Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Ilyen az, amikor a tengerparton nyaralsz és rád rontanak a migránsok

2017. augusztus 11. 11:58

CÁDIZ, 11:58

Megdöbbentő felvétel látott napvilágot, melyen a spanyol parti őrséget megkerülő migránshorda egy gumicsónakban ér partot a spanyolországi Cádizban, majd onnan szemmel láthatóan menekülőre veszik a tempót, nehogy eljárás alá vonják őket a hatóságok.

A felvételek tanúsága szerint megdöbbent spanyol vakációzók bénultan nézik végig, ahogyan a semmiből felbukkanó észak-afrikai illegális bevándorlók a hatóságokat megkerülve partot érnek és kiözönlenek a feltehetően embercsempészek vagy a Soros-féle civilszervezetek által útbaigazított csónakjukból. 

Mi történik itt?

– kérdezi egy aggódó nő, aki hangjából ítélve veszélyben érzi magát.

A felvétel szerint az aggódó nő mellett lévő férfi nem engedi ki karjai közül gyermekét, az előttük sétáló kislány pedig meg is torpan a tengerparton, nem akar közelebb kerülni az illegális bevándorlókhoz.

Ahogyan arról már korábban több ízben is írtunk, Spanyolországra egyre nagyobb migrációs nyomás nehezedik. Ugyanis a balkáni útvonalat Magyarország sikeresen lezárta, a Földközi-tengert az olaszok már egyre szigorúbban őrzik, így az észak-afrikai migránsok arra kényszerülnek, hogy Marokkóból a ceuatai és melilai exklávékba vagy a Gibraltári-szoros irányába vegyék útjukat. 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Így lehet megszökni Észak-Koreából

Így lehet megszökni Észak-Koreából

amerika, london, párizs

Felkerült az internetre egy videofelvétel arról az észak-koreai katonáról, aki a múlt héten szökött át Dél-Koreába. A dezertőrről azóta több dolog is kiderült.

Jugoszláviának nyoma sincs - a szerb elnök örül Mladic büntetésének

Jugoszláviának nyoma sincs - a szerb elnök örül Mladic büntetésének

amerika, london, párizs

Nem sokkal a hágai Nemzetközi Törvényszék (NT) ítélete után Aleksandar Vucic szerb államfő is megszólalt.

Távirat Vonának

Távirat Vonának

piszkostizenkettő

Az elmúlt napok eseményeit elnézve...

Az intellektuális deficit Európa hanyatlásának elsődleges oka

Immáron 100 év telik el az I. és 72 év a II. világháború óta. A Szovjetunió 27 évvel ezelőtti összeomlásától kezdve olyan időben élünk, amikor lehetőség kínálkozna Európa számára, hogy a 72 éve kialakult status quót újragondolja, újra szuverén alakítója lehessen saját sorsának. Másként fogalmazva, hogy Európa és benne a magyarság újrapozicionálja helyét a világban. Láthatólag ezen a téren feladatunk van nekünk, magyaroknak, de elsősorban is Magyarország miniszterelnökének. Óriási teher és felelősség nyomja az ő vállait e keskeny úton futó kihívásban.

889
Izraeli külügy a Soros-álcivileknek: "mindannyian árulók vagytok!"

Izraeli külügy a Soros-álcivileknek: "mindannyian árulók vagytok!"

amerika, london, párizs

Izraelben is teljes gőzzel zajlik az élet. Az ország külügyminiszter-helyettese kemény szavakkal bírálta a Soros György által pénzelt migránsbarát izraeli "civileket". Ezek ugyanazok a Soros-aktivisták, akiket nemrég idehaza a 444 próbált mosdatni a magyar médiában.

A 444-nél a Vajdaság csak Észak-Szerbia

Ez a haladó, liberális, függetlenobjektív tempó!

Élete végéig börtönben marad a Balkán mészárosa

Élete végéig börtönben marad a Balkán mészárosa

amerika, london, párizs

Ratko Mladic pere nem volt zökkenőmentes. A most elítélt korábbi vezérezredes és ügyvédje mindent elkövetett, hogy elnapolják a tárgyalását.

A bankokon keresztül próbálják ellehetetleníteni a Nemzeti Frontot

Az egyik legnagyobb francia bank a Nemzeti Front számláinak megszüntetését kezdeményezte.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére