Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Külföldre juttatják el a fideszes politikusokról megszerzett információkat a szocik?

2017. április 5. 11:58

Egy, a szocialisták alatt regnáló titkosszolgálati vezetők köré szerveződött csoport olyan információkat ad ki külföldre, melyeket még 2002 és 2010 között gyűjthettek fideszes politikusokról és rokonaikról.

A szoci vezetés 2002 és 2010 között rendszeresen nyomoztatott a fideszes politikusok után az NBH-val. Laborc Sándor a Nemzetbiztonsági Hivatal korábbi vezetője a hivatali számítógépén tárolt két, Ovi és Bajusz nevű mappát, amelyek arról árulkodtak, hogy mind Orbán Viktorról, mind Kövér Lászlóról gyűjtötték és rendszerezték az információkat. A Magyar Idők úgy tudja, hogy a megfigyelések során keletkezett dokumentumoknak a hivatalban nyomuk sincs, azokat szisztematikusan kimenekítették. A portál úgy tudja, hogy az őszödi beszéd 2006-os kiszivárgását követő fideszes megbeszélésekről is készítettek adatokat.

Az egyik megfigyelési módszer az volt, hogy egy, már követés alatt lévő célszemélyhez kapcsoltak másokat is. Ilyen volt ­például Rózsa-Flores Eduardo, akit egy bolíviai kommandós akcióban végeztek ki évekkel ezelőtt a helyi hatóságok. A mai napig kérdéses, hogy kik és miért csatolták a Rózsa-Flores ellenőrzéséhez szükséges mobilszámlistához a Fidesz egyik központi számát, valamint Orbán Ráhel, Orbán Viktor lányának a mobilszámát. Ő egyébként Rasi néven szerepelt a nyilvántartásban.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A fideszesek elleni adatgyűjtés még Galambos Lajos regnálása alatt indult, ami nemhogy nem fejeződött be 2006-ban, hanem tovább erősítették az adatok begyűjtését.

Galambos utóda, Laborc Sándor a hazai alvilág meghatározó személyiségének, Portik Tamásnak a szolgálatait is elfogadta a fideszes vezetők lejáratásához"

– írja a lap.

Laborc még telefont is adott a maffiózóknak. A titkosszolgák korábbi vezetője annyira profi volt, hogy a két Laborc–Portik-találkozó hanganyagának leirata a laptopjáról került elő. Laborc távozásakor letöröltette a gépén lévő adatokat, azonban azokat egy pillanat alatt vissza lehetett hívni később. Az NBH korábbi vezetője a mai napig bensőséges viszonyt ápol Gyurcsány Ferenccel,  Laborc a Demokratikus Koalíció (DK) rendezvényein is rendszeresen felbukkan.

Fotó: MTI Fotóbank

Egyelőre kérdéses, hogy milyen adatok vannak a szociknál és az, hogy azt milyen mértékű torzítással szivárogtatják ki. Orbán Viktor és a Fidesz vezető politikusai folyamatosan az ellenzék célkeresztjében vannak, és az sem titok, hogy a Gyurcsány-féle kör érdekei lényegében egybeesnek a Jobbik mögé besoroló Simicska Lajoséval.

A Spéder Zoltán tulajdonában lévő Index korábban interjút készített egy kirúgott titkosszolgával, Katrein Ferenccel. A jelenleg külföldön élő férfi Laborc köreihez tartozhat. 2007-ben Laborc kezdeményezésére nevezték ki műveleti igazgatónak, aki így az elhárítási és a terrorelhárítási akciókat irányíthatta. Katrein az ezredforduló során került a céghez, ahol először garázsmester lett, majd innen küzdötte fel magát, végül 2013-ban rúgták ki. Katrein később Gyarmati György osztályvezetőhöz került, aki a Galambos Lajos, Földesi-Szabó László és Jakubinyi Róbert mellett a titkosszolgálati háttérrel létrehozott és működtetett Egymásért Egy-másért Alapítvány milliárdos csalási ügyének egyik meghatározó szereplője.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Libsi tempó: felelősségteljes egyéni döntés helyett hibáztassuk a kormányt

Libsi tempó: felelősségteljes egyéni döntés helyett hibáztassuk a kormányt

ökojobb

Szeptemberben robbant a hír, hogy a kormány betilthatja a műanyag zacskókat, majd az elmúlt hetekben azon ment a sírás, hogy a kormány visszatáncolt. Tisztázzunk néhány dolgot ezzel kapcsolatban.

Megtiltják a kereszt viselését az alsó-szászországi bíróságokon

Megtiltják a kereszt viselését az alsó-szászországi bíróságokon

amerika, london, párizs

Németország északnyugati tartományában minden bizonnyal ez a legégetőbb probléma.

Már az interneten is kitölthető a nemzeti konzultáció

Már az interneten is kitölthető a nemzeti konzultáció

kétharmad

Szerda reggeltől az interneten is ki lehet tölteni a családok védelméről szóló nemzeti konzultációs kérdőívet - jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Facebookra feltöltött videójában.

Mindenkit szeretni

Mindenkit szeretni

piszkostizenkettő

Nem lehet mindenkit szeretni, de minek is, mert miféle szeretet az, amit az utolsó gyújtogató és az édesanyám egyformán megkap?

Demeter Márta továbbra is titkolózik

Demeter Márta továbbra is titkolózik

kétharmad

A bevándorláspárti LMP elnökét arról kérdezték, hogy kiket alkalmaz országgyűlési képviselői keretéből.

Szijjártó: erős és sikeres Európa a cél

A külgazdasági és külügyminiszter a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rendezvényén fejtette ki gondolatait.

"Magyarországra megbízható szövetségesként tekintenek Washingtonban"

Magyarországra megbízható és partneri viszonyt kínáló szövetségesként tekintenek Washingtonban - hangsúlyozta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára az amerikai fővárosban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére