az egyre inkább velünk élő félelmet és azt az érzést, hogy nem vagyunk képesek megvédeni magunkat. Nem. Ők csak nyomják a barom, hazug propagandát. Azt a valakik által megalkotott panelt szép grafikonokkal, hogy 80-as évek terrorizmusához képest, még mindig milyen jól állunk, és hogy Európa ma is a világ legbiztonságosabb helye. Nem érdekli őket, hogy erről mit gondolnak ma az emberek, azután, hogy rájöttek azokon a helyeken, ahol fél Európa turistaként megfordult, éppen őket és gyermekeiket is megölhették volna.

Ezzel a témával már mi is többször kénytelenek voltunk foglalkozni és nem is írnék róla, ha nem nyomná a baloldal folyamatosan ezt mocskos hazugságot. Nem lehet cáfolat nélkül hagyni az ilyesmit, mert még valaki elhiszi, hiszen olyan meggyőző számokkal bizonyítják igazukat, vagyis próbálják elfogadhatóbbá tenni az iszlám terrorizmust. Az Index azonban itt jóval túlment a szokásos ökörségen, mert írásának címe szerint „Visszasírhatjuk 90-es évek terrorját”, ami már annyira aberrált, hogy még tőlük is szokatlan.

Értem én, hogy azt akarják mondani, a 90-es években kevesebb volt a terrorcselekmény, mint ma, de azt állítani a terrorról bármilyen összefüggésben, hogy azt visszasírjuk – meglehetősen beteges.

A cikk valódi értelme persze az, hogy kimutassa, a terror és annak intenzitása valójában egy természetes folyamat, mint a tőzsde ingadozása. Ma nem különösebben magas, habár magasabb, mint a 90-es években. Az iszlám terror pedig kimondottan alacsony az összes terrorcselekményhez képes.

Az egész iszlám terrorrelativizálás-biznisz teljesen fals és érthetetlen.

Olyan, mintha az a második világháborúról Lengyelország lerohanása után valaki azt írta volna, milyen békés ez a háború, alig halt meg néhány ezer ember, bezzeg az előző nagy háborúban 10 millióan meghaltak. Nem kell itt izgulni. Igen azt akarom mondani, hogy egy háború kezdetén állunk, és még várjunk a nagy bölcs összesítésekkel.

A terror semmilyen formáját nem lehet visszasírni. Nincs jó terror és rossz terror. De ha már mindenképp összehasonlítást akar az Index, akkor teljesen egyértelműen az iszlám terror minden eddiginél sokkal rosszabb és veszélyesebb.

Az Index által igazolásul felhozott tények hazugak és ferdítéseken alapulnak. Nézzük csak a legalapvetőbb állításokat!

Az európaiak ellen irányuló, európai terrorszervezetek által végrehajtott terrorcselekményekben a civil áldozatok száma kisebb volt a hivatalos szervek áldozataihoz képest. Azok jellemzően katonai, rendőri, vagy politikai célpontokra irányultak. Az iszlám terror célja a bármilyen módon történő mészárlás, aminek mindenki azonos eséllyel esik áldozatul, aki muszlimok által lakott területen él vagy oda látogat. Ez teszi annyira félelmetessé az iszlám terrort a polgári lakosság számára.

A másik óriási ferdítést Lockerbie (az amerikai gép felrobbantása) felemlegetése mint európai terrorcselekmény. Amennyiben ezt kivennénk, az egész kártyavár összeomlana, mert az áldozatok száma messze itt a legmagasabb. Lockerbie két szempontból is hamis. Egyrészt azt Amerika ellen követték el. Amerikai, az USA-ba tartó gép ellen, az áldozatok száma 80 százalék fölött amerikai volt. Igaz, hogy a gép Európában szállt fel és ott is zuhant le, de ettől még nem Európa ellen elkövetett terrortámadás volt. A másik ferdítés, hogy ezt nem számolja be az iszlám terrorba, ami teljesen nem igazolható. Líbia követte el, ami nem volt vallási állam, de mégis egy muszlim ország, ahonnan ma is szép számmal érkeznek gyilkosok. Ha azonban Lockerbie-t beszámítjuk, akkor az ikertornyokat is be kell számítani és akkor az egész „iszlám terror nem is olyan gáz” elmélet elenyészik. Esetleg azt is érdemes lenne megemlíteni, mennyire kellene félnünk, ha az iszlám terror világszintű tevékenységét szemlélnénk. Az iszlám által megölt emberek száma, saját országiakban elkövetett terrorcselekményekkel együtt óriási. Meg kell említenünk még, az Európa a legbiztonságosabb hely ökörséget is. Mondjuk Ausztrália minimum biztonságosabb, de ha Törökország is Európa része, már akkor sem feltétlenül tartható az egész hazugság.

Fotó: AFP

Az iszlám terror akárhogy is szemléljük, a legfélelmetesebb ellenség, amivel a háború óta szembenézett Európa. Bárhol, bármilyen körülmények között és bármikor lecsaphat. A kedves, szomszéd muszlim fiú éppen úgy leszúrhat bennünket, mint egy kiképzett ISIS-harcos. Bárki áldozattá válhat.

Nem vagy biztonságban Barcelona főutcáján, egy londoni piacon, egy koncerten, a karácsonyi vásáron, vagy templomban. Bárhol megölhetnek és nem számít, hogy szereted-e a muszlimokat vagy gyűlölőd. Az esélyeid ugyanolyanok. Ilyen helyzettel nem néztek szembe még a háború után született generációk. Jogos és szükséges félnünk, jogos és szükséges cselekednünk és védekeznünk bármit is mondjanak más fizetett prókátorok. Nem az követ el bűnt Európa ellen, aki a félelemről beszél, hanem az, aki megpróbálja bagatellizálni a veszélyt.

Ezért nyomatékosan kérek minden üzletember/újságírót, aki a muszlim terror relativizálásában érdekelt, hogy fejezze be a hazugságok terjesztését! Lehet, hogy úgy gondolják, megélhetésük és állásuk függ tőle, de közben elárulják gyerekeik jövőjét. Ez talán még nekik is fontosabb lehet.

A veszély elhárításának első lépése a veszély felismerése. Amíg egyesek folyamatosan azt hazudják, hogy aki veszélyről beszél az hülye, populista, iszlamofób és egyebek, addig nem tudunk védekezni. Addig Európa paralizált saját vitái által, ami arról szól, hogy ha megölnek bennünket, akkor félnünk kell-e vagy sem és, aki megöl bennünket, azt azért be kell-e fogadnunk és szeretnünk kell-e.

Ennek az őrületnek véget kell vetnünk egyszer s mindenkorra!

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Erdő Péter: az a cél, hogy egyre több templom legyen nyitva

Erdő Péter: az a cél, hogy egyre több templom legyen nyitva

szabad vasárnap

Az a célunk, hogy egyre több templom legyen nyitva napközben, lehetővé téve az imádkozást, szentségimádást - mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek pünkösdhétfőn a máriaremetei kegytemplom kertjében tartott karizmák ünnepén.

"Olaszországban a remény, a gyarapodás és a jövő kormánya alakul meg"

"Olaszországban a remény, a gyarapodás és a jövő kormánya alakul meg"

amerika, london, párizs

Az Öt Csillag Mozgalom (M5S) és a LEGA Giuseppe Conte jogászt javasolja közös miniszterelnök-jelöltként - jelentette be hétfőn Luigi Di Maio, az M5S párt vezetője mikroblogján.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

"Egyre több migránst termelnek ki az európai segélyek"

"Egyre több migránst termelnek ki az európai segélyek"

amerika, london, párizs

Horribilis összegeket kell folyósítania Európának a leszakadt térségekbe azért, hogy elzárja a migrációs csapokat - vélekedik egyre több brüsszeli bürokrata. Azonban egy friss kutatás szerint elképzelhető, hogy ezt nagyon rosszul látják.

Márki-Zay után most végre Mellár is bebizonyította, hogy ordas hazugság a független jelöltek mítosza

Márki-Zay után most végre Mellár is bebizonyította, hogy ordas hazugság a független jelöltek mítosza

piszkostizenkettő

Számtalan értékes tanulsággal és közvetlen következménnyel is szolgált a Párbeszéd frakció megalakítása körüli tragikomédia. Ezek alapján nem túlzás azt állítani, hogy végső szakaszába érkezett a balliberálisok és az identitásválságba került hajdani radikális jobboldali ellenzék önfelszámolásának a végjátéka. De itt a vége a hazugságokra, megtévesztésre és átverésre épülő ellenzéki összefogósdinak is, mert a függetlenséget hazudó Mellár ballib színvallása már a Jobbiknak is túl sok volt.

A HVG szerint muszlimokkal jobban járunk, mint magyar gyermekekkel

A függetlenobjektív HVG publicistája, Tóta W. Árpád, aki szemmel láthatóan a magyarság eltűnésének örülne, csúcsra pörgette demográfiai elmélkedésében a gyurcsányizmus egyik alapeszméjét, azaz "merjünk kicsik lenni".

A ramadán miatt nem akarnak vizsgázni a berlini muszlimok

Egyre több muszlim szülő panaszkodik nemcsak Berlinben, hanem már egész Németországban amiatt, hogy a ramadáni böjt idején a tanárok nem mentik fel gyermekeiket az iskolában a szokásosnál megterhelőbb mentális kihívások alól, mint például a vizsgáztatás.

Manchesteri terrortámadás: egy éve szöges bombával robbantotta fel magát a másodgenerációs bevándorló

Manchesteri terrortámadás: egy éve szöges bombával robbantotta fel magát a másodgenerációs bevándorló

amerika, london, párizs

Egy nap híján egy éve történt a manchesteri terrortámadás. 2017. május 22-én, este fél 11 környékén Salman Abedi besétált a Manchester Arenába, ahol éppen Ariana Grande adott koncertet. A 22 éves merénylő odasétált a jegypénztárakhoz, ahol a legsűrűbb a tömeg és felrobbantotta magát. Aznap este 19-en haltak meg, ám az áldozatok száma tovább emelkedett.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére