Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
fehér férfi
 
 
 
 

"Isten csak a muszlimokat engedte fel Noé bárkájára"

2018. október 26. 12:00

Többek között ilyen és ehhez hasonló döbbenetes tanítások miatt büntettek meg egy nagy-britanniai iszlám iskolát, amely eleve be sem volt jegyezve a szigetország hivatalos tanintézményeinek nyilvántartásába.

Az Iszlám Tanközpont névre hallgató, illegálisan működő iskola vezetői – akik azt tanították az 5 és 11 éves kor közötti tanulóiknak, hogy a bibliai eredetű özönvíz idején Isten csak muszlimokat és állatokat engedett fel Noé bárkájára – az elsők, akiket Nagy-Britanniában megbüntettek a hatóságok illegális tanintézmény működtetése jogcímén.

A londoni bíróság vádja szerint a két vezető, Beatrix Bernhardt és Nacerdine Talbi hazudott a tanfelügyeletnek abban, hogy csupán kiegészítő jellegű oktatást végeznek, ugyanis a napközbeni órák után estére házi feladatot is kaptak a gyerekek, ezzel pedig kimerítették a nappali tagozatos iskolai tevékenység gyakorlásának fogalmát. Ennek dacára mégsem jegyeztették be az Iszlám Tanközpontot az országos tanintézmények nyilvántartásába – feltehetően azért, mert sejtették, az oktatás tartalma miatt az eleve nem kapott volna akkreditációt.

Forrás: Twitter

Allah csak muszlimokat és állatokat mentett

A tanfelügyelet bíróságon bemutatott tárgyi bizonyítékai között megtalálható volt egy házi feladatként feladott kérdéssor a bibliai özönvíz kapcsán. Ezen jól látható, hogy arra a kérdésre, hogy "kik és mik kaptak menedéket [Noé bárkáján]", a kitöltő azt írta 

muszlimok és állatok."

A feladatlapon a válasz mellett hatalmas piros pipa látható, továbbá egy tanári pecsét is, ami a kitöltő szorgalmas és precíz munkáját dicséri. 

Fontos leszögezni, az efféle szabályozatlan tanintézmények nemcsak azért veszélyesek, mert sok esetben teljesen szubjektív és/vagy hiányos, radikális tudást adnak át védtelen kisgyermekeknek, hanem azért is, mert bármilyen, a tanulókat hátrányosan érintő jogsértés rejtett marad a tanfelügyelet, így a hatóságok elől is.

OLVASTAD MÁR?

fehér férfi
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nagyot zuhant a magyar államadósság

Nagyot zuhant a magyar államadósság

kétharmad

Az államháztartás finanszírozási többlettel zárta a harmadik negyedévet.

Egy transznemű gyilkos nemátalakító műtétjét az adófizetők pénzéből finanszírozzák

Paris Green, eredeti nevén Peter Laing különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért ül börtönben, életfogytig tartó börtönbüntetését tölti, de emberi jogaira hivatkozva most követeli nemátalakító műtétjét. A nagy-britanniai szabályok szerint márpedig ez jár.

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

amerika, london, párizs

A brit rendőrségre több ezer bejelentés érkezik gyűlölet-bűncselekményre hivatkozva. Az píszí aktivistái már olyannyira túltolták a biciklit, hogy volt olyan bejelentő, aki abban is rasszizmust vélt felfedezni, hogy megugatta őt egy kutya.

Ismét hazudott a HVG

Ismét hazudott a HVG

kinyílott a pitypang

Ezúttal Joó Hajnalka próbálkozott be egy független, objektív lejáratással. A lejáratás áldozata megkérte a HVG-t, hogy vegye le a cikket, ám a saját bevallása szerint a szakmai szempontokra kényes lap nem reagált. Per lesz belőle.

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

kinyílott a pitypang

A balliberálisok utolsó mentsvára a szavazók politikai szimpátiájának a megszerzésére a környzetvédelmi álca mögé bújás. Magyarországon a Greenpeace most például azt követeli, hogy a kormány tiltsa be a nejlonzacskók használatát. Annak ellenére követelik ezt, hogy tudják: a nejlonzacskók száműzésével valójában csak az eddiginél nagyobb környezeti károkat okoznának.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

amerika, london, párizs

Két, egymástól független német forrás is megerősítette, hogy valóban gyanúsan nagy a rendőrségi hallgatás egy chemnitzi bűncselekmény kapcsán, melynek keretében egy szír "menekült" megerőszakolt egy mozgássérült asszonyt.

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

pszicho

A liberális agymenés szerint az összes Disney-mesét meg kellene reformálni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére