Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Íme egy tökéletes család a hávégé szerint

2017. szeptember 19. 08:28

Két férfi, két nő és két gyerek. De persze, ahogy ők is írták, van egy kis csavar a történetben!

Adott egy leszbikus házaspár, akik gyereket szeretnének. Spermabankba viszont nem akartak menni, így felkérték a szintén házasságban élő meleg barátaikat, hogy legyenek ők az apák.

Ha ez így túl bonyolult lett volna, akkor itt az eredeti cikk szövege (a kiemelés tőlünk — szerk.) a hávégéből:

"A leszbikus pár mindkét tagja szeretett volna gyereket szülni, de nem akartak spermabankhoz fordulni, mert szerették volna, ha a biológiai apa is része lenne a gyerekeik életének. Így jött képbe a barátjuk, Alex Torres, akit már egy évtizede ismertek. Eredetileg ő lett volna mind a két gyerek apja, de amikor találkoztak a férfi férjével, megváltozott a terv: már őt is megkérték, hogy vállalja a donorságot. Így aztán megszületett a szokatlan, de tökéletes családjuk. És bár a családi viszonyok elsőre bonyolultnak tűnnek, a szülők azt mondják, nagyon szerencsések, hogy a gyerekeik ilyen nagy szeretetben nőhetnek fel."

Természetesen nem tisztünk eldönteni, ki hogyan él, de annyi talán megengedhető, hogy feltegyük a kérdést:

Ez tényleg egy tökéletes család?

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Szili: a neoliberális világnak vége van

Be kell látni, hogy annak az Európának, amelyikről azt gondoljuk, hogy a következő ötven-száz évben működőképes lehet, inkább a nemzetek Európájára kell épülnie - jelentette ki Szili Katalin.

Alig akad támogatója az ukrán elnöknek

Alig akad támogatója az ukrán elnöknek

amerika, london, párizs

A kárpátaljai magyarokat is érintő oktatási törvény az összes szomszédos ország tiltakozását kiváltotta Ukrajnával szemben. A külpolitikában népszerűtlen Porosenko azonban úgy tűnik, saját országában sem nagy kedvenc: az ukránok kétharmada nem bízik az elnökben.

A kárpátaljai magyarok különös tiszteletet érdemelnek

A kárpátaljai magyarok voltak a leginkább elzárva a többi magyar nemzetrésztől a szovjet időkben, ezért különös tiszteletet érdemelnek részünkről, hogy a rendkívül nehéz körülmények között is megőrizték anyanyelvüket és önazonosságukat - jelentette ki Trócsányi László igazságügyi miniszter a kárpátaljai magyarság központi 56-os megemlékezésén hétfőn Ungváron.

Kurz elmondta Van der Bellennek, hogy mikorra lesz osztrák kormány

Kurz elmondta Van der Bellennek, hogy mikorra lesz osztrák kormány

amerika, london, párizs

Hétfőn délután találkozott egymással Sebastian Kurz és Alexander van der Bellen, hogy Kurz tájékoztassa az elnököt a kormányalakítás állásáról.

Rendesen helyretették az ávósokat sirató Szanyit

Rendesen helyretették az ávósokat sirató Szanyit

közeleg a tél

Aki 1956. október 23-a ünnepi voltát tagadja, az a demokráciára és a nemzeti önrendelkezésre mond nemet - emelte ki Gulyás Gergely hétfőn Mezőkövesden mondott, a Fidesz-frakció által az MTI-hez is eljuttatott beszédében. A nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője, utalva az MSZP-s Szanyi Tibor korábbi megnyilvánulására, jelezte: a "pártnak, amely ilyen politikust megtűr a képviselői között, minden az 1956-os forradalommal és általánosságban a demokráciával vagy a jogállammal kapcsolatos megnyilatkozása álszent és hazug".

Hiába estek ki a parlamentből, dől a pénz a Zöldekhez

Hiába estek ki a parlamentből, dől a pénz a Zöldekhez

amerika, london, párizs

Az FPÖ módosítaná a szabályokat és parlamenti frakcióhoz kötné az egyéb párttámogatásokat.

A britek nem zárják ki a fegyveres beavatkozást Észak-Korea kapcsán

A brit külügyminiszter szerint "senki a világon" nem akarja, hogy az észak-koreai válság fegyveres konfliktussá fajuljon, de "legalábbis elviekben" nyitva kell tartani a katonai beavatkozás lehetőségét.

Fejbe lőttek a román rendőrök egy Levente nevű cigányt

A férfit falopáson fogták, szemtanúk szerint figyelmeztetés nélkül lőtték le.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére