Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Így veszi át szépen, csendben a magyarok véleményét az iszlámról Európa

2017. szeptember 22. 19:28

Ha úgy gondolod, a migráció a szolidaritásról, nyitottságról, segítségről szól, akkor sok szeretettel ajánljuk neked ezt a kis írást!

Magyarország világos álláspontot fogalmazott meg a migrációval kapcsolatban, és kijelentettük, hogy a keresztény kultúrából kinőtt civilizáció nem egyeztethető össze az iszlám kultúrából kinőtt civilizációval. Ezt a vélekedést pedig lassan, csendesen, de átveszi Nyugat-Európa, csak éppen fordítva.

Fotó: AFP

Míg mi megelőztük a káoszt és a tragédiát, hogy megtartsuk a biztonságot, addig ott előbb megvárták a nagyobb tragédiákat (gondolva itt az egymást érő terrortámadásokra), hogy utána kénytelen-kelletlen a biztonságra koncentráljanak – például burkatilalom képében:

És akkor még nem említettük az olyan országokat mint Lettország, Bulgária.

Kérdés akkor, hogy mi történt? Hiszen Európában látható, hogy a migráció okozta problémák mindenütt jelen vannak, mégis úgy tűnik, Magyarország az unió „kedvenc” fekete báránya – hazai liberálisoknak épp úgy, mint Guy Verhofstadtnak:

Verhofstadt ékes arca a „menekültek” befogadásának, aki rendre szolidaritásra, európaiságra hivatkozik. Ha pedig megtörténik a befogadás, el is jön a kulturálisan sokszínű álomvilág, amely mellett Jean-Claude Juncker is hitet tett évértékelő beszédében.

2018 a kulturális sokszínűség éve kell, hogy legyen”

– szögezte le a bizottság elnöke.

Különös ellentmondás, hogy a sokszínűség ellenére tiltani kell a burkát biztonsági okokra hivatkozva. Sok ember, sok kultúra együtt tud élni, ám mégis egyetlen eggyel szemben védelem szükséges. A befogadásról és szolidaritásról szóló szentbeszédek úgy tűnik egyszer csak elvesznek, és bizalmatlansággá változnak abban a pillanatban, amint valaki átlép a hétköznapokba.

Megkíséreljük feloldani az ellentmondást: el kellene gondolkodni azon, hogy az európaiság talán elsősorban nem a befogadást és az esztelen nyitottságot jelenti. Sokkal valószínűbb az, hogy az igazi európaiság nem érdekli sem Junckert, sem Verhofstadtot, sem a legtöbb brüsszeli bürokratát, sem a nagy liberális véleményhuszárokat.

Hiszen amíg mindegyikük hangosan szót emel Magyarország ellen, aki nem kért a muszlim migrációból, addig hallgatnak Európáról. Arról az Európáról, amely már bánja, hogy kinyitotta kapuit az iszlám előtt.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

amerika, london, párizs

Szépen lassan eltűnnek a hagyományos brit keresztnevek.

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

amerika, london, párizs

Az eddigi legnagyobb szilveszteri-szülinapi migránspartit Kölnben tartották 2015 és 2016 fordulóján.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez volt ma.

Kirúgtak egy egyetemista újságírót, mert szerinte a nőknek nincs pénisze

Kirúgtak egy egyetemista újságírót, mert szerinte a nőknek nincs pénisze

fehér férfi

Az egyetemi újságba író férfi annyira felháborította a transznemű közösséget, hogy ki kellett őt rúgni, pedig csak egy biológiai tényt közölt a Twitteren.

A liberalizmus mint imperializmus

A liberalizmus mint imperializmus

amerika, london, párizs

Dogmatikus utópizmussal vádolja meg a birodalmi terjeszkedésű liberalizmust legújabb könyvében Yoram Hazony, a jeruzsálemi Herzl Intézet vezetője, aki szerint a liberálisok bizonyos szempontból korántsem állnak távol a múlt század marxistáitól vagy éppen a középkori egyháztól.

Németország felügyelete alá vonhatja a legnagyobb török iszlamista szervezetet

A német titkosszolgálat megfigyelés alá helyezheti a török iszlamista ernyőszervezetet, a DITIB-et.

A salzburgi csúcson is felkapták Orbán Viktor javaslatait

A salzburgi csúcson is felkapták Orbán Viktor javaslatait

amerika, london, párizs

A salzburgi csúcstalálkozón minden szem a migrációra figyelt. Az uniós vezetők már idén megkezdenék a tárgyalásokat az arab, észak-afrikai és közel-keleti államokkal. Eközben egyre inkább előtérbe kerülnek Orbán Viktor korábbi javaslatai a migrációs krízis hosszú távú kezelését illetően.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére