Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
bulvár
 
 
 
 

Íme a transznemű család, akik még gyereket is "nevelnek"

2017. augusztus 13. 18:58

Egy négyéves gyereket nevel az a gyönyörű pár, ahol az apa nőként él, míg a biológiai anya egyszerre férfiként és nőként is számon tartja magát.

Emlékszünk még a Brian élete című film ezen jelenetére, ami a nemek közti napi szintű váltogatást parodizálta?

Nos, ami egykoron még csak abszurd viccnek számított, az ma már valóság, ugyanis Nagy-Britanniában él a világ első transznemű párja, akik ráadásul még egy gyereket is nevelnek.

A pár egyik tagja férfiként született, de nővé operáltatta magát, míg a másik egyszerre azonosítja magát nőként és férfiként is. A meghatározhatatlan nemű szerelmespár egy négyéves kisfiút nevel, akit azonban anyja és/vagy apja, valamint apja és/vagy anyja nem hajlandó fiúként nevelni. A gyermeket sminkelik, kifestik a körmeit, fiú- és lányruhákba is öltöztetik.

Soha nem hivatkozunk rá fiúként, azzá válhat, amivé akar. Gendersemleges ruhákat és játékokat veszünk neki, mert hagyjuk, hogy ő döntse el, mit akar. A pink a kedvenc színe.”

A kisfiú az egyik genderszülővel

A "szülők" szerint gyermeküknek nem fontos a születési neme, mivel a saját, veleszületett nemüknek sem tulajdonítanak sok jelentőséget. Elmondásuk szerint ők „csak egy átlagos család, akik önmaguk akarnak lenni.”

Mikor a gyermekük azzal jött haza az óvodából, hogy nem szeretne babákkal játszani, mert azt mondták az lányos, az két gondviselő azzal védekezett, hogy a korabeli gyermekek mindig találni fognak valami okot arra, hogy zaklassák semleges nemű csemetéjüket, és ezért nem kell komolyan venni a kritikus megjegyzéseket.

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Bitcoinod van? Van egy rossz hírem!

Egy hónap alatt értékének csaknem a felét elvesztette a virtuális valuta, aminek árfolyama szerda délután tízezer dollár alá csúszott.

A legmagasabb rangú amerikai dzsihadista exfelesége vallott az iszlámról

Férjével együtt mentek Szíriába és álltak az Iszlám Állam szolgálatába, de ő hamar megunta, így elszökött.

"A migránsokat nem szabad kvóták szerint szétosztani Európában"

"A migránsokat nem szabad kvóták szerint szétosztani Európában"

közeleg a tél

Gál Kinga fideszes EP-képviselő szerdán Strasbourgban, az Európai Parlament plenáris ülésének a bolgár elnökség programjával foglalkozó vitáját követően elmondta, hogy a migráció nem vezethet további megosztottsághoz a tagállamok között, a migránsokat nem lehet kötelező kvóták szerint szétosztani Európában.

A görög kommunisták megint randalíroztak

A csődközelben lévő állam szigorítani akart, amire anarchista fiatalok berontottak a pénzügyminisztérium épületébe.

Stabilizálódhat a helyzet Katalóniában

Stabilizálódhat a helyzet Katalóniában

amerika, london, párizs

Megalakult Katalónia új összetételű parlamentje szerdán Barcelonában, amely első ülésén megválasztotta a törvényhozás új, függetlenségpárti elnökét, valamint elnökségét.

Egy késelő migránstinit börtön helyett inkább kitiltanak a városból

Egy 15 éves migránst és édesapját arra szólította fel a városvezetés, hogy költözzenek el Cottbusból, mivel a fiú részt vett egy késeléses támadásban.

Élet a francia börtönökben: túl sok az iszlamista, nem éri meg havi 1500 euróért itt dolgozni

Élet a francia börtönökben: túl sok az iszlamista, nem éri meg havi 1500 euróért itt dolgozni

amerika, london, párizs

A hét eleje óta sztrájkolnak a francia börtönőrök az embertelen állapotok miatt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére