Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Külföldre juttatják el a fideszes politikusokról megszerzett információkat a szocik?

2017. április 5. 11:58

Egy, a szocialisták alatt regnáló titkosszolgálati vezetők köré szerveződött csoport olyan információkat ad ki külföldre, melyeket még 2002 és 2010 között gyűjthettek fideszes politikusokról és rokonaikról.

A szoci vezetés 2002 és 2010 között rendszeresen nyomoztatott a fideszes politikusok után az NBH-val. Laborc Sándor a Nemzetbiztonsági Hivatal korábbi vezetője a hivatali számítógépén tárolt két, Ovi és Bajusz nevű mappát, amelyek arról árulkodtak, hogy mind Orbán Viktorról, mind Kövér Lászlóról gyűjtötték és rendszerezték az információkat. A Magyar Idők úgy tudja, hogy a megfigyelések során keletkezett dokumentumoknak a hivatalban nyomuk sincs, azokat szisztematikusan kimenekítették. A portál úgy tudja, hogy az őszödi beszéd 2006-os kiszivárgását követő fideszes megbeszélésekről is készítettek adatokat.

Az egyik megfigyelési módszer az volt, hogy egy, már követés alatt lévő célszemélyhez kapcsoltak másokat is. Ilyen volt ­például Rózsa-Flores Eduardo, akit egy bolíviai kommandós akcióban végeztek ki évekkel ezelőtt a helyi hatóságok. A mai napig kérdéses, hogy kik és miért csatolták a Rózsa-Flores ellenőrzéséhez szükséges mobilszámlistához a Fidesz egyik központi számát, valamint Orbán Ráhel, Orbán Viktor lányának a mobilszámát. Ő egyébként Rasi néven szerepelt a nyilvántartásban.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A fideszesek elleni adatgyűjtés még Galambos Lajos regnálása alatt indult, ami nemhogy nem fejeződött be 2006-ban, hanem tovább erősítették az adatok begyűjtését.

Galambos utóda, Laborc Sándor a hazai alvilág meghatározó személyiségének, Portik Tamásnak a szolgálatait is elfogadta a fideszes vezetők lejáratásához"

– írja a lap.

Laborc még telefont is adott a maffiózóknak. A titkosszolgák korábbi vezetője annyira profi volt, hogy a két Laborc–Portik-találkozó hanganyagának leirata a laptopjáról került elő. Laborc távozásakor letöröltette a gépén lévő adatokat, azonban azokat egy pillanat alatt vissza lehetett hívni később. Az NBH korábbi vezetője a mai napig bensőséges viszonyt ápol Gyurcsány Ferenccel,  Laborc a Demokratikus Koalíció (DK) rendezvényein is rendszeresen felbukkan.

Fotó: MTI Fotóbank

Egyelőre kérdéses, hogy milyen adatok vannak a szociknál és az, hogy azt milyen mértékű torzítással szivárogtatják ki. Orbán Viktor és a Fidesz vezető politikusai folyamatosan az ellenzék célkeresztjében vannak, és az sem titok, hogy a Gyurcsány-féle kör érdekei lényegében egybeesnek a Jobbik mögé besoroló Simicska Lajoséval.

A Spéder Zoltán tulajdonában lévő Index korábban interjút készített egy kirúgott titkosszolgával, Katrein Ferenccel. A jelenleg külföldön élő férfi Laborc köreihez tartozhat. 2007-ben Laborc kezdeményezésére nevezték ki műveleti igazgatónak, aki így az elhárítási és a terrorelhárítási akciókat irányíthatta. Katrein az ezredforduló során került a céghez, ahol először garázsmester lett, majd innen küzdötte fel magát, végül 2013-ban rúgták ki. Katrein később Gyarmati György osztályvezetőhöz került, aki a Galambos Lajos, Földesi-Szabó László és Jakubinyi Róbert mellett a titkosszolgálati háttérrel létrehozott és működtetett Egymásért Egy-másért Alapítvány milliárdos csalási ügyének egyik meghatározó szereplője.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Dzsudzsák, az antipéldakép

Dzsudzsák, az antipéldakép

hajrá, magyarok!

Dzsudzsák Balázs az Egyesült Arab Emírségekben folytatja pályafutását, és az Al-Ittihad Kalba labdarúgója lesz. Ezzel a lépésével megkoronázta "nagyszerű" pályafutását. Vélemény.

A bevándorlásellenes svéd párt kormányzó erővé válhat

A választásokon második legerősebb parlamenti erővé váló Mérsékelt Párt politikusai egyáltalán nem zárkóznak el attól, hogy együttműködjenek a kormányzás érdekében a bevándorlásellenes Svéd Demokratákkal.

Megbüntetnének a románok egy iskolát, amiért annak diákjai egészben ábrázolták Magyarországot

Megbüntetnének a románok egy iskolát, amiért annak diákjai egészben ábrázolták Magyarországot

amerika, london, párizs

A románoknak nem tetszik, hogy a székelyudvarhelyi iskola tanulói június 4-én felrajzolták Nagy-Magyarországot az udvarra.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Ezúttal egy Serena Williams-jelmez miatt hisztiznek a haladás bajnokai

Ezúttal egy Serena Williams-jelmez miatt hisztiznek a haladás bajnokai

amerika, london, párizs

A libsik ezúttal egy viccnek szánt kép miatt kiáltanak rasszizmust és sírják tele a közösségi médiát. A bűnt megint Ausztrália földjén követték el.

Orbán: Magyarország határait a magyaroknak kell megvédeni

Magyarország határait a magyaroknak kell megvédeni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Salzburgban.

Orbán: ragaszkodunk a határvédelem jogához

Orbán: ragaszkodunk a határvédelem jogához

kétharmad

Magyarország ragaszkodik azon jogához, hogy az ő feladata megvédeni határait - jelentette ki újságíróknak Orbán Viktor szerdán Salzburgban, az európai uniós állam-, illetve kormányfők informális találkozója előtt, a néppárti miniszterelnökök tanácskozására érkezve.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére