Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
fehér férfi
 
 
 
 

"Isten csak a muszlimokat engedte fel Noé bárkájára"

2018. október 26. 12:00

Többek között ilyen és ehhez hasonló döbbenetes tanítások miatt büntettek meg egy nagy-britanniai iszlám iskolát, amely eleve be sem volt jegyezve a szigetország hivatalos tanintézményeinek nyilvántartásába.

Az Iszlám Tanközpont névre hallgató, illegálisan működő iskola vezetői – akik azt tanították az 5 és 11 éves kor közötti tanulóiknak, hogy a bibliai eredetű özönvíz idején Isten csak muszlimokat és állatokat engedett fel Noé bárkájára – az elsők, akiket Nagy-Britanniában megbüntettek a hatóságok illegális tanintézmény működtetése jogcímén.

A londoni bíróság vádja szerint a két vezető, Beatrix Bernhardt és Nacerdine Talbi hazudott a tanfelügyeletnek abban, hogy csupán kiegészítő jellegű oktatást végeznek, ugyanis a napközbeni órák után estére házi feladatot is kaptak a gyerekek, ezzel pedig kimerítették a nappali tagozatos iskolai tevékenység gyakorlásának fogalmát. Ennek dacára mégsem jegyeztették be az Iszlám Tanközpontot az országos tanintézmények nyilvántartásába – feltehetően azért, mert sejtették, az oktatás tartalma miatt az eleve nem kapott volna akkreditációt.

Forrás: Twitter

Allah csak muszlimokat és állatokat mentett

A tanfelügyelet bíróságon bemutatott tárgyi bizonyítékai között megtalálható volt egy házi feladatként feladott kérdéssor a bibliai özönvíz kapcsán. Ezen jól látható, hogy arra a kérdésre, hogy "kik és mik kaptak menedéket [Noé bárkáján]", a kitöltő azt írta 

muszlimok és állatok."

A feladatlapon a válasz mellett hatalmas piros pipa látható, továbbá egy tanári pecsét is, ami a kitöltő szorgalmas és precíz munkáját dicséri. 

Fontos leszögezni, az efféle szabályozatlan tanintézmények nemcsak azért veszélyesek, mert sok esetben teljesen szubjektív és/vagy hiányos, radikális tudást adnak át védtelen kisgyermekeknek, hanem azért is, mert bármilyen, a tanulókat hátrányosan érintő jogsértés rejtett marad a tanfelügyelet, így a hatóságok elől is.

OLVASTAD MÁR?

fehér férfi
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Migránsoknak állítottak emléket egy német városban

Migránsoknak állítottak emléket egy német városban

amerika, london, párizs

Migránsoknak emléket állító obeliszket állítottak fel Kasselben.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A rendőrség szerint rövidzárlat okozta a tüzet a Notre-Dame-ban

A francia bűnügyi rendőrség egyik vezetőjének véleménye szerint feltehetően rövidzárlat okozta a párizsi Notre-Dame székesegyházban hétfőn este keletkezett tüzet.

Belgiumban már száz fölé nőtt a veszélyesként nyilvántartott szélsőséges iszlamista csoportok száma

Belgiumban már száz fölé nőtt a veszélyesként nyilvántartott szélsőséges iszlamista csoportok száma

amerika, london, párizs

A Belga Állambiztonsági Szolgálat (VSSE) bejelentése szerint már száz fölé emelkedett az országban azoknak a szélsőségesen radikális iszlamista eszméket valló szalafista csoportoknak a száma, amelyek nemzetbiztonsági szempontból veszélyesnek minősülnek. A radikális iszlamizmus brüsszeli megerősödése Belgium és az EU terrorellenes erőfeszítéseinek a kudarcát jelenti.

Felgyújtottak három AfD-s autót Németországban

Felgyújtottak három AfD-s autót Németországban

amerika, london, párizs

Szerdáról csütörtökre virradó éjjel Essen városában lángoltak az autók, személyi sérülés nem történt.

Nagy pofont kaptak a liberálisok: hivatalos, hogy az oroszok egyáltalán nem befolyásolták a 2016-os amerikai elnökválasztást

Nagy pofont kaptak a liberálisok: hivatalos, hogy az oroszok egyáltalán nem befolyásolták a 2016-os amerikai elnökválasztást

amerika, london, párizs

Végleg kipukkadt a liberálisok álhír-buborékja: William Barr sajtótájékoztatón jelentette be, hogy semmilyen bizonyítékot nem találtak arra, hogy akár Donald Trump, akár más amerikai állampolgár összejátszott volna az oroszokkal az elnökválasztással kapcsolatban.

Egy svéd imám azt akarja, hogy a kormány segítse a visszatérő terroristák integrációját

Kashif Virk imám szerint az Iszlám Állam volt harcosainak csak a megfelelő iszlámra van szükségük az integrációhoz, szerinte ugyanis az egykori terroristák simán élhetnek újra normális életet akár Svédországban is.

Biztos környezetbarát az elektromos autó?

Biztos környezetbarát az elektromos autó?

ökojobb

Egy tanulmány részletesen foglalkozott azzal, hogy vajon az elektromos autók tényleg annyival zöldebbek-e, mint amennyire promózzák azokat. Arra jutottak, hogy nem biztos, és még az is lehet, hogy a sokat szidott dízelek kisebb ökológiai lábnyommal rendelkeznek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére