Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Így számol a két százalék

2016. október 3. 13:58

VÉLEMÉNY

A vasárnapi népszavazásról megkezdődött az értelmezési háború. Hiába a „nemek” elsöprő és példátlan aránya, az ellenzéknek és a brüsszeli szocialistáknak csak a számokkal való trükközés maradt, akárcsak a magyar érdeket Brüsszellel szemben eláruló Jobbiknak.

A baloldali ellenzék dezinformációs kampányának legszebb momentuma volt, amikor uniós frakciójuk szombaton azzal támadta a magyar kormányt, hogy „akadályozza az Európai Bizottság által felállított áttelepítési rendszert”, ezért bojkottálni kell a népszavazást. Pedig kvóták „nincsenek” ugyebár, ahogyan következményei sem a népszavazásnak – állították a szocialisták. A vasárnapi Fidesz-KDNP eredményvárón a miniszterelnök a „nemek” hatalmas arányú győzelme után bejelentette, hogy az erős felhatalmazás miatt alkotmánymódosítási javaslatot nyújt be a parlamentnek.

És mi történik ekkor?

Megszólal az MSZP elnöke, és az alkotmánymódosítás ellen ágal. Vicc. Különösen szórakoztató a baloldalhoz félbojkottal becsatlakozó Jobbik is, ami önös érdekekből nem mozgósította szavazóit a népszavazásra – ezzel elárulva a magyar érdekeket –, holott 2015 májusában saját maguk is népszavazást akartak a kérdésben. Most pedig az érvényesség kapcsán David Cameron lemondásával példálóznak, holott annak semmi köze nem volt a részvételi arányokhoz. Sőt, egyszerűen az igen és a nemek arányáról szólt. 98,32% kontra 1,68%, mond ez nektek valamit?

De térjünk vissza a brüsszelita matematikához és az önámításhoz. A Fidesz-KDNP példátlan felhatalmazást kapott a kvótákkal szembeni küzdelméhez, ennyi ember még soha nem húzott egy irányba egy választáson. Történelmi eredmény. Ezzel szemben a brüsszeli szocialisták a magyar állampolgárok többségének otthonmaradásáról beszélnek, akik szerintük kiálltak a „szolidaritáson és a felelősség megosztásán” alapuló migrációs politika mellett. Egyszerű a képlet, a komplett ellenzék az „igenek” ügyét szolgálta.

Hárommillió kontra ötmillió – mondja az MSZP frakcióvezetője. Ez mindössze önámítás és több mint 3 millió ember akaratának a megcsúfolása. Köztudott, hogy Magyarországon a szavazók mintegy 40 százaléka semmilyen esetben nem vesz részt a választásokon. Ha ők mostantól az MSZP, a Jobbik, a DK és a többi ellenzéki párt táborához tartoznak, akkor meg is van a csodafegyver az 2018-as választások megnyeréséhez.

De ki látott már olyat, hogy bojkottal nyer valaki parlamenti választást?

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Egyenlőbbek az egyenlőknél

Egyenlőbbek az egyenlőknél

kétharmad

Vasárnap hivatalosan is párttá alakult a Migration Aid. A nyíltan bevándorlást segítő szervezetnek ezen lépésével egyetlen célja van, el akarja kerülni a migrációt támogató szervezetekre kirótt különadó befizetését. Így trükköznek Soros György emberei Magyarországon.

Macron kultuszminisztere érti az idők szavát: túl sok a férfi a filmekben

Macron kultuszminisztere érti az idők szavát: túl sok a férfi a filmekben

piszkostizenkettő

A genderterror most a francia filmeket támadja. Addig sem kell a migrációval, a terrorizmussal és a munkanélküliséggel foglalkozniuk.

Beépített ukrán határőr készítette a felvételt az állampolgári eskütételről a beregszászi magyar konzulátuson

Beépített ukrán határőr készítette a felvételt az állampolgári eskütételről a beregszászi magyar konzulátuson

amerika, london, párizs

Hennagyij Moszkal, Kárpátalja kormányzója szerint egy beépített ukrán határőr készítette azt a felvételt, amely az elsődleges muníciót szolgáltatta a kárpátaljai magyarok ellen zajló boszorkányüldözéshez.

Októberben szavazhat az Országgyűlés a Soros-Sargentini-jelentésről

Októberben szavazhat az Országgyűlés a Soros-Sargentini-jelentésről

kétharmad

Október második hetében már az Országgyűlés plenáris ülése elé kerülhet a Soros-Sargentini-jelentést elutasító kormánypárti határozati javaslat. Orbán Viktor személyes levélben köszönte meg azoknak az EP-képviselőknek a támogatását, akik kiálltak Magyarország mellett.

Az ENSZ épp nem ér rá, mert a migránsok szétosztásával van elfoglalva

Az ENSZ épp nem ér rá, mert a migránsok szétosztásával van elfoglalva

amerika, london, párizs

Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnök felszólította kedden az ENSZ-t, hogy találjon megoldásokat az arab világ konfliktusaira, mert a világszervezet hiányosságai ártanak a belé vetett bizalomnak. Az ENSZ azonban a valódi konfliktusok megoldása helyett a bevándorlás megszervezésével van elfoglalva.

3 hónapnyi börtönt kapott, mert rácsapott egy nő fenekére

Életbe lépett Franciaországban az a törvény, amely főként a nőket védi a szexuális inzultusok ellen. A hatóság börtönbüntetést és pénzbüntetést is kiszabhat.

Zsidó AfD-sek miatt tört ki a tömeghisztéria Németországban

Zsidó AfD-sek miatt tört ki a tömeghisztéria Németországban

amerika, london, párizs

Németország második legerősebb pártját eddig "kényelmesen" lehetett támadni azzal, hogy szélsőjobboldali, antiszemita, s a többi. Most már picit jobban meg kell erőltetniük magukat a liberálisoknak, ha be akarják feketíteni a pártot, ugyanis alakult egy zsidó tagozata.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható a nap folyamán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére