Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
bulvár
 
 
 
 

Ismerjétek meg az európai no-go zónákat

2017. augusztus 7. 11:58

Kaya Jones, a Pussycat Dolls korábbi énekese szerint a nyugati országokban élőknek meg kell tudniuk, hogyan férkőzött be a saría a szomszédságukba. Ehhez pedig remek olvasmány Raheem Kassam vasárnap megjelenő, No-go zónák című könyve.

Augusztus 14-én jelenik meg Raheem Kassam No-go zónák című könyve. Kaya Jones szerint a könyv briliáns, és nem elhanyagolható fontosságú tény a könyv hitelességének szempontjából, hogy az író, Kassam egy egykor muzulmán vallású brit polgár.

Jones elmondta, hogy Kassam könyvében látható az európai integráció kudarca, mint mondta:

A könyv bemutatja az Egyesült Királyság gyors kimúlását."

Hozzátette, hogyha egy volt muzulmán beszél egy olyan vallásról, amely tényleg elnyomja az embereket, akkor nem mondhatjuk, hogy "rasszista vagy."

Raheem Kassam és Kaya Jones / Forrás: Twitter

Ez az ember ebben a közegben nőtt fel, és azt mondta: ez nem helyes."  

Jones a nyugati országok no-go zónáiról azt mondta, hogy:

Ha nem tudjuk integrálni az embereket, akkor mégis mi a fenét csinálunk most?"

A no-go zónák tarthatatlan állapota egyértelműen a migránsok integrációjáról szőtt európai illúziók kijózanító pofonja.

A könyvről maga az író is beszélt egy keveset

Elmondta, hogy ez az első olyan könyv, ami ezeket a helyeket mutatja be, mivel senki sem merészkedett idáig ebbe a közegbe. Szerinte különleges élmény volt körbesétálni az utcákat – főleg éjszaka –, beszélni az ott élő emberekkel, interjúkat készíteni velük és felmérni, milyen demográfiai változások zajlanak Európában.

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Feloszlatják a katalán kormányt

A spanyol kormány kezdeményezi a katalán kormány feloszlatását és előrehozott parlamenti választások megrendezését - jelentette be Mariano Rajoy spanyol miniszterelnök a kabinet rendkívüli ülését követően Madridban szombaton.

A katalánok többsége az előrehozott helyi választásokban látja a megoldást

A katalánok többsége az előrehozott helyi választásokban látja a megoldást

amerika, london, párizs

A megkérdezettek 68,6 százaléka vélekedik úgy, hogy csak így lehetne megoldani a konfliktust egy szombaton közzétett felmérés szerint.

Diktátort neveztek ki az WHO jószolgálati nagykövetének

Diktátort neveztek ki az WHO jószolgálati nagykövetének

amerika, london, párizs

A posztot Zimbabwe diktátora, Robert Mugabe kapta meg - az Egészségügyi Világszervezet döntését senki nem érti, ugyanis egy olyan emberre bízták az afrikai kontinens egészségügyének felrázását, akinek uralkodása alatt országában soha nem látott mélypontra zuhant a várható élettartam.

A Momentum megszabadulna a katonai határvédelemtől

A Momentum megszabadulna a katonai határvédelemtől

közeleg a tél

A nagykörúti mozgalom nem rég kihirdetett pártprogramjának nem minden elemét kívánta feszegetni a liberális média. Nem véletlenül, hiszen vannak benne egészen elképesztő mondatok is.

Látványos a kormánypártok budapesti térnyerése

Látványos a kormánypártok budapesti térnyerése

közeleg a tél

A kormányközeliséggel aligha vádolható ZRI Závecz Research Intézet októberi adatai szerint a Fidesz az elmúlt negyed évben 15 százalékponttal lett népszerűbb Budapesten. Országos szinten pedig továbbra is utcahosszal vezet, az ellenzék romokban.

Bíznak a befektetők a magyar gazdaságban

Bíznak a befektetők a magyar gazdaságban

közeleg a tél

A befektetők láthatóan bíznak a magyar gazdaságban - mondta Csath Magdolna közgazdász szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

Svéd politikusok szerint katonákat kéne a no-go zónákba vezényelni

Svéd politikusok szerint katonákat kéne a no-go zónákba vezényelni

amerika, london, párizs

A konzervatív Mérsékelt Párt 20 politikusa nyújtotta be a javaslatot, amellyel a no-go zónákban uralkodó bandaháborúk ellen vennék fel a harcot.

A Fidesz ellenzi az ukrán kormánypárt felvételét az Európai Néppártba

A Fidesz mindaddig nem támogatja az ukrán kormánypárt felvételét az Európai Néppártba, amíg az ukrán oktatási törvény módosításával nem válik lehetővé a kisebbségi nyelvű oktatás lehetősége az óvodától az egyetemig - jelentette be Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére