Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Ilyen az, amikor a tengerparton nyaralsz és rád rontanak a migránsok

2017. augusztus 11. 11:58

CÁDIZ, 11:58

Megdöbbentő felvétel látott napvilágot, melyen a spanyol parti őrséget megkerülő migránshorda egy gumicsónakban ér partot a spanyolországi Cádizban, majd onnan szemmel láthatóan menekülőre veszik a tempót, nehogy eljárás alá vonják őket a hatóságok.

A felvételek tanúsága szerint megdöbbent spanyol vakációzók bénultan nézik végig, ahogyan a semmiből felbukkanó észak-afrikai illegális bevándorlók a hatóságokat megkerülve partot érnek és kiözönlenek a feltehetően embercsempészek vagy a Soros-féle civilszervezetek által útbaigazított csónakjukból. 

Mi történik itt?

– kérdezi egy aggódó nő, aki hangjából ítélve veszélyben érzi magát.

A felvétel szerint az aggódó nő mellett lévő férfi nem engedi ki karjai közül gyermekét, az előttük sétáló kislány pedig meg is torpan a tengerparton, nem akar közelebb kerülni az illegális bevándorlókhoz.

Ahogyan arról már korábban több ízben is írtunk, Spanyolországra egyre nagyobb migrációs nyomás nehezedik. Ugyanis a balkáni útvonalat Magyarország sikeresen lezárta, a Földközi-tengert az olaszok már egyre szigorúbban őrzik, így az észak-afrikai migránsok arra kényszerülnek, hogy Marokkóból a ceuatai és melilai exklávékba vagy a Gibraltári-szoros irányába vegyék útjukat. 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Gyermekvállalásra ösztönöznek a támogatások

Gyermekvállalásra ösztönöznek a támogatások

A kormány a gyermekvállalás ösztönzése érdekében kiemelten támogatja a kisgyermekes családok boldogulását. A gyarapodó bölcsődei, óvodai férőhelyek mellett korszerűsödött az oktatás, közel félmillió gyermek részesül ingyenes iskolai étkezésben, és aki még nem kapja ingyen a tankönyvet, annak sem kell mélyen a zsebébe nyúlnia.

Nemsokára kezdetét veheti a lézerforradalom Szegeden

Megérkeztek az első lézerberendezések a szegedi ELI-ALPS kutatóközpontba, az eszközök összeszerelése és beállítása után néhány hónap múlva a helyszínen is elkezdődnek a kísérletek - közölte Lehrner Lóránt, az ELI-HU Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Nem jött be az egyetemi migránssimogatás

Nem jött be az egyetemi migránssimogatás

amerika, london, párizs

Ahogy arról kedden beszámoltunk, pár túlbuzgó migránssimogató diák úgy gondolta, hogy illegális bevándorlókat telepít az egyetem campusára. Az "akció" olyannyira sikeres volt, hogy a tanárok egy napig kénytelenek voltak beszüntetni az oktatást az intézményben.

Migránsokat fogtak a Dunán

Migránsokat fogtak a Dunán

amerika, london, párizs

A bolgár embercsempész épp motorcsónakkal próbálta átszállítani a Dunán a migránsokat, de a román határrendészek észrevették őket.

Hollandia: nem vagyunk felelősek a srebrenicai mészárlásért

Hollandia: nem vagyunk felelősek a srebrenicai mészárlásért

amerika, london, párizs

A holland kormány fellebbez a legfelsőbb bíróságon, hogy helyezzék hatályon kívül azt a korábbi ítéletet, miszerint Hága is felelős a srebrenicai mészárlásért.

A pillanat, amikor Asszad és Putyin haragja egyszerre csapott le a terroristákra

Moszkvai jelentések szerint az orosz és a szíriai légierő közös akciójában 850 dzsihadistát sikerült likvidálni a polgárháború sújtotta közel-keleti országban.

Atomra atom a helyes válasz?

Atomra atom a helyes válasz?

amerika, london, párizs

Mintegy ötven ország kezdte meg szerdán az ENSZ-ben az atomfegyverek betiltásáról szóló egyezmény aláírását, amely azonban csak jelképes jelentőségű, mert a nukleáris nagyhatalmak nem vesznek részt benne. Nehéz kérdés továbbá ez ügyben, hogy mi lesz az immáron elképesztően veszélyessé váló Észak-Korea ügyével.

Alinda színháza

Alinda színháza

piszkostizenkettő

Simicska az első sorban bravózik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére