Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Ismét hazudott a HVG

2018. november 19. 20:55

Ezúttal Joó Hajnalka próbálkozott be egy független, objektív lejáratással. A lejáratás áldozata megkérte a HVG-t, hogy vegye le a cikket, ám a saját bevallása szerint a szakmai szempontokra kényes lap nem reagált. Per lesz belőle.

"A választóival nem áll szóba, de irodát közel félmillióért bérel Miskolcon a fideszes Hubay György" – olvasható a HVG-ben. A kriptokommunista lap címében egy hazugság és egy csúsztatás szerepel. Az érintett, Hubay György lapunkhoz juttatta el levelét, amelyben hazugsággal vádolja és perrel fenyegeti a HVG-t.

"A hvg.hu azt állítja, hogy közel félmillió, azaz 496 ezer forintért, bérlek nem is „abszolút belvárosi részen” irodát Miskolcon. A cikk szerzője, Joó Hajnalka, azt is állította, hogy „Ingatlanértékesítésben jártas miskolci forrásaink teljesen irreálisnak nevezték az iroda közel félmilliós bérleti díját...” A cikk szerzője az olvasók szándékos megtévesztése érdekében a bérleti díjhoz hozzászámolta az ingatlan rezsiköltségét is, míg a többi esetben ezt elhagyta. Így úgy tünteti fel a bérleti díjat, mintha az 496 ezer forint lenne.

Hubay György képviselő.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Ezzel szemben a tény az, hogy az ingatlan bérleti díja szerződés szerint 313.950Ft + Áfa, összesen 398.716 Ft. A cikk szerzője, Joó Hajnalka, maga állapítja meg egy bekezdéssel később, hogy a hasonló, vagy nagyobb ingatlanok bérleti díjai ugyanezen belvárosi utcában 335, 358 valamint 398 ezer forintba kerülnek.

Vagyis az Országgyűlés hivatala által bérelt ingatlan abszolút, még a cikkszerző által is elismert piaci árfekvésben van. Az ingatlan bérleti díját pedig rendelet szabályozza, hiszen önkormányzati tulajdonban áll. A bérbeadást pedig az önkormányzati ingatlanokat kezelő Miskolc Holding bonyolította az Országgyűlés Hivatalával. Az iroda bútorozatlan bérlemény."

A hülyeségek, hazugságok és csúsztatások sora folytatódott.

"A hvg.hu cikke hamisan állítja, hogy Csöbör Katalin országgyűlési képviselőnek nincs az Országgyűlés Hivatala által bérelt irodája Miskolcon.

Ezzel szemben a tény az, hogy Csöbör Katalinnak van irodája Miskolcon a Kossuth utca 16-ban, ami nem közvetlen belvárosi fekvésű és mindössze 76 nm. Ennek bérleti díja 130.000 Ft +Áfa, vagyis 165.100 Ft, ami ugyancsak megfelel az önkormányzat rendeletben rögzített árképzésének."

Hubay szerint hazugság, hogy nem találkozna a választóival.

"A hvg.hu hamisan és becsületsértően állította, hogy a választóimmal nem állok szóba. Joó Hajnalka újságíró állítását arra alapozza, hogy nem tartok képviselői fogadóórát, és utolérhetetlen vagyok a választóim számára.

Ezzel szemben a tény az, hogy hivatalos fogadóórát 2018.07.24. 17:00-tól tartottam, ahol a velem személyesen találkozni akaróknak kivétel nélkül minden lehetőséget megadtam problémáik elmondására és többeknek segítségére voltam. A fogadóóra helyszíne Miskolc, Bagolyvár volt.

2018. szeptember 28-án a Salkaházi Sára nyugdíjas program vezetőjeként közel ezer szép korú választónak számoltam be nyilvánosan képviselői munkámról, majd a rendezvény közel száz asztalához személyesen is odamentem a választókkal való személyes találkozás érdekében.

Ezen kívül közvetlen kormánypárti szavazóimnak hivatalosan számoltam be képviselői munkámról 2018. október 4-én a miskolci ITC székházban, ahol a rendezvény több mint 200 résztvevőjének lehetősége volt személyesen is kérdéseket intézni hozzám.

Legutóbb pedig október 30-án 17 órától voltam ugyancsak az ITC székházban nyílt fórumon az „Európa jövője” rendezvényen, ahol mind a sajtó, mind a választók számára rendelkezésre álltam nem csak a rendezvény keretén belül, hanem személyesen azon kívül is.

Hivatalos, a helyi médiában meghirdetett fogadóórát pedig novemberben és decemberben is tartok."

A képviselő helyreigazítási kérelemmel fordult a kommunista laphoz, ám hiába, ezért perelni fog.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Theresa May ezt most megúszta: marad a konzervatív párt élén

Theresa May ezt most megúszta: marad a konzervatív párt élén

amerika, london, párizs

A miniszterelnök ellen indított bizalmi szavazáson 200-an szavaztak bizalmat Theresa May-nek, míg 117-en szavaztak ellene.

Mindennapok Malmőben: fényes nappal, egy óvoda előtt történt a brutális leszámolás

Mindennapok Malmőben: fényes nappal, egy óvoda előtt történt a brutális leszámolás

amerika, london, párizs

Szerda reggel több lövéssel végeztek az áldozattal, miközben onnan pár méterre a gyerekek az óvodában reggeliztek.

Gyurcsány is megszavazta a túlóráról szóló törvényt

A mai nap az ellenzéki nihilről szólt. Ma volt lehetőségük megmutatni magukat, és bebizonyították, hogy még az ellenzéki szerepre sem érdemesek. Az egész bagázs, Tordai Bencétől, Kunhalmi és Vadai Ágnesig megpróbálta eljátszani, hogy ők a munkavállalók érdekeit képviselik, de igazából csak saját magukat próbálták építeni, és a törvényjavaslat megértése helyett hisztiztek és obstruáltak. A prímszámokat azonban Gyurcsány Ferenc vitte el, aki egy szavazásra ment be, de ott is félrenyomott, megszavazta a pártja és a frakciója által "rabszolgatörvénynek" nevezett javaslatot.

Már a rendőrökre is rátámadtak a tüntetők

Már a rendőrökre is rátámadtak a tüntetők

kétharmad

Habár az Index és más baloldali lapok azt állítják, hogy a rendőrség könnygázt alkalmazott az anarchista tüntetőkkel szemben, az igazság az, hogy ez pont fordítva történt. Megrohamozták a rendőrsorfalat, és több tisztet is lefújtak.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a legfontosabb hírek ma.

Legyőztük a női kézi Eb-n Romániát

Legyőztük a női kézi Eb-n Romániát

hajrá, magyarok!

A magyar válogatott a női kézilabda Európa-bajnokságon 31-29-es végeredménnyel legyőzte Romániát!

Milyen sört igyál a télen? | VIDEÓ

Milyen sört igyál a télen? | VIDEÓ

8)8)8

Itt a tél, jönnek az ünnepek! A hőségben megszokott könnyed sörök helyett ilyenkor érdemes inkább a barna sörök felé nyitni. Megnéztük a három legnagyobb tételben készülő magyar barna sört, hogy segítsünk nektek sört választani a télre!

Egy komikusnak megtiltották, hogy viccelődjön az iszlámmal vagy az LMBTQ-közösséggel

De a szerződésben még számos témát felsoroltak, amikről nem beszélhet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére