Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
szatén
 
 
 
 

Íme a kilencéves lány, aki hároméves kora óta fiú

2016. december 22. 22:58

A gender-dili meghódította és letarolta az Egyesült Államokat.

Engedjétek meg, hogy bemutassam a hároméves Penelopét, aki lánynak született, de az állandó hisztik miatt a szülők elkezdték fiúnak nevelni. Érdekes, ugye? Az amerikai sajtó felkarolta a gyerek és a bátor szülők sikertörténetét, így mindenki megismerkedhetett az életükkel. A New York-i família hosszas riportban mesélte el, milyen nehézségeken kell(ett) átesniük, így akarják felhívni a figyelmet arra, hogy ne ítéljék el a transzneműeket.

Bárkinek és bárminek érzed magad legbelül, teljesen rendben van. Így is szeretünk"

– nyugtatta anno az anya a gyerekét, aki erre azt válaszolta, hogy ő nem fiúnak érzi magát, hanem ő egy fiú.

Forrás: Reuters

Ekkor jöttek rá a szülők, hogy gyerekük transzgender, tehát egy olyan személy, aki lelke mélyén a másik nemhez tartozik. Ötéves korára a Penelope már fiúként járt iskolába. Ma kilenc éves és elmondása szerint boldog férfi életet él.

Az orvosok szerint egyre több hasonló eset van az országban, nem ritka, hogy a szülők már hároméves kor körül észreveszik a jeleket a gyereken. Egyes szakértők szerint sokkal egészségesebb és boldogabb gyerekkora lesz az ifjoncnak, ha engedik azzá válni, aki. A probléma csupán az, hogy mi lesz akkor, amikor elkezdenek előjönni a nemi jellemek serdülőkorban.

A specialisták döntő többsége ugyanakkor azon a véleményen van, hogy nem szabadna engedni ennyire drasztikusan a gyerek akaratának és sokkal óvatosabban kéne hozzáállni a témához, mivel hosszú távon szexuálpszichológiai akadályokba ütközhetnek.

Egyik napról a másikra megszűnt a depressziója, amint elkezdtük fiúként kezelni"

– mondta büszkén a szülő.

A legfrissebb kutatások szerint csaknem harmincezer olyan amerikai él, akik nemet változtattak. Többségük elmenekült az otthonából vagy egyszerűen kirakták onnan, mert a szülők nem fogadták el a neoliberális eszméket. A legnagyobb transzgender-klinika Los Angelesben működik, ahol 750 pácienst kezelnek egyszerre.

A jelentés kitér arra is, hogy az olyan transzgenderek, akik mégis szerető családban tudtak maradni, kisebb eséllyel követnek el öngyilkosságot vagy kerülnek hajléktalansorba. 

A klinika vezető pszichiátere szerint 1000 betegből mindössze egy van, aki idővel visszatért eredeti neméhez. A washingtoni egyetem kutatása szerint nagyobb valószínűséggel alakul ki a gender-dili azon gyerekek között, akik jó anyagi körülmények, valamint elfogadó családban nőnek fel.

Az utóbbi időben Európában is egyre nagyobb teret nyer a gender-dili.

OLVASTAD MÁR?

szatén
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Katasztrofális a svéd határvédelem

Katasztrofális a svéd határvédelem

amerika, london, párizs

Egy, a választásokig visszatartott jelentés szerint katasztrofális az, ami jelenleg Svédország határain zajlik.

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

amerika, london, párizs

Visszavonul az osztrák belpolitikától Christian Kern, mivel a szociáldemokraták színeiben kíván elindulni a jövő évi EP-választásokon.

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

kétharmad

Nem sokkal azután, hogy az Európai Parlamentben elfogadták a Soros-Sargentini-jelentést, Nadine Morano francia jobboldali politikus kitett egy posztot az Instagram-oldalára, melyben hosszasan méltatta a magyar miniszterelnököt, amiért megvédi a nemzeti szuverenitást.

Nem hagyja szó nélkül a Soros-Sargentini-jelentés hazugságait a kormány

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt világossá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

kétharmad

Brüsszel "elfelejtette" elküldeni azt a pénzt, amelyet a magyar határvédelemre szántak.

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy a haladó Finnországban a lelkiismereti és vallásszabadság mindenkit megillet, kivéve azt, aki katolikus meggyőződése alapján elutasítja a magzatgyilkosságokat.

"Radikális ideológia húzódik a Sargentini-jelentés hátterében"

A Sargentini-jelentés hátterében egy olyan radikális ideológia húzódik meg, amelyet uniós politikai nyomásgyakorlással akarnak érvényesíteni, s amelynek célja a régi európai nemzeti identitások felbomlasztása, és helyettük egy új páneurópai identitás kialakítása a migráció révén - írta keddi kommentárjában Pawel Lisicki, a DoRzeczy című lengyel konzervatív hetilap főszerkesztője.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére