Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Ilyen volt Soros György egy éve

888.hu

2016. szeptember 18. 20:58

Születésnapunkon kielemeztük kedvenc káoszspecialista spekuláns milliárdosunk elmúlt egy évét. Ezek voltak Soros legnagyobb húzásai a 888 létezése óta.

Még mielőtt valaki kételkedni kezdene Soros György működését és céljait illetően, szögezzük le, hogy titkosszolgálati jelentések bizonyítják a milliárdos magyarországi befolyását. Lázár János még májusban az ATV-nek adott nyilatkozatában közölte:

nincs olyan migránspárti, az ellenzékhez köthető szervezet, amely mögött ne az amerikai üzletember pénze lenne."

Soros számára a legveszélyesebb európai politikai ellenfél az Orbán-kormány

Ennek egyik bizonyított hazai leképeződése, hogy Soros nélkül életképtelenek a kormányellenes szervezetek. Ahogy a Magyar Idők is megírta, az egyszázalékos felajánlások és tagdíjak tekintetében teljességgel életképtelennek bizonyulnak a kormányellenes civil szervezetek a pénzügyi beszámolók alapján, azonban Soros Györgynek és Brüsszelnek hála évi százmilliókból kongathatják a vészharangokat minden áldott nap. 

Van is egy lista, vagyis maga A LISTA, amely gyönyörűen taglalja kik is valójában a Soros-hálózat magyarországi kitartottjai. Ugyanis van idehaza egy nagyon hangos, emberi jogi, aktivista, és civil-hálózat, melynek médiareprezentációja és eszmei befolyása sokkal jelentősebb a társadalmi támogatottságánál. Egy hangos, agresszív kisebbség, melynek véleményterrorja szemben áll a magyarok többségével.

Csak, hogy pár bérrabszolgát említsünk, a sivalkodó kitartottak közé tartozik például az Eötvös Károly Intézet (aka. Poloska Intézet), a Transparency International, a TASZ, az Átlátszó, a Magyar Narancs, a Tilos Rádió, és ki nem találnátok, de az objektív és független hazai újságírás csimborasszója, a 444 is!

Soros György tetemes összegeket költ arra, hogy meghackelje a magyar belpolitikát. Költéseiről részletesen itt olvashatsz.

Sokak szerint Soros globális káoszt akar előidézni. Hogy ebben mi örömét leli, azt nem tudjuk, azonban a The Jerusalem Post nevű izraeli lap szerint az amerikai milliárdos által támogatott projektek egytől egyig azt a célt szolgálják, hogy gyengítsék a nemzeti erőket, ezzel pedig védtelenné tegyék a közösségek értékeit. Ezek közé a húzások közé tartozik az illegális migráció ösztönzése, választások befolyásolása és újságírók/véleményformálók pénzelése.

Funfact: az izraeli lap szerint a Soros György által támogatott szervetek 2,2 milliárd forintnak megfelelő összeget kaptak azért, hogy lejárassák vagy befolyásolják a migráció sújtotta országok kormányait.
Gyuri sok mindent titkol

Egy egész titokcsokrot, igazi titokregisztert vezetünk már Soros György sumákságairól. Soros-aktáink első részében arról számoltunk be, hogy a milliárdos nemcsak politikai nyomásgyakorlással, hanem súlyos anyagi támogatással segítette elő a globális migrációs hullám terjedését. Napvilágra került ugyanis egy kilenc oldalas dokumentum a Soros György által létrehozott Open Society Foundations égisze alól, melyben tételesen felsorolásra kerültek azok a politikai beavatkozások és pénzügyi támogatások, amelyek a 2015-ös és 2016-os évben a migránsáradat résztvevőit és annak agitátorait segítették.

A magyar lapok és blogok sem maradtak Soros-pénz nélkül. Feladatuk a migrációval kapcsolatos érzékenyítés, a bevándorlás legitimálása. Tényszerűen is bebizonyosodott, hogy nemcsak a 444.hu, hanem az Index.hu felületén futó EUrológus blog is tetemes összegeket fogadott el a Soros György által létrehozott Open Society Foundation alapítványától. Azonban listánk itt nem ért véget: lebukott a Ténytár.hu is.

Soros-aktáink második részében a milliárdos EU-ban tevékenykedő, magyar származású beépített embereiről írtunk. Soros zászlóvivői között – Guy Verhofstadt mellett – sorakozik Niedermüller Péter, a gyurcsányista törpepárt EP-képviselője, valamint a szintén EP-delegált Meszerics Tamás (LMP).

A harmadik részben lelepleztük a DEMOS Alapítványt, valamint az is kiderült, hogy gészen Gyurcsány Ferenc kezéig vezethetnek kifizetések. A DEMOS annak idejént ugyanis milliós összegekért segítette Gyurcsány Ferenc és az MSZP munkásságát, majd újraválasztását.

A négyes számú aktából – melyben egy titkosított megállapodásról készült kivonatot dolgoztunk fel – kiderült: a Soros György által alapított Open Society Foundation (Nyílt Társadalomért Alapítvány) nem akármilyen internetes megfigyelésen dolgozhat. Nemcsak az Egyesült Államokban, hanem már Európában is több ízben felmerültek olyan hírek, miszerint a titkosszolgálatokon kívül már a globális politikai szereplők is előszeretettel monitorozzák a felhasználók tevékenységét. Ezen információkat látszik alátámasztani az a titkosított megállapodás, amelyet Soros György alapítványa kötött a Graphika nevű informatikai cégóriással. A cég profilját tekintve főképp a közösségi médiában fellelhető felhasználói aktivitásról készít rendszerezett térképeket, amelyeket később algoritmusokon keresztül egyedi, online preferenciák manipulálására használ fel.

Ha szeretnéd tudni, mi is valójában a Soros-recept (vagyis az élet ellen elkövetett polkorrekt torpedózás) kattints ide.
Fotó: MTI Fotóbank
Kedvenc felforgató spekulánsunk imádja Hillary Clintont.

Hillary és George imádnak levelezni egymással, de ami még fontosabb, hogy a milliárdos üzletember 7 millió dollárral támogatja Clintont a választási kampányában. Nemrég kiderült, hogy Soros György komoly összegeket adott a Center for American Progress vezető liberális agytröszt részére: a Magyarországon is jelen lévő Nyílt Társadalom Intézeten (Open Society) keresztül évente dollármilliókkal támogatja a demokratákhoz, illetve a Clinton házaspárhoz kötődő szervezetet. Sajtóértesülések szerint Soros azt tervezi, hogy további ötmillió dollárral támogat egy – főleg spanyol ajkú – bevándorlók választási részvételét ösztönző szervezetet, amely 400 ezer új választót akar szerezni a Demokrata Párt és Hillary Clinton számára.


Szóval, valahogy így telik Soros Gyuri bácsi egy éve. Megnyugodhattok, mi továbbra is be fogunk számolni minden egyes gyanús és gyanútlan lépéséről. Olvassátok a 888-at, köszönjük az eddigi figyelmet!

<3

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Elfogtak egy brit ISIS-terroristát Szíriában

A bevándorlókkal teli Birminghamből négy éve költözött Szíriába az a férfi, akinek az elfogásáról készült felvételt vasárnap hozták nyilvánosságra.

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

amerika, london, párizs

Svájcban van egy kis olasz exklávé. Úgy hívják: Campione d'Italia. A kaszinóváros eddig Olaszországhoz tartozott, ám nemrég csődöt jelentett a kaszinó, emiatt pedig felmerült, hogy csatlakoznának Svájchoz.

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

kinyílott a pitypang

A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességből védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

amerika, london, párizs

Már megbánhatták a kormánykoalíció vezetői, hogy kipaterolták Hans-Georg Maassent, a német belügyi hírszerzés (BfV) vezetőjét.

Így robbantja rá Orbán Viktor a valóságot Európára

A salzburgi találkozón kérdezték a magyar miniszterelnököt arról, mi a megoldás a bevándorlásra. Orbán Viktor nem futott fölösleges köröket a válasszal.

Szijjártó: Magyarország kemény, de arányos választ fog adni, ha az ukránok kiutasítják a beregszászi konzult

Szijjártó: Magyarország kemény, de arányos választ fog adni, ha az ukránok kiutasítják a beregszászi konzult

kétharmad

Ha az ukrán fél konzult utasít ki, az nem maradhat azonnali arányos válasz nélkül magyar részről, ezt azonban remélhetőleg el lehet kerülni - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap Budapesten.

ENSZ menekültügyi főbiztosa: nincs semmiféle migrációs válság Európában

ENSZ menekültügyi főbiztosa: nincs semmiféle migrációs válság Európában

amerika, london, párizs

A főbiztos, Filippo Grandi szerint Európában nincs semmiféle migrációs válság, az európai politikusoknak pedig "nem kéne civakodnia néhány hajó miatt", utalva itt a migránsokat taxizó hajókra.

Nincs panasz Duterte teljesítményére

Nincs panasz Duterte teljesítményére

amerika, london, párizs

Bár a nemzetközi sajtó elég sokszor támadja a Fülöp-szigeteki elnök drogellenes háborúját, a filippínók mégis elégedettek Rodrigo Duterte lépéseivel.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére